Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzjadłam dzis na sniadanie platki owsiane z mlekiem - wkroiłam do tego banana ... moze sie załatwię w końcu bo napeczniała jestem jak balon
leukocyty w ciazy ponoc zawsze podwyzszone są ... tak jakos coś mi sie o uszy obiło - w sumie 6 lat swoje robinie pamiętam dokładnie
wójka google najlepiej spytać
Anna255 lubi tę wiadomość
-
Kinia8606 wrote:Paulisia, jestem z Jaworzna ale do ginekologa chodzę do Katowic. A Ty?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnna255 wrote:a co na zaparcia proponujecie? kiedys czytalam by pic siemie lniane - to prawda, ze pomaga?
Dieta bogata w błonnik na pewnojabłka pomagają, zupa koperkowa, Herbatka koperkowa są takie dla dzieci nawet
Dużo jogurtówAnna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:Kurcze mam dylemat... chyba się jeszcze wstrzymamy... tak się boje że coś może być nie tak... eh..
Nie chce straszyć czy coś ale ja uważam że zawsze może się coś staćczy powie, czy nie powiem nie ma to żadnej różnicy
ale to moje zdanie
w pracy wiedzieli jeszcze szybciej bo chyba byłam w 3tc jeszcze na @ czekałam jak l4 brałam a już wiedziałam o ciąży
Alicce, monilia84, AniaMW, Efendis, ma_lina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka418 wrote:Nie chce straszyć czy coś ale ja uważam że zawsze może się coś stać
czy powie, czy nie powiem nie ma to żadnej różnicy
ale to moje zdanie
w pracy wiedzieli jeszcze szybciej bo chyba byłam w 3tc jeszcze na @ czekałam jak l4 brałam a już wiedziałam o ciąży
ja powiedziałam rodzicom - no i w pracy są w momencie dowiadywania sie - kierownictwo juz wie i moja kolezanka kasjerka - reszta dowie sie na dniach - bo znajac zycie ktos nie wytrzyma i obwiesci nowine ... nie na reke mi to ,ale cóż mam zrobic.
jAK zanioę l4 to juz wtedy wszyscy beda wiedziec na bank echhno bo jak to na zwolnieniu ??? a czemu????
-
patkaaxx90 wrote:mam pytanie kiedy powiedziałyście np. teściowej że jesteście w ciąży??
Agnieszka0812, hiacynta99, xpatiiix3, konwalijka lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:Oooo patka moja tesciowa to dowie sie na koncu bo to pepla straszna jest.
właśnie moje tez troszkę taka jest... że lubi się po prostu chwalić..i stąd ten mój dylemat ale z drugiej strony nie chwiałabym żeby mój maż czuł się dziwnie że moja mama wie a przed jego jakieś tajemnice mamy.. a w pracy wiedzą już..Miłosz
Honoratka
-
patkaaxx90 wrote:w sumie macie racje... ja wczoraj miałam pierwsza wizytę.
To prawda jesli ma byc dobrze to bedzie. Jak to mowia zdrowej ciazy nawet siekiera nie ruszy a jesli ma sie nie utrzymac to choc bysmy nie wiem co robily to i tak nic z tego nie bedzie. -
patkaaxx90 wrote:właśnie moje tez troszkę taka jest... że lubi się po prostu chwalić..i stąd ten mój dylemat ale z drugiej strony nie chwiałabym żeby mój maż czuł się dziwnie że moja mama wie a przed jego jakieś tajemnice mamy.. a w pracy wiedzą już..
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem
chyba powinnam dostał łomot za wczorajsze biadolenie
widziałam mojego małego maluszka i widziałam jak serduszko bije
wszystko jest ok
Pati zmień mi termin na 14 MAJA
później pykne fotke
JESTEM SZCZESLIWA I TO ZAJEBISCIE SZCZESLIWA
pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze wizyty i serduszkaAgnieszka0812, Efendis, anka418, JusWik, AniaMW, Wiaterek, mejbi, Maialenn, Eliana, Marietta, patkaaxx90, CassieMK, Madziuśka, xpatiiix3, mybabylove, klaudia1534, monilia84, bereda11, ma_lina, bimba, Palinas89, Pinesska, monaa, tiffi, konwalijka, kasius lubią tę wiadomość
-
Moja siostra wie już jakiś czas, ale teściowa to chyba się dowie jak skończę 1 trymestr, bo mam złe doświadczenia...Mój chłop powiedział jej w niedzielę, ona oczywiście powiedziała, że ma nadzieję, że w końcu będzie dziewczynka, maż jej odpowiedział, że najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, przemilczała to. Oczywiście wszystkim od razu wypaplała choć miała zapowiedziane,a w środę na wizycie dowiedziałam się, że serduszko już nie bije...wiec pewnie dowie się koło 14tc
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15