Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Jestem
chyba powinnam dostał łomot za wczorajsze biadolenie
widziałam mojego małego maluszka i widziałam jak serduszko bije
wszystko jest ok
Pati zmień mi termin na 14 MAJA
później pykne fotke
JESTEM SZCZESLIWA I TO ZAJEBISCIE SZCZESLIWA
pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze wizyty i serduszkaJusWik, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
anka418 wrote:Nie chce straszyć czy coś ale ja uważam że zawsze może się coś stać
czy powie, czy nie powiem nie ma to żadnej różnicy
ale to moje zdanie
Moje zdanie jest dokładnie takie samo. Wiem na swoim przykładzie, my czekaliśmy w drugiej ciąży do 13tc akurat wypadła wigilia więc wszyscy mieli cudowny prezent. A 4 tygodnie później czyli w 17tc okazało się, że niestety nic z tego. Teraz czekamy na serduszko, żeby jak go nie będzie uniknąć zbędnych pytań i przeżyć to po swojemu.
Jutro wizyta mam wielką nadzieję, że usłyszę ten cudowny dźwięk jaki wydaje serduszko mojej fasolki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:22
Agnieszka0812, anka418, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wszystko jest ok
później pykne fotke
pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze wizyty i serduszka
Cudowne wiesci!!!! Gratulacje!!!!!
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
wszystko jest ok
później pykne fotke
pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze wizyty i serduszka
Cudownie, cudownie !!Gratuluję serduszka
-
nick nieaktualnyProszę o to mój maluszek
Sorki ale mi odwróciło obraz
1,5 godz czekałam na wizytę i walczyłam żeby nie puścić pawia na poczekalni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9b8159944c4.jpganka418, Maialenn, AniaMW, JusWik, Agnieszka0812, mejbi, CassieMK, myszka2070, xpatiiix3, klaudia1534, monilia84, bereda11, bimba, Palinas89, Pinesska, luna91, monaa, Dariaaa88, konwalijka, ania1989 lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:Gratulacje Hiacyntko
ja to zapewne dzis jeszcze nic nie zobacze ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:34
-
Agnieszka0812 wrote:Moja siostra wie już jakiś czas, ale teściowa to chyba się dowie jak skończę 1 trymestr, bo mam złe doświadczenia...Mój chłop powiedział jej w niedzielę, ona oczywiście powiedziała, że ma nadzieję, że w końcu będzie dziewczynka, maż jej odpowiedział, że najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, przemilczała to. Oczywiście wszystkim od razu wypaplała choć miała zapowiedziane,a w środę na wizycie dowiedziałam się, że serduszko już nie bije...wiec pewnie dowie się koło 14tc
-
hiacynta99 wrote:Proszę o to mój maluszek
Sorki ale mi odwróciło obraz
1,5 godz czekałam na wizytę i walczyłam żeby nie puścić pawia na poczekalni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9b8159944c4.jpg
Tez chce takie zdjecie.hiacynta99, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny dajecie mi więcej wsparcia niż mój własny mąż
Fajnie jest tu być z wami
Z tego szczęścia nie pytałam o tydz, niby pisze na zdj 6w2d+4d tzn 6 tydz i 4 dni ?? dobrze ja to odbieram ??
Tak chciałam zdj uchwycić żebyście widziały wszystko nawet wymiary
Aguś jutro ty zobaczysz swoje serduszko
JESZCZE RAZ DZIĘKUJE:*
JusWik, Marietta, Agnieszka0812, Eliana, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99- GRATULACJE!!!
to już możesz spać spokojnie
Ja przełożyłam wizytę z 30.09 na dzisiaj, wzięłam urlop na żądanie, bo brzuch boli... dowiem się co jest grane o 16. Trzymajcie kciuki proszę bo strach mnie zjadaanka418, Eliana, xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Dziękuje dziewczyny dajecie mi więcej wsparcia niż mój własny mąż
Fajnie jest tu być z wami
Z tego szczęścia nie pytałam o tydz, niby pisze na zdj 6w2d+4d tzn 6 tydz i 4 dni ?? dobrze ja to odbieram ??
Tak chciałam zdj uchwycić żebyście widziały wszystko nawet wymiary
Aguś jutro ty zobaczysz swoje serduszko
JESZCZE RAZ DZIĘKUJE:*
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hiacynta bardzo się cieszę i gratuluję serduszka!!
:* Oj powinnaś w dupkę dostać, ale nie będziemy przecież stosować przemocy wobec ciężarnej
Kinia, ja chodzę do lekarza, który wg opinii 3 ordynatorów ze Śląska jest najlepszym lekarzem w regionie. Przyjmuje w Piekarach Śląskich, jak jesteś zainteresowana to napisz do mnie PWAgnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ma_lina wrote:U mnie pobudka z niewiadomego powodu o 5.30 i juz nie moglam zasnac. Po wizycie w toalecie okazalo sie, ze mam krwawienie zywa krwia. Doslownie kapalo ze mnie. Teraz juz tylko brazowe plamienie i to slabe, ale nie wiem co jest nie tak...
Wizyta o 15.20. Maz proponuje szpital, ale jak mam poronic, to wole w domu, w spokoju i bez farmakologii...