Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99. wrote:Ja mam zgagę nawet po samej ślinie, jak przełknę to pali !!!!!
W sumie to pocieszające że nie tylko ja mam zgage po wszystkim ;p Ale po tym naparze to konkretnie paliBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
hiacynta99. wrote:W pierwszej ciszy miałam, ale mleko mi wystarczało
kolo łóżka łaciate stało:-) teraz musze brać renie bo mleko wymięka
A jak mam np ktg to juz jest dramat!!! Musze miec renie pod ręką...
W środę wizytano ciekawa jestem co usłyszę
Mam nadzieje, ze zabobon o zaleznosci zgagi od ilosci wlosow malucha sie sprawdzi skoro mnie tak meczyPatrycja24 -
Patrycja24 wrote:U mnie mleko dawalo rade bardzo dlugo. Teraz tak srednio.
Mam nadzieje, ze zabobon o zaleznosci zgagi od ilosci wlosow malucha sie sprawdzi skoro mnie tak meczy
Hahah, chyba wszystkie liczymy na te włosy. Żeby nie było, że męczymy się na marne
.
-
NatiB wrote:Pijecie napar z liści malin? Czy tylko ja mam po tym tak okrutną zgage?
Chociaż dzisiaj nie mam Reni to zgaga akurat wrocila:/ -
Dziewczyny wczoraj.woeczorem patrzę a na papierze śluzy i kawałki czopa..hehe
Przez noc nic sie nie dzialo tylko bole okresowe wiec standard..
Balam sie usiąść na łóżku zeby wody nie odeszly haha bo golić mi sie nie chciało i glowy myc hehe lenia miałam i to nie byl mój dzień na poród haha
Czyli u nas odliczanie pelna para
Z młodym wody i czop i w tym.dniu urodzilamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 07:47
Marietta, Iwa81, Lilik, Carolq lubią tę wiadomość
-
Nacia nie martw się ją też nigdy nie leżałam w szpitalu i tez się tego boję a tym bardziej jak się ma już dzieciaczka przy sobie i odliczam z dni 2-3 do wyjścia, a tu budzisz się i okazuje się ze ma zoltaczke i pobyt przedłużony -nic fajnego trzeba tylko przetrwać -najważniejsze że razem jesteście.
Pasia ja pewnie czopa nie zauważe-albo już był i splynal do kanalizacji hehe no chyba że ewidentnie na wkładce będzie.
Bóle mi się skończyły -jak wtedy spanikowalam tj w niedzielę tak cisza.Jutro wizyta na rano na szczęście.Wczoraj odebrałam wynik krewi mocz-wszystko w normie w miarę tylko białe krwinki lekko podniesione tj norma do 10 a ja miałam 10.8 i w moczu jakieś ketony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 08:11
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witamy się i MY
Pasia - a ja wczoraj miałam dziwne przeczucie że to może być już, umyłam głowę, depilacja, zmyłam lakier z paznokci, ale na szczęście nic się nie podziało.
Ale miałam sen w nocy że urodziłam bliźniaki, chłopca i dziewczynkę,
i wszyscy się dziwili jakim cudem nikt nie zauważył drugiego dziecka na USG, a ja załamka bo wszystko kupione i przygotowane tylko dla dziewczynki
Nacia - będzie dobrze, Szymuś poleży chwilkę na Bahama i wrócicie do domku.
Justyś - ja ostatnio miałam ketonów - 15, lekarka kazała dużo pić i przy następnych wynikach spadły.pasia27, Nacia lubią tę wiadomość
-
Justys
Wcale nie chciałam wczoraj tego.zobsczyc haha spokojniejsza bym byla heh a tak to stresik chociaż woadomo bylo ze poród może.si rozpocząć w kazdej chwili..
Iwa
Ale sen:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 09:08
Iwa81 lubi tę wiadomość