Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pasia27 wrote:Masz go.ze sobą na naświetlaniu czy zabierają?
Na szczescie mi go zostawili. Przywiezli mi tutaj ten inkubatorek z lampa i jest przy mnie. I cale szczescie! Bo bym go nie oddala! Raz oddalam i dostalam spowrotem dopiero po kilku dniach..pasia27 lubi tę wiadomość
-
Hello. Wczoraj mleko mnie uratowalo przed zgaga;)
Z rana sie wydepilowalam i sie zmeczylam. Sport zaliczony na dzisiaj;)
pasia27, Lilik, aaaguchaaa lubią tę wiadomość
-
Nacia wrote:Na szczescie mi go zostawili. Przywiezli mi tutaj ten inkubatorek z lampa i jest przy mnie. I cale szczescie! Bo bym go nie oddala! Raz oddalam i dostalam spowrotem dopiero po kilku dniach..
a i tak wypisali go z duza zoltaczka do kontroli ..
-
Patrycja24 wrote:Witamy
moj 3-letni siostrzeniec uciekl na widok brzucha. Przebieralam bluzke a on stwierdzil:" schowaj brzuch on jest z horroru" i pobiegl do babci.
Biedny mlody przestraszyl sie rozstepowPatrycja24 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99. wrote:Witam, obleciałam kościół
u nas nic sie nie dzieje!! Zero straszaków nawet....
Mój syn sprzedany pojechał z ciotką do energy landiza Kraków
niech sie wyszaleje póki może haha
Ja sama w domu bo mąż pojechał tez w Kraków kupic motor...
Ile gdzies od.krakowa?hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U nas dalej cisza. Codziennie na wkładce mniejsze lub większe ilości czopa i tyle. Jutro znów jedziemy na KTG i zobaczymy czy coś się zaczyna ruszać.
Za to pan tata się rozchorował.. chodzi psika, smarka i poci się strasznie.. a przez to wszystko już kolejną noc rzuca się i chrapie tak, że się spać nie da. Znów wstałam przed piątą poirytowana, bo po dziubie dostałam jak się kręcił. Nie dość, że brzucha pilnować muszę, żeby nie przywalił przypadkowo to jeszcze psa osłaniam... a najgorsze, że żal mi go budzić, bo widzę jak się męczy z tym choróbskiem.
Nacia, oby Was szybko wypisali. Wiesz, może lepiej, że teraz wyszło i macie dobrą opiekę niż miałabyś wrócić do domu i dopiero zacząć się denerwować, że z synusiem coś się dzieje.Nacia lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Sexy!sexy!szkoda depilacji na Marne!haha
. Może jutro jak młody do przedszkola pojdzie
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Energylandii zazdroszczę, byłam 2 razy i jest mega, pewnie kolo sierpnia się wybierzemy, bo z brzuchem to raczej bym nie skorzystała. U nas dziś leniwie, znów trochę czopa wypadło i brązowe plamienia, mogłaby córcia juz się ruszyć na ten świat. Miłego dnia dziewczyny ☺
pasia27, hiacynta99., Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Asmee wrote:Hej dziewczyny
U nas dalej cisza. Codziennie na wkładce mniejsze lub większe ilości czopa i tyle. Jutro znów jedziemy na KTG i zobaczymy czy coś się zaczyna ruszać.
Za to pan tata się rozchorował.. chodzi psika, smarka i poci się strasznie.. a przez to wszystko już kolejną noc rzuca się i chrapie tak, że się spać nie da. Znów wstałam przed piątą poirytowana, bo po dziubie dostałam jak się kręcił. Nie dość, że brzucha pilnować muszę, żeby nie przywalił przypadkowo to jeszcze psa osłaniam... a najgorsze, że żal mi go budzić, bo widzę jak się męczy z tym choróbskiem.
Nacia, oby Was szybko wypisali. Wiesz, może lepiej, że teraz wyszło i macie dobrą opiekę niż miałabyś wrócić do domu i dopiero zacząć się denerwować, że z synusiem coś się dzieje.
Wyślij go do lekarzaniech sie chłopak wyleczy bo później nie ciekawie jak wrócicie z noworodkiem ze szpitala
Ja teraz lecze młodego zeby malutkiej nie zarazil eh -
maimama wrote:Energylandii zazdroszczę, byłam 2 razy i jest mega, pewnie kolo sierpnia się wybierzemy, bo z brzuchem to raczej bym nie skorzystała. U nas dziś leniwie, znów trochę czopa wypadło i brązowe plamienia, mogłaby córcia juz się ruszyć na ten świat. Miłego dnia dziewczyny ☺
Nie wiem nie byłam, i mnie takie atrakcje nie bawią
A z tym czopem to u mnie nic nie odchodzi!!
Czy ja wogole urodzę ?? -
Hejo, mnie dopiero puscilo, ale tak mnie krzyż napieprzal że masakra, aż mi niedobrze było ale na szczęście olejek kamforowy pomógł, na poród się nie zapowiada, wkładka czysta, skurczy brak, młoda szaleje, ale te bóle krzyża mnie dobijają
hiacynta99. lubi tę wiadomość