Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:Macie tak czasami że chcialybyscie cofnąć czas, nie chodzi oczywiście o dzieci, ale o męża, ja dzisiaj tak mam
do szału mnie gość doprowadza.
Ja mam takie dni ze mam ochotę go udusić i wtedy oddala bym wszystko żeby nigdy nie brać ślubu
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:Macie tak czasami że chcialybyscie cofnąć czas, nie chodzi oczywiście o dzieci, ale o męża, ja dzisiaj tak mam
Teraz też piękna pogoda a ten zjadł obiad i śpi mimo tego że miał dziś wolne.Boi się wychodzić ze mną przez te wczorajsze skurcze co za gość.Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny czy Wy też macie taki pełny brzuch? Moja jest tak wypieta, że chyba już w ogóle miejsca nie ma,cały czas brzuch mam twardy. I naciska mi na spojenie, a z drugiej strony na żołądek, okropne uczucie. Tyle dobrego dzisiaj, że wypadl mi rano chyba czop,pewnie nie cały, ale zawsze to jakiś znak, że zaczyna się coś dziać.
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Ciśnienie mi sie unormowalo. Zrobiłam badanie moczu - jest ok.
Teraz caly czas cos pije i juz jest w granicach normy. A juz prawie sie zbieralam do szpitalaMarietta lubi tę wiadomość
-
maimama wrote:Dziewczyny czy Wy też macie taki pełny brzuch? Moja jest tak wypieta, że chyba już w ogóle miejsca nie ma,cały czas brzuch mam twardy. I naciska mi na spojenie, a z drugiej strony na żołądek, okropne uczucie. Tyle dobrego dzisiaj, że wypadl mi rano chyba czop,pewnie nie cały, ale zawsze to jakiś znak, że zaczyna się coś dziać.
Maimama powiem CI że mój synek ta się wypina u góry brzuszka a wywala tam swoją szanowną dupeczkę że czasem czuje jak skóra mi się naciąga i że zaraz "pęknie"
Od paru dni tak się wierci i faluje mi brzuch że czasem mam obawy czy tam u niego wszystko ok
Baronowa to super że ciśnienei Ci się unormowało, moje też spadło lekko, może dlatego że pogoda troszkę sie pogorszyla, jak jest bardzo gorąco to moje ciśnienie wywala w górę, a dziś pogoda stonowana także jest ok cały dzień
Marzenka czekamy na wieści od Ciebie
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Klaudia - Kacperek śliczniutki!! Oby zdrowo rosl
Negra- cieszę się razem z Toba! Prezent no po prostu woooooow!!! W szoku jestem. A to nfz czy prywatnie rodzilas?
Chyba nabieram sluchajcie wody... W ciagu ostatniego miesiąca na wadze 4kg więcej! Obrączka to mi ledwo do stawu dochodzi, kostki sa ale srednio widoczne.. Macie jakies sposoby zeby sue tej wody pozbyć?klaudia1534 lubi tę wiadomość
-
Ja mam tak z psem!!! Tak mnie wkur*** ze mam ochotę go do lasu wywieść !!!!
Jest kochany! Nic mi złego nie robi !! Ale jak popatrzę na niego to juz Nerwa mam!!!! Nawet go nie dotknę bo patrzę na niego jak wielka chodząca bakteria
Mysle ze po ciąży mi to przejdziebo cza psa zaszczepić
Lilik lubi tę wiadomość
-
aaaguchaaa wrote:Klaudia - Kacperek śliczniutki!! Oby zdrowo rosl
Negra- cieszę się razem z Toba! Prezent no po prostu woooooow!!! W szoku jestem. A to nfz czy prywatnie rodzilas?
Chyba nabieram sluchajcie wody... W ciagu ostatniego miesiąca na wadze 4kg więcej! Obrączka to mi ledwo do stawu dochodzi, kostki sa ale srednio widoczne.. Macie jakies sposoby zeby sue tej wody pozbyć?
Trochę ruchu. Malo soli, ogólnie zdrowe jedzenie.
Ale jesli będziesz polo okolo 2,5 litra powinno byc lepiejaaaguchaaa lubi tę wiadomość
-
maimama wrote:Dziewczyny czy Wy też macie taki pełny brzuch? Moja jest tak wypieta, że chyba już w ogóle miejsca nie ma,cały czas brzuch mam twardy. I naciska mi na spojenie, a z drugiej strony na żołądek, okropne uczucie. Tyle dobrego dzisiaj, że wypadl mi rano chyba czop,pewnie nie cały, ale zawsze to jakiś znak, że zaczyna się coś dziać.
-
aaaguchaaa wrote:Chyba nabieram sluchajcie wody... W ciagu ostatniego miesiąca na wadze 4kg więcej! Obrączka to mi ledwo do stawu dochodzi, kostki sa ale srednio widoczne.. Macie jakies sposoby zeby sue tej wody pozbyć?
U mnie też się zaczęło. Jest lepiej odkąd zrezygnowałam z soli, piję bardzo dużo wody, nogi wysoko, ruch owszem, ale nie za dużo. Dłonie mam biedne po nocy, ale po godzinie schodzi...
-
Ale kochana ile jeszcze przed.Wami nerwów i stresów..ja mojego to nie raz juz bym w kosmos wyslala haha -
-
Baronowa,Lilik - dzieki. wlacze te pokrzywe.. choc nie powiem jakos mnie odrzuca. soli prawie nie uzywam - ot niezbedne minimum (i tak solniczke musze postawic na stole, bo Małzowi wiecnie niedosolone) a z tym ruchem, to moze nie mam dodatkowego [na zasadzie jak rower przed ciaza] ale na dupce w domu nie siedze -to tu pozalatwiac, to tu i tak motorek w dupce;) zaczne wiecej pic, bo przyznaje sie - duzo nie pije [tzn pewnie te 2 litry to tak max]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 20:01