Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno miseczka zwiększa się o jeden rozmiar po porodzie od 7 miesiąca ciąży. U mnie w tym czasie miseczka już z f do i (mierzone dwa tygodnie temu). Od razu po porodzie też nie będzie czasu żeby biegać po sklepach w poszukiwaniu stanika ale nie wiem jaki teraz kupić, może jeszcze jeden rozmiar większy. Gorzej jak nie będę karmić to już w ogóle się nie przyda. Eh wszystko powinno być bardziej uniwersalne
Dzisiaj zebrałam się żeby spakować naszykowane rzeczy do torby ale oczywiście nie mogłam się zdecydować na system pakowaniajedna mega waliza, dwie a może trzy
-
Guem, bez stresu, to nie te czasy że się kupić nie da nic
Ja mam stanik taki zwykły z babyone pasjący rozmiarem na teraz. Jak nie spasuje po porodzie to wtedy będę się martwić, bo po co na zapas?
Jak chodzi o torbę to mam dwie - jedną z moimi rzeczami, którą już przetestowałam w szpitalu + dołożyłam 5 podpasek i 2 podkłady na łóżko. Drugą mam z rzeczami córci, laktatorem i dodatkowymi podkładami dla mnie. Teoretycznie w szpitalu dają podkłady na łóżko i podpaski więc nie widziałam potrzeby pakowania ich w moją torbę. W razie jakbym czegoś zapomniała, to zawsze można poprosić położne o pożyczkę ze szpitalnych lub poczekać aż dowiozą z domuJakoś się tym nie stresuję.
-
A ja dopiero teraz poczułam stres. Sama jeszcze chwilę temu mówiłam że jakby co to się dokupi w szpitalu itp a dzisiaj wariuję. Jeszcze jutro sesja zdjęciowa (w końcu się doczekałam!) a mi się tak nie chce pakować ciuchów i dodatków. Pod koniec chyba hormony mi dają do wiwatu bo to takie nieracjonalne problemy
-
Baronowa ja ostatnio po sobotniej 7 godzinnej posiadowce w ogródku też myślałam że coś mnie łapie ślę jakoś die ulotnilo.Herbatke lipowa wypij na noc-tez dobra na przeziębienie.
Asmee za Was również trzymam kciuki, ja przed wizytą też ktg więc koło 8 tam muszę być.Asmee lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny