Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja24 wrote:Podpowiecie cos jak go przystawiac? Po KP raczej nie zasypia. Zdarzy sie czasem w nocy jak karmie na lezaco, ze po godzinie walki przysnie, ale jak probuje go odlozyc to sie budzi. Nie wiem czy mam sciagac laktatorem??
Jezeli chodzi o.techniki to możesz.zobaczyc na yt jak przystawić bo ciężko wytłumaczyć na sucho..wazne aby zlapal cala.brodawke głęboko i wtedy będzie wstrzykiwal mleko do buźki hehe
I ważne żeby ciągnął i przelykal.a nie tylko memlal cyc..bo wtedy nie je..probuj go pobudzać -
A ja z dniem dzisiejszym (a w zasadzie z dzisiejszymi porządkami) zakończyłam proby wykurzania Majuski mojej.nie chce zołza jedna wyjsc to niech siedzi.. Trudno. Na sile ja w szpitalu będą wymeldowywac. Ja sie poddaje. Juz wiemze uparta jest po matce hihi
pasia27 lubi tę wiadomość
-
aaaguchaaa wrote:A ja z dniem dzisiejszym (a w zasadzie z dzisiejszymi porządkami) zakończyłam proby wykurzania Majuski mojej.nie chce zołza jedna wyjsc to niech siedzi.. Trudno. Na sile ja w szpitalu będą wymeldowywac. Ja sie poddaje. Juz wiemze uparta jest po matce hihi
-
Pasiu straciłam nadzueje, ani seks ani mycie okien, ani sprzatanie, ani firanki (zdjęłam upralam uprasowalam powiesilam)ani zmywanie podłogi na kuckach ani zasuwanie w kuchni, ani wczorajszy maraton (procesja a potemjeszcze żwawy marsz do mamci złożyć życzenia.. No nic po prostu nicnue dzialana tego małego uparciucha :Dwiec trudno niech siedzi jakiej tak tam dobrze. Juz niedługo czysie księżniczce podoba czy nie i tak wyjdzie bo 2.06 do szpitala jak sue sama nie zadeklaruje
-
Dziewczyny proszę napiszcie od kiedy podajecie Wit k w dawce 150, od 8 czy 15 doby? Byłam dzisiaj w przychodni ale nie było już pediatry ale pielęgniarki potwierdziły że od 8 doby ale w ulotce jest napisane że od 15. Dzisiaj powinnam podać małej tą witaminę jeśli liczyć od 8 doby i nie wiem co robić.
-
Jakos Power mam.. A no i z tym gotowaniem to tak raczej sama siebie zabezpieczam bo nie wiem czy po porodziebede miala czas stanąć i obiadki robic a tak to pyk myk z zamrażarki wyjmuje podgrzewam i voila!obiad gotowy. ;)no ale co sie nagotowalam ostatnio to moje (pierogów nie zrobię chyba przez rok po tym jak polepilamich chyba ze 130
-
Guem wrote:Dziewczyny proszę napiszcie od kiedy podajecie Wit k w dawce 150, od 8 czy 15 doby? Byłam dzisiaj w przychodni ale nie było już pediatry ale pielęgniarki potwierdziły że od 8 doby ale w ulotce jest napisane że od 15. Dzisiaj powinnam podać małej tą witaminę jeśli liczyć od 8 doby i nie wiem co robić.
Na tabletkach rak pisze i tak mam wbite w książeczce zdrowia -
aaaguchaaa wrote:Pasiu straciłam nadzueje, ani seks ani mycie okien, ani sprzatanie, ani firanki (zdjęłam upralam uprasowalam powiesilam)ani zmywanie podłogi na kuckach ani zasuwanie w kuchni, ani wczorajszy maraton (procesja a potemjeszcze żwawy marsz do mamci złożyć życzenia.. No nic po prostu nicnue dzialana tego małego uparciucha :Dwiec trudno niech siedzi jakiej tak tam dobrze. Juz niedługo czysie księżniczce podoba czy nie i tak wyjdzie bo 2.06 do szpitala jak sue sama nie zadeklaruje
Patrycja24 -
Guem wrote:Dziewczyny proszę napiszcie od kiedy podajecie Wit k w dawce 150, od 8 czy 15 doby? Byłam dzisiaj w przychodni ale nie było już pediatry ale pielęgniarki potwierdziły że od 8 doby ale w ulotce jest napisane że od 15. Dzisiaj powinnam podać małej tą witaminę jeśli liczyć od 8 doby i nie wiem co robić.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 21:07
-
Moi juz.śpią
Kacper pierwszy okapany ,kolacja,zeby i lulu
Martynka podmyta ,w piżamce gotowa na cyca i kupa jeszcze oczywiście ...no i przebieram ja i patrzę i pepowinka odpadla,spirol i fiolet daly rade
Pojadla,pocyckala i spi
W dzień podpala wiec ogarnelam kuchnie,wybawilam sie z młodym,wyprostowalam włosy i na teraz zostalo prasowanie albo paznokcie..hmmm chyba poprasuje bo juz kolejne pranko.sie suszy -
aaaguchaaa wrote:Pasiu a ile trzymal sie pępuszek u Martynki?ja mam gaziki z alkoholem i spray na spirytusie i taksie zastanawiam ile na nich pępek trzyma. Tak +/-
Ja też sie bycze i idę spać..zakonczona.randka.z żelazkiem -
W mleku modyfikowanym jest 33 jednostki na 100 ml. A dziecko powinno ok 500 tego wypic. Takze dzieci na modyfikowanym dostają 150