Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:to już 3 na 13 maja
+ o ile się nie mylę to Malva też ma taki termin,
to jest nas już 4
Z OM i z obu wychodzi mi na 13 maja. Z pierwszego genetycznego mi wychodzi na 9sie zobaczy . Jeszcze po terminie urodzę
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Pewnie reka boli od odciagania. Ja to zaczynam panucznie bac sie wszystkiego. Jakies szczepienia obowiazkowo robia w szpitalu. Tyle die slyszy o tych szczepionkach teraz i juz nie wiem co.myslec
To poczytaj
Ja sie sama.zastanawiam nad ta szczepionka w.drugiej dobie chyba..
Kacper nie dość ze.mial.wysoką zoltaczke to jeszcze.wysokie crp..a na wypisie napisane ze reakcja poszczepienna..eh
Ppzniej juz bylo dobrze bo szczepilam skojarzonymi 5w1 w terminach i nigdy nie bylo żadnych akcji po..
Ale teraz zastanawiam się nad ta gruzlica właśnie..nie chce powtórki w szpitalu i 8dni siedzenia tam..ehWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 12:33
-
Efendis wrote:U nas po cięciu standardowo wychodzi się w 4 dobie od cc. Chyba, że jest z Tobą i dzieckiem wszytko ok i poprosisz, że chcesz szybciej to Cie wypuszczają w 3. Pewnie urodzę szybciej niż Ty, bo już za tydzień w sobotę więc dam Ci na pewno znać jak to się u nas wszytko potoczyło. Trzymam mocno kciuki za konsultacje.
obys szybko wróciła z maluchem do domu.
Grunt to pozytywne nastawienie. Ja przed konsultacją tez mam jakiś wewnętrzny spokoj. Chociaż chciałabym, żeby jakis lekarz powiedział mi na co mogę sie przygotować. Niestety nikt nie chciał nam pomóc, moja dr nie chce wróżyć z fusów bo sama nie wie (nie pracuje w szpitalu) dlatego wysłała nas jeszcze raz na badanie i rozmowe. Będzie dobrze
Nati ja też mam skurcze, ktore po prysznicu na chwile mijają i na dobre po asparginie i lezeniu. Moze polez chwile a jak nie przejdzie to na ktg.
dzisiaj rano tak mnie zlapalo, ze brzuch zrobił mi sie kwadratowy, ból ciągnął az do nerek i trzymał z 3 min, stękałam, kręciłam sie aż mąż przybiegł z łazienki. Przeszło... krążymy po mieście i jakoś sie kulam
A co do mojego męża.... moze wam humor poprawiejesteśmy w trójkę gadułami nocnymi. Kiedy jedno usłyszy co drugie mówi przez sen zawsze zapisujemy a później jest ubaw przez kilka dni. Ja zwykle dialogi z mężem np (mam kilku piratów. I co robią? Leżą jacyś przyje*ani). Moj mąż dzisiaj przeszedł sam siebie. Wczoraj wieczorem mowi ze dobrze ze to końcówka bo juz mu sie tak bardzo chce. No ale ze zawsze coś to nie tyka. Budze sie w nocy, a moj mąż "dzien dobry. Chciałem tutaj zaru*hac"... usiadłam.. oglądam go, śpi.
pytam rano co mu sie śniło? -nie pamietam. Gdzieś byłem. - w burdelu słońce byłeś. Wstyd mu
szkoda ze nie widziałam w nocy swojej miny ...
pasia27, Marietta, Evil89 lubią tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:Hiacynta fajny bandziorek;-)
Tylko brzuch urósłreszta bez zmian ! No może cycki trochu większe
juz kończy mi się krem na brzuch!! W ciagu miesiąca zużyłam prawie cały a skóra strasznie swedzi
Dużo tego kremu bylo 225 ml w miesiącpodkoszulki zmieniam codziennie bo wszystko w kremie
-
hiacynta99. wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2833f4f64afb.jpg
Przepraszam ze się wtrącam w prywatne sprawyale jakies pępkowe szykujecie ?
hahaha
Pierwszym razem to pól osiedla pilo ...do tej pory niektórzy wspominają eh..
Mam.chlopa z okolic zakopca woec.opić dziecko trzeba..hahahahiacynta99. lubi tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Nacia skoro Ty odciagasz mleko to czy są jakieś techniki? Chodzi mi o czas? Z jednej i drugiej piersi po tyle samo?
Oczywiście jak jest juz dziecko to jak najczęściej przystawiać a.w miedzy czasie pompowaći nie ważne ile ściągniesz bo chodzi o sygnał do produkcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 14:08
-
U mnie tesciowa nie ruszy alkoholu ! Teściu juz popija sam w garażu
Mój mąż wczoraj dzwoni i sie pyta ! Czy urodzę dzis?? Bo ma zamiar iść do kolegi na jedno piwo x z 6 + litra czystej
dzwoniłam do niego kolo 23 nie odebrałchyba juz spał pod stołem.
Jak bym rodziła to się tłumaczy ze go sąsiad zawiezie na porodówkę -
marzenka06 wrote:Nacia skoro Ty odciagasz mleko to czy są jakieś techniki? Chodzi mi o czas? Z jednej i drugiej piersi po tyle samo?
Dokladnie tak jak napisala PasiaTylko dzisiaj w nocy juz odciagalam nie 7-5-3 tylko 7-3 i na roznych obrotach zeby bylo zroznicowane ssanie bo wtedy wiecej pokarmu wyplywa
pasia27 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99. wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2833f4f64afb.jpg
Przepraszam ze się wtrącam w prywatne sprawyale jakies pępkowe szykujecie ?
hahaha
. Ale sie odgraża ze robi pepkowe
hiacynta99. lubi tę wiadomość