Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NatiB wrote:Twoje dziecko wybrało sobie po prostu inną date urodzin ... Przesyłam wirusa ciążowego i licze, że sie mocno zarazisz od nas
Życze udanej i bezproblemowej ciaży i na pewno taka Cie wkrótce czeka
Wszystkiego dobrego
Foto_Anna dołączam się.Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
JustyśM wrote:Ale się wku.wilam po wizycie.Szyjka długa zamknięta, moja ginekolog do mnie ze nie mam co się nastawić na wcześniejszy poród. Płakać mi się chce.
U mnie tez nic nie zapowiadalo porodu w poniedziałek jak bylam.na wizycie a w piątek urodzilam!!
Żadnych skurczy,dolegliwości,boli brzuch pod broda wysoko..,nic po prostu nic..a jednak synek sie namyślił -
Foto_Anna wrote:Majóweczki, byłam jedną z Was, z rozpaczą opuściłam pokład w październiku....
Zaczął się maj, zacznie się!
Z całego serca życzę Wam bezproblemowych i szczęśliwych rozwiązań. Już niedługo te wielkie brzuszki będą słodko spać obok Was. Niewyobrażalne to szczęście, kochajcie je i każdego dnia bądźcie wdzięczne losowi za nie.
Póki jesteście ciężarne, poproszę o kilka wirusków ciążowych, bym w końcu mogła wrócić na pokład.
Trzymam kciuki za każdą z Was
Anna - trzymamy za Ciebie mocno kciuki i wysyłamy miliony ciążowych wirusów! Obyś jak najszybciej urodziła swoje szczęścieFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
JustyśM wrote:Ale się wku.wilam po wizycie.Szyjka długa zamknięta, moja ginekolog do mnie ze nie mam co się nastawić na wcześniejszy poród. Płakać mi się chce.
Justyś, wiesz, że z ciążą to nigdy nic nie wiadomo. Nie nastawiaj się. Szyjka może się skrócić z dnia na dzień, ale...nawet jeśli nie. To i tak jesteś już bliżej niż dalej. W nieskończoność to nie będzie trwało. Na szczęście.
A tak swoją drogą - też mam jakieś dziwne przeczucie, że przenoszę. Moja mama obie ciąże przeniosła. U mnie też bez żadnych sygnałów. Byle nie do czerwca
pasia27 lubi tę wiadomość
-
A ja mam takie pytanie nie robilam gbs jeszcze mam zamiar w przyszlym tyg chociaz zastajawiam sie czy na dniach tego nie zrobic... No ale jak to jest wszystko przypadku gdyby zaczal sie porod a nie bylo tych wynikow ?daja zapobiegawczo cos czy jak? Moze ktoras wie albo odezwa sie mamy ktore zaskoczyl porod troche wczesniej
-
Ja na wynik gbs czekałam minute
W gabinecie mo zrobiła takim patyczkiem i do tego był taki plastikowy test wyglądający jak test ciążowy. Pobrala wymaz, włożyła do jakiejś probowki z cieczą i po chwili nakapała kilka kropel na ten test plastikowy i juz był
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Byłam dzisiaj na ostatniej wizycie u ginekolog ale zła jestem, moja na urlopie wiec bylam o innej a ona tylko ciśnienie, wejść na wagę i wypisała zwolnienie do 15 maja . W dniu terminu czyli 13 maja mam sie zglosic na szpital a jak nie urodzę to 16 maja przyjść po nowe zwolnienie. Szkoda ze nie wiem co u Nelci ;(
-
zabuszka wrote:A ja mam takie pytanie nie robilam gbs jeszcze mam zamiar w przyszlym tyg chociaz zastajawiam sie czy na dniach tego nie zrobic... No ale jak to jest wszystko przypadku gdyby zaczal sie porod a nie bylo tych wynikow ?daja zapobiegawczo cos czy jak? Moze ktoras wie albo odezwa sie mamy ktore zaskoczyl porod troche wczesniej
dokładnie, jeśli zacznie się poród, to jesteś traktowana jako GBS dodatni i antybiotyk będzie podany,
Ja w piątek oddałam próbkę w szpitalu, w poniedziałek miałam wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 12:20
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny , dawno Nas nie było w weekend majowy troszkę popłynęliśmy z mężem , w stan nic nie robiernia i wylegiwania się razem
A co do mojego porodu , byłam dzis na ktg , skurczy brak . Na całe szczęście chapnęłam mojego lekarzai sobie porozmawialiśmy , mam przyjechać spakowana do szpitala w piątek koło 15:30 , bez zjedzonego obiadu i mało pić
takze możliwe że już w piątek będę miała córeczkę na świecie
O ile lekarzowi wszystko się będzie podobać, i nie będzie widział problemów aby wyskoczyła już teraz, bo miał jakieś obiekcje jak z nim rozmawiałam. Jak nie tak czy siak mam dostać skierowanie na cc w razie czego a czekać na przyszły piątek bo wolałby by był skończony 39 tydzień , tyle tylko że ja już nie mam siły nosić tego brzucha i w ogóle ;/ Więc trzymajcie kciuki aby wpisac Ninkę jako kolejnego forumowego dzieciaczka już w piątek
malva - to jest najgorsze ze jak sie idzie do innego lekarza to zawsze sie wychodzi z niedosytem i zawiedzonym , przynajmniej ja tak mam
Baronowa - dawaj znać co u Ciebie , skoki ciśnienia nie są zbyt bezpieczne więc lepiej abyś była pod kontrolą lekarzy, jak coś .
zabuszka - ja czekałam 5 dni z weekendem , niby jak nie masz nic się strasznego nie dzieje ale po co taki niepokój wprowadzać
pasia - twój gin ma niezłe teksty , ciekawe kiedy na Ciebie przyjdzie porarodzisz ze mna w piątek
??
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki.
Wita sie z Wami Kacperek
Urodzil sie dzisiaj o 9:20 SN (39+3) ważuł 3140g i 54cm
Pozdrawiamy wszystkie CiociePatrycja24, xpatiiix3, josephinka84, Lilik, Liley, Evil89, Negra, maimama, Efendis, Cigaretta, bimba, Kłosia, i.am.chappie, Marietta, JustyśM, aaaguchaaa, SShape, Foto_Anna, Carolq, pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Foto_Anna wrote:Majóweczki, byłam jedną z Was, z rozpaczą opuściłam pokład w październiku....
Zaczął się maj, zacznie się!
Z całego serca życzę Wam bezproblemowych i szczęśliwych rozwiązań. Już niedługo te wielkie brzuszki będą słodko spać obok Was. Niewyobrażalne to szczęście, kochajcie je i każdego dnia bądźcie wdzięczne losowi za nie.
Póki jesteście ciężarne, poproszę o kilka wirusków ciążowych, bym w końcu mogła wrócić na pokład.
Trzymam kciuki za każdą z Was
Hej Aniu trzymam mocno kciuki aby szczęście znowu Ciebie odwiedziłoMoje się tak pospieszyło, że już ma ponad 2 miesiące
Foto_Anna lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel