Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hello. Juz coraz mniej nas do rozpakowania. U mnie cisza i spokój.
Jest jakos nowy lekarz zlecil pelno badan i do tego zrobia Dopplera. Takze przynajmniej przepływy sprawdza.Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Witam sie po ciezkiej nocy, wybudzana przez skurcze przepowiadajace. Ze dwa razy byłam pewna ze to poród, ale pozniej przechodziło i skurcz nie wracał. Nie wiem jak dlugo mozna jeszcze chodzic w dwupaku po takich rwących skurczach, ktore nie są porodowymi.Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Witamy się i my , po superowej nocy , bez bólów krzyża
Kłosia - gratulacjesypią się te dzieciaczki - fajowo.
Nati - jeszcze chwilę
Baronowa - niech badają przynajmniej pod kontrolą, a jak Twoje ciśnienie ?
My dzisiaj na bank grillujemy , aż mi ślinka cieknie, jutro na urodzinki do Bratowej i bratankapasia27 lubi tę wiadomość
-
Kłosia! Gratulacje! Daj znać jak dzieciątko, jak już Ci przywiozą...
Baronowa! Biedaku! Jesteśmy z Tobą.
Ja dziś wreszcie się wyspałam, kręgosłup mi odpoczął, także - szczęśliwa jestem!Jadę tylko odebrać moje szałowe sandały boho i będę jeszcze bardziej szczęśliwa
.
Kłosia lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Co do pytan jak sie czuje to ja nawet ciesze sie,ze pytaja. Po ciazy juz nikt nie zapyta...a teraz pytaja nie dlatego ,ze niby ich interesuje nasza osoba tylko chodzi o dziecko. Przed jakos nikt nie pytal
No dokładnie! Przez ciążę stałam się interesująca dla teściowej bo jestem inkubatorem dla jej wnuka ha hapasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
hiacynta99. wrote:Jak ktos sie pyta jak się czuje to odpowiadam tak" czuje sie jak baba w ciąż "!!! I dają spokój
Dzis zadrapałam ręce !!! A plecy to mnie tak swędzą ze jutro pójdę po szczotkę drucianą!!
Jadę jutro na szpital zapytać o wynik! Jesli sie potwierdź cholestaza, no to w niedziele prawdopodobnie czeka mnie wywołanie porodu badz CC
To juz będzie 39t2d na cito trzeba będzie rozwiążą ciążę
Właśnie mnie nic oprócz brzucha nie swędzi i to w tym nie pasuje na cholestaze.. Daj znać jak będziesz mieć wynik. Ja dzisiaj pobierałam krew i większość wyników w pon a te kwasy żółciowe od 5 do 14 dni trzeba czekać... -
Następna pełnia 21 xp
My lezymy na oddziale min do poniedziałku bo lekarz uznał że na ktg sa skurcze i rozwarcie 1cm więc trzeba obserwować. Nie dał sobie powiedzidc ze u mnie taki stan od ponad 3tyg i nic się nie zmienia.. nie mówiąc już ze zaprzeczył lekarzom którzy mnoe badali ostatnie kilka dniu twierdzili że takie skurcze muszą być na tym etapie ciąży, a rozwarcie 1cm to nie rozwarcie xd hajs się musi zgadzać..płacą im W końcu od 2 doby -
Tez mam skurcze od 3 tygodni i rozwarcie i nikt tu nie twierdzi ze to juz
Tutaj wychodzą z założenia ze to juz jak skurcze co 5 minutWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 11:13
-
Hej dziewczyny
ja dzisiaj zażywam słoneczka, trochę przymusowo ale i tak jest przyjemnie. Mąż wysłał mnie po samochód do warsztatu, miałam być przed 12 ale chłopaki źle się dogadali i dopiero pl 13 będzie do odbioru. Wejście i ponowne zejście z 3 pietra jest ponad moje siły więc zrobiłam sobie spacer do parku i teraz siedzę na placu zabaw bo jedynie tu są ławki z oparciem. Patrzę na biegające brzdące i się rozmarzyłam o tym jak będzie wyglądać moja córeczka, czy będzie chętnie wspinać się na drabinki czy ostrożnie, ah nie mogę się jej juz doczekać
Iwa81, Marietta, i.am.chappie, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Guem wrote:Hej dziewczyny
ja dzisiaj zażywam słoneczka, trochę przymusowo ale i tak jest przyjemnie. Mąż wysłał mnie po samochód do warsztatu, miałam być przed 12 ale chłopaki źle się dogadali i dopiero pl 13 będzie do odbioru. Wejście i ponowne zejście z 3 pietra jest ponad moje siły więc zrobiłam sobie spacer do parku i teraz siedzę na placu zabaw bo jedynie tu są ławki z oparciem. Patrzę na biegające brzdące i się rozmarzyłam o tym jak będzie wyglądać moja córeczka, czy będzie chętnie wspinać się na drabinki czy ostrożnie, ah nie mogę się jej juz doczekać
O rany, dajesz radę jeszcze prowadzić?ja ostatni raz chyba 3 tygodnie temu męża z imprezy odwoziłam, to już brzuch na kierownicy
-
Carolq wrote:Dzis nie rodzimy , sorki ale muszę odpocząć .
Czemu jeszcze nic nie robią? -
Marietta bez problemu jeszcze się mieszczę w samochodzie
nawet przepisowe 25 cm od kierownicy do brzucha mam choć nie powiem żeby mi się komfortowo prowadziło. Na szczęście z warsztatu do domu mam 10 min piechotą a tydzień temu dałam radę trasie 100 km więc i dziś dojadę bez problemu
-
Ja tez normalnie jeżdżę
Najgorzej jak sama z małym bo ciężko mi dostać pasy zeby go zapiąć w foteliku no ale.daje rade hehe
2-3 razy w tyg trasa na działkę 20 km
Zapinam sie pasami,czuje sie pewnie za.kierownica i mieszcze.się w nowy autku....a w starej mazdziej to juz w marcu Martynka kopała w kierownice heheIwa81 lubi tę wiadomość
-
Dzwonił męża kolega z pracy odebrałam telefon a on co ja jeszcze w domu robię hehe że jeszcze nie urodzilam więc mi przepowiedzial że urodze 13 mają -ach Ci wrozbici zobaczymy ktora przepowiednia się sprawdzi.Hmmmm a może zacznę zakłady zbierac-to może być zabawne.
pasia27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]