Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej trochę późno tu zajrzałam :] ale lepiej późno jak wcale ja mam termin według mojego doktora na 13 maja według usg na 23 maja.Sama jestem ciekawa kiedy się rozpakuje :]12 mam ktg. W szyjce się juz coś dzieje tak mi powiedział gin :] to moja druga ciąża. pierwszy poród miałam wywoływany :] mam cichą nadzieje ze nie przenoszę i ze wszystko będzie w porządku tym razem :]
-
betttiii wrote:hej trochę późno tu zajrzałam :] ale lepiej późno jak wcale ja mam termin według mojego doktora na 13 maja według usg na 23 maja.Sama jestem ciekawa kiedy się rozpakuje :]12 mam ktg. W szyjce się juz coś dzieje tak mi powiedział gin :] to moja druga ciąża. pierwszy poród miałam wywoływany :] mam cichą nadzieje ze nie przenoszę i ze wszystko będzie w porządku tym razem :]
Wiecej tu nas takich co pierwsza ciążę przenosilo, a teraz by chciało jakos normalnie.
-
Hej dziewczyny!
Po 8 godzinach naturalnego porodu, przy 8 /9 cm rozwarcia urodziła się Ania przez cc.
28 kwietnia 15.38 3830g, 56 cm i 10 pkt apg
Wczoraj miałam zdjete szwy, ale coś mi się sączy i jutro wizyta w szpitalu.
Miłego wieczoru dziewczyny!Lilik, Evil89, Marietta, klaudia1534, Cigaretta, i.am.chappie, Patrycja24, Negra, hiacynta99., Aniu_leczka, patkaaxx90, tola2014, Carolq, SShape, pasia27, josephinka84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ktos sie pyta jak się czuje to odpowiadam tak" czuje sie jak baba w ciąż "!!! I dają spokój
Dzis zadrapałam ręce !!! A plecy to mnie tak swędzą ze jutro pójdę po szczotkę drucianą!!
Jadę jutro na szpital zapytać o wynik! Jesli sie potwierdź cholestaza, no to w niedziele prawdopodobnie czeka mnie wywołanie porodu badz CC
To juz będzie 39t2d na cito trzeba będzie rozwiążą ciążę
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hej dnia 6.05.2016 o 20.13 przez CC przyszła na świat Amelia Ania 3620 i 54 cm
Leżałam z podejrzenie pęknięcia pęcherza plodowego. Od 14.30 do 19.30 pod oxy ale brak postępu wiec o 20 brali mnie na cc. Teraz jestem po pionizacji i czekam aż mi malutka przywiozapatkaaxx90, Patrycja24, Negra, Baronowa_83, Carolq, Marietta, SShape, Aniu_leczka, i.am.chappie, hiacynta99., Liley, Iwa81, pasia27, Lilik, Evil89, klaudia1534, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Kłosia wrote:Hej dnia 6.05.2016 o 20.13 przez CC przyszła na świat Amelia Ania 3620 i 54 cm
Leżałam z podejrzenie pęknięcia pęcherza plodowego. Od 14.30 do 19.30 pod oxy ale brak postępu wiec o 20 brali mnie na cc. Teraz jestem po pionizacji i czekam aż mi malutka przywiozaKłosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKłosia wrote:Hej dnia 6.05.2016 o 20.13 przez CC przyszła na świat Amelia Ania 3620 i 54 cm
Leżałam z podejrzenie pęknięcia pęcherza plodowego. Od 14.30 do 19.30 pod oxy ale brak postępu wiec o 20 brali mnie na cc. Teraz jestem po pionizacji i czekam aż mi malutka przywioza
Gratulacje. Jak sie czujesz po pionizacji. Bardzo boli? -
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:Gratulacje. Jak sie czujesz po pionizacji. Bardzo boli?
W głowie bardzo mi się kręciło i rana rwie dość mocno i to boli przy wstawaniu czy siadaniu. Myślałam że dam radę wsiąść prysznic ale umycie zębów na stojąco było wyzwaniem