X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie tak czasami że chcialybyscie cofnąć czas, nie chodzi oczywiście o dzieci, ale o męża, ja dzisiaj tak mam :-( do szału mnie gość doprowadza.

JustyśM, pasia27 lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Macie tak czasami że chcialybyscie cofnąć czas, nie chodzi oczywiście o dzieci, ale o męża, ja dzisiaj tak mam :-( do szału mnie gość doprowadza.

Ja mam takie dni ze mam ochotę go udusić i wtedy oddala bym wszystko żeby nigdy nie brać ślubu :)

pasia27 lubi tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Skąds to znam ,jak jest taka sytuacja to wyzywam go w głowie od najforszych.
    Teraz też piękna pogoda a ten zjadł obiad i śpi mimo tego że miał dziś wolne.Boi się wychodzić ze mną przez te wczorajsze skurcze co za gość.

Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • maimama Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy też macie taki pełny brzuch? Moja jest tak wypieta, że chyba już w ogóle miejsca nie ma,cały czas brzuch mam twardy. I naciska mi na spojenie, a z drugiej strony na żołądek, okropne uczucie. Tyle dobrego dzisiaj, że wypadl mi rano chyba czop,pewnie nie cały, ale zawsze to jakiś znak, że zaczyna się coś dziać.

monilia84 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciśnienie mi sie unormowalo. Zrobiłam badanie moczu - jest ok.
    Teraz caly czas cos pije i juz jest w granicach normy. A juz prawie sie zbieralam do szpitala

Marietta lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    Dziewczyny czy Wy też macie taki pełny brzuch? Moja jest tak wypieta, że chyba już w ogóle miejsca nie ma,cały czas brzuch mam twardy. I naciska mi na spojenie, a z drugiej strony na żołądek, okropne uczucie. Tyle dobrego dzisiaj, że wypadl mi rano chyba czop,pewnie nie cały, ale zawsze to jakiś znak, że zaczyna się coś dziać.

Maimama powiem CI że mój synek ta się wypina u góry brzuszka a wywala tam swoją szanowną dupeczkę że czasem czuje jak skóra mi się naciąga i że zaraz "pęknie" :)
    Od paru dni tak się wierci i faluje mi brzuch że czasem mam obawy czy tam u niego wszystko ok :(

Baronowa to super że ciśnienei Ci się unormowało, moje też spadło lekko, może dlatego że pogoda troszkę sie pogorszyla, jak jest bardzo gorąco to moje ciśnienie wywala w górę, a dziś pogoda stonowana także jest ok cały dzień :)

Marzenka czekamy na wieści od Ciebie <3

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia - Kacperek śliczniutki!! Oby zdrowo rosl
    Negra- cieszę się razem z Toba! Prezent no po prostu woooooow!!! W szoku jestem. A to nfz czy prywatnie rodzilas?

Chyba nabieram sluchajcie wody... W ciagu ostatniego miesiąca na wadze 4kg więcej! Obrączka to mi ledwo do stawu dochodzi, kostki sa ale srednio widoczne.. Macie jakies sposoby zeby sue tej wody pozbyć?

klaudia1534 lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:

Ja mam tak z psem!!! Tak mnie wkur*** ze mam ochotę go do lasu wywieść !!!!

Jest kochany! Nic mi złego nie robi !! Ale jak popatrzę na niego to juz Nerwa mam :-)!!!! Nawet go nie dotknę bo patrzę na niego jak wielka chodząca bakteria :P :P

Mysle ze po ciąży mi to przejdzie :-) bo cza psa zaszczepić :P :P

Lilik lubi tę wiadomość

hsxq6uc.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:
    Klaudia - Kacperek śliczniutki!! Oby zdrowo rosl
    Negra- cieszę się razem z Toba! Prezent no po prostu woooooow!!! W szoku jestem. A to nfz czy prywatnie rodzilas?

Chyba nabieram sluchajcie wody... W ciagu ostatniego miesiąca na wadze 4kg więcej! Obrączka to mi ledwo do stawu dochodzi, kostki sa ale srednio widoczne.. Macie jakies sposoby zeby sue tej wody pozbyć?
    Pij regularnie wode z cytryna i pokrzywe wlacz do picia.

Trochę ruchu. Malo soli, ogólnie zdrowe jedzenie.
    Ale jesli będziesz polo okolo 2,5 litra powinno byc lepiej

aaaguchaaa lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    U mnie tak samo z brzuchem, czuje każdy ruch, pewnie to rzeczywiście z braku miejsca.

km5sdf9h3loowecn.png
  • Lilik Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:

U mnie też się zaczęło :(. Jest lepiej odkąd zrezygnowałam z soli, piję bardzo dużo wody, nogi wysoko, ruch owszem, ale nie za dużo. Dłonie mam biedne po nocy, ale po godzinie schodzi...

3jgx9n73ycg6jadh.png
  • Lilik Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Dziewczyn, które mają dość swoich Panów ;) :).

f4c6d36f6d4bc73fmed.jpg

JustyśM, Patrycja24, Negra lubią tę wiadomość

3jgx9n73ycg6jadh.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilik coś w tym jest ;-) ale niewiem ile jeszcze razy dam radę to odłożyć ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 17:55

km5sdf9h3loowecn.png
  • Lilik Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa, prawdopodobnie w nieskończoność. Mimo wszystko ;).

3jgx9n73ycg6jadh.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, pewnie tak ;-)

km5sdf9h3loowecn.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Często tak ma hahah

Ale kochana ile jeszcze przed.Wami nerwów i stresów..ja mojego to nie raz juz bym w kosmos wyslala haha

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    Ja tak mam..i z tym związane schizy ze Malo się rusza moja córkeczka eh

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa,Lilik - dzieki. wlacze te pokrzywe.. choc nie powiem jakos mnie odrzuca. soli prawie nie uzywam - ot niezbedne minimum (i tak solniczke musze postawic na stole, bo Małzowi wiecnie niedosolone) a z tym ruchem, to moze nie mam dodatkowego [na zasadzie jak rower przed ciaza] ale na dupce w domu nie siedze -to tu pozalatwiac, to tu i tak motorek w dupce;) zaczne wiecej pic, bo przyznaje sie - duzo nie pije [tzn pewnie te 2 litry to tak max]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 20:01

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj do kubka wrzucić miete i pokrxywe. Calkiem smaczne

aaaguchaaa lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pijecie napar z liści malin? Czy tylko ja mam po tym tak okrutną zgage?

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
‹‹ 1647 1648 1649 1650 1651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ