Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:czyli coś w tym jest, ja generalnie też za kaszanką nie przepadam, tzn nie za każdą, kupuję tylko od jednego producenta i tylko tą zjem, ale dzisiaj weszła jak masełko
Jeszcze tego nie jadłam w tym.sezonie heheIwa81 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis wylazlam na pocztę i plac zabaw z malym ale oczywiście z tata bo ciężko nadążyć za moim ananaskiem hehe
Pozniej obiadek i zajadalam jarzynowa bez soli z duza ilością natki zielonej..hehe
Kacper nie spal w dzień a wieczorem.to umie dać mamusi po garach..znow musiałam.zrobic wojnę o przebranie sie w piżamę hehe ale usnal po 20wiec ja tez odpoczywam..a mój idzie na noc i śpi.. -
nick nieaktualnyMam pytanie dziewczyny bo mam pare paczek ciuchow po mojej corce w rozmiarach od 62 do 98, w stanie sa dobrym chciala bym odsprzedac za nieiwelkie pieniadze moze komus sie przydadza? (body, spiochy, kaftaniki, sukienki, kurtki, polarki itd buciki, rajstopki) w razie co to dajcie znac bo w poniedzialek bede wrzucac na jakies ogloszenia, musze sie pozbyc tego bo bede miala synka i musze za innymi rzeczami sie rozgladac, a po corce mam troche tych rzeczy... w razie co piszcie na priv. pozdrowienia
-
Kurde, wiem ze jestesmy wszystkie w terminie porodu ale teraz dopiero to sie staje dla mnie namacalne. W sumie cały czas sie nic nie działo a tu jakies brazowe plamienie, mokra wkladka. I do mnie dociera, że to już zaraz. A ja okna w pokoju nie umyłam.
Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
U mnie poszedł cały czop. I teraz od odejscia czopa poród sie może zacząć albo po kilku godzinach albo po kilkunastu dniach. Dobrze, że są takie male widelki czasowe i mniej więcej mozna sie nastawić xD i teraz na dwoje babka wróżyła, eh
Marietta, Lilik, i.am.chappie lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
Porod Wladzia nabiera rumieńców. Robi sie niezły serial.
Dzisiaj na dyżurze jest lekarz ze Sri lanki. Podobno przewrażliwiony.
Nie podobało mu sie moje ciśnienie i ciśnienie Wladzia.
Mialam juz kilka godzin ktg i ze 3 razy doplera.
O 24 mnie obudzili ze ide na wywoływanie. Dostalam relanium, nawodnili mnie podloczyli na 2 h ktg. I stwierdzili ze w sumie w nocy to bez sensu msm iść spać i o 6 zobaczą co dalej.
Takze zaczynam raczej sie sklaniac ku temu ze mi zrobią w końcu cc.Lilik lubi tę wiadomość
-
Ja w szpitalu, odchodzilo na brązowo, nagle troche krwi, sie obsrałam ze strachu i pojechalam na ip, po drodze zaczely sie saczyc wody, majtki cale mokre wiec to musza byc wody. I czekamy co dalej.
Baronowa_83, Lilik lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
nick nieaktualny
-
NatiB wrote:Ja w szpitalu, odchodzilo na brązowo, nagle troche krwi, sie obsrałam ze strachu i pojechalam na ip, po drodze zaczely sie saczyc wody, majtki cale mokre wiec to musza byc wody. I czekamy co dalej.
.
Pewnie za chwile będziesz po.
Ja czekam na zmianę lekarza -
nick nieaktualnyCzesc wszystkim. U mnie dzis szaro na zewnatrz w domu tez. Od wczoraj z mezem nie gadamy bo on ma fochy jak baba. Chcial troche narobic jedzenia do mrozeniA na maj i prosze by odlal mi wrzatek z garnka a on na to ze najpierw naczynia wymyje ja na to ze mi garnek potrzebny i walnal focha krzyki obrazanie standardowo ze on nie wytrzymuje ze mna j niedlugo sama zostane. Nie dosc ze zapiperzam w 9 mcu to on ma jeszcze pretensje. Takie emocje mna rwaly ze postanowilam ze w tyg bo mam juz cc nie zgodze sie na to zeby byl przy dziecku jak mnje beda szyc a jego ubierac. Za te wyzwiska krzyki.podczas ciazy. Zawsze to ja pierwsza reke wyciagam. Niech poniesie kare. Nawet nie cgce zeby przyjezdzal do szpitala. Niech zrozumie. Gadac sie nie da z nim bo on ma swoje teorie. Zawsze jest ze on tak sie zachowuje bo ja to to i tamto.
-
Eh Tola..my tez siw wyzywamy..ale juz troche zrozumiał jakie we mnie szargaja emocje przez ciąż i poród..poza tym juz umiem sie opanować ze.wzgledu na Kacperka...
No ale czasem stary tez przesadza i tez mam podobne myśli zeby iść do szpitala sama urodzić i odpocząć od niego haha niech znów zobaczy jak to będzie bedz nas hehe tak jak bylo jak poszłam z malym do szpitala .. No ale wiem ze ja tez daje czadu bo zle się czuje i jestem napięta wiec tez mu wybaczam