Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
marzenka06 wrote:Ja urodziłam 02.05 i nadal mam krwawienie. A rana po cc w jednym miejscu mi się strasznie ślimaczy. Mam nadzieję, że się zgoi.
Pasia Twoja córcia tak na dwór była ubrana dziś? Kurcze to ja chyba za ciepło ubieram synka...jak gdzies w cieniu czy cos to nakrywalam pielucha flanelowa
ale tak to bez
-
Poli9106 wrote:Jak wam mija polog moje drogie?:)ja się mecze z opadajaca szyjka,i musze sie pogodzic z tym ,ze tak już bedzie...
Maluszki wasze są cudne,moja od wczoraj robi chemię ale to chyba kolki:/od 21-23 i 4-7,jest wtedy tragedia -
Poli9106 wrote:Maluszki wasze są cudne,moja od wczoraj robi chemię ale to chyba kolki:/od 21-23 i 4-7,jest wtedy tragedia
Moja juz 3 noce placze od 24 do 3:( pozniej potrafi spac nawet 5h. Nie wiem o co chodzi. Myslalam ze kolki to tak od ok. 3 tygodnia. Teraz to nawet nie ma jej co dac zeby ulzyc:(
-
Dzisiaj odpadł nam kikutek
Ja do krocza też używam szarego mydła, częste podmywanie i wietrzenie. Wydaje mi się że wygląda już dobrze a bałam się że będę się dłużej męczyć. Szare mydło przetestowałam po operacji, rana szybko się zagoiła a blizny prawie nie widać. Męczące jest to krwawienie, chwilami mnie martwi że jeszcze tak dużo tego jest. Czy kurczącą się macica może jeszcze boleć? Boli mnie podbrzusze ale wczoraj jadłam ser biały więc mogą to być jelita, jeszcze nie ogarnęłam gdzie co się w moim ciele poprzesuwało
Ubieranie na spacer to dla mnie dylemat żeby nie przegrzać małej ale z drugiej strony ciągle stresuję się że jej za zimno ale karczek ciepły. Dzisiaj też miała na spacerku z tatusiem miała koszulkę i krótkie spodenki a do tego pieluszka do nakrycia.pasia27 lubi tę wiadomość
-
Poli na nas też sab simplex nie działał, pomógł dopiero "krajowy" espumisan. Niby pisze, żeby podawać go od 1 miesiąca ale my podawaliśmy go już od jakiegoś 2 tygodnia. Kolki uspokoiły się na ładnych parę dni ale od wczoraj niestety znów mamy ataki i to o wiele silniejsze bo Kacperek płacze mi od rana do wieczora i aż chrypy dostaje biedactwo
A ten debridat jak dawkujecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 22:16
-
Co 12 h 2,5 ml,aż sie boje nocki.Mąż ja właśnie kładzie po odbiciu do spania i już marudzi,mam podawać ten syrop przez 4 tyg a potem odstawić jak nie przejdzie to mamy przejsc na mleko dla alergikow z tym,ze ona nie ma alergii ale jej brzuszek bd lepiej.przyswajac
-
dziewczyny, moja dzidzia płakała i też myśleliśmy, że to kolki. okazało się jednak, że mała nie chce pić z piersi i jest głodna. od wczoraj musimy dokarmiać i pokarm z laktatora. upewnijcie się, czy wasze maluszki dobrze jedzą. moja sobie skracała czas przy cycu i na koniec jadła 5 minut. mnie pokarm tak zmalał, że małe ilości odciągam i muszę walczyć o laktację...
powodzenia w bojach mamusie -
A my ostatnia noc w szpitalu mamy chyba za soba maly mi juz tak cyce poranil ze czekam az mi.laktator ulzy . ale ladnie zjadl o 22 gdzies potem pobudka kolo 4 . spokojne mam to dziecie jak narazie malo placze. Zoltaczki jak narazie nie mamy u mnie chyba tez wporzadku.
Aniu_leczka lubi tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:Poli na nas też sab simplex nie działał, pomógł dopiero "krajowy" espumisan. Niby pisze, żeby podawać go od 1 miesiąca ale my podawaliśmy go już od jakiegoś 2 tygodnia. Kolki uspokoiły się na ładnych parę dni ale od wczoraj niestety znów mamy ataki i to o wiele silniejsze bo Kacperek płacze mi od rana do wieczora i aż chrypy dostaje biedactwo
A ten debridat jak dawkujecie?
Dzis u nas super noc. Wstala o 24,2i 6 na karmienie i zero placzu brzuszkowego:)
Do lekarza idziemy dopiero 14stego wiec nie mam jak zapytac czy rzeczywiscie mozna kropelki dawac wczesniej niz po 28 dniu. Macie to potwierdzone z lekarzem? Troche sie boje jej zaszkodzić,szczególnie że ona wazy mniej niz 3 kilo.