Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Teściowie.... temat rzeka - moja choćby nie wiadomo co i tak powie że wiedziała... srata tata wszystkim swoim synowym niby widziała taaaa bo ma usg w oczach . Jak mnie denerwuje jej gadanie. A jej stosunek do mojego synka to już w ogóle dawać tylko słodko i choć już próbuje sam jeść to ta mu nie da bo malutki. I e ten sposób mojej szwagierki synek <jak mieszkali razem> do prawie 2 lat nie umiał sie sam podnieść jak upadł bo go zawsze babcia wyręczała . Szlak mnie trafia ogólnie na ich temat i wtrącanie sie w wszystko
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:a jest tam +_ to nie wiem jak to odebrac ?? termin mam na 14 a był na 13
bo tak dziwnie tam napisane że 6tydzień 2 dzień plus 4 ? tego nie rozumiem...ja kiedyś miałam napisane plus minus jeszcze dlatego pytam
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
witajcie, my pospaliśmy dzisiaj. półtora tygodnia już na zwolnieniu i nie wiem co robić ze sobą. dalej zaparcia mnie męczą...próbowałam już wszystkiego. lekarka kazała mi jeszcze zjeść surówkę z białej kapusty. hm zobaczymy
-
Mery w domu zadowolony jest suchy nie posikał sięnie zjadł ani śniadania ani drugiego tylko zupę dobre i to
z czasem może więcej zacznie jeść
tylko jedno ale ciągle bije inne dzieci :o no cóż to zadanie pan żeby pilnować.. n więcej widziałam swoje wychowawczynie a Marcela wychowawczynie to mojego brata jeszcze byłe 20 lat ma
U Nas nikt nie wie i szybko sie nie dowiedza hehhepóki nie przycisnie mnie żebym komuś powiedziała na pewno najpierw mama albo babcia ale jeszcze się wstrzymuje
Gratuluję serduszek :*
Patka witamy i gratulacje jaki masz termin.?
Marietta kciukasy
U mnie dzisiaj puree z ziemniaka i marchewki z cebulką i boczkiemhiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hiacynta śliczny maluszek
Ja też nie słyszałam bicia serca tylko widziałam pulsujący punkcik bo Pani doktor nie chciała właśnie męczyć maluszka i aparaturę USG też jakoś poprzestawiała, żeby wszystko było jak najmniej szkodliwe
U mnie moi rodzice i teściowie dowiedzieli się tydzień po terminie okresu i jak do tej pory wie tylko najbliższa rodzina, która wie, żeby nikomu narazie nic nie rozpowiadać.Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Proszę o to mój maluszek
Sorki ale mi odwróciło obraz
1,5 godz czekałam na wizytę i walczyłam żeby nie puścić pawia na poczekalni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9b8159944c4.jpg
HiacyntkaPrześliczna foteczka, gratuluje i
słyszałaś super, teraz tylko się cieszymy bo będzie dobrze, maleństwo ślicznie rośnie, także super
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
jest serduszko
) biło jak dzwon,7 tydzień z pomiarów i widziałam główkę i tyłeczek i ruszało się nawe worek owodniowy coś tam już się tworzy, no cudo aż łezki poleciały mi
aaaa wiedzie co jest najlepsze,że prawdopodobnie ovu miałam 18.08 a ostatnio baraszkowaliśy 14.08 i plemniczki sobie czatowały na fasolkę
:D
wrzuciłabym zdjęcie ale chyba nie umiem jestem raczej antykomputerowa:P
aaaa i termin na 10.05.2015 więc xpatiiix3 proszę zmień mi datę
lekarz cudo po prostu delikatny podanie ręki wytłumaczenie a zachwycał się fasolką że ho ho i za wszystko 100 złotych całkiem ok uważam:)
powiedział,że na następne usg mogę przyjść dopiero w 12 tyg ale jak chce szybciej i częściej widzieć fasolkę to za 3 tyg z badaniami zapraszapatkaaxx90, Agnieszka0812, Madziuśka, anka418, CassieMK, mejbi, mybabylove, xpatiiix3, hiacynta99, bimba, Palinas89, tiffi, konwalijka lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:hiacynta99- GRATULACJE!!!
to już możesz spać spokojnie
Ja przełożyłam wizytę z 30.09 na dzisiaj, wzięłam urlop na żądanie, bo brzuch boli... dowiem się co jest grane o 16. Trzymajcie kciuki proszę bo strach mnie zjada
Marietta to czekamy na wieści na pewno będzie wszystko okAgnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Anniusia wrote:jest serduszko
) biło jak dzwon,7 tydzień z pomiarów i widziałam główkę i tyłeczek i ruszało się nawe worek owodniowy coś tam już się tworzy, no cudo aż łezki poleciały mi
aaaa wiedzie co jest najlepsze,że prawdopodobnie ovu miałam 18.08 a ostatnio baraszkowaliśy 14.08 i plemniczki sobie czatowały na fasolkę
lekarz cudo po prostu delikatny podanie ręki wytłumaczenie a zachwycał się fasolką że ho ho i za wszystko 100 złotych całkiem ok uważam:)
powiedział,że na następne usg mogę przyjść dopiero w 12 tyg ale jak chce szybciej i częściej widzieć fasolkę to za 3 tyg z badaniami zaprasza
SUPER GRATULACJE:)Anniusia, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Anniusia wrote:jest serduszko
powiedział,że na następne usg mogę przyjść dopiero w 12 tyg ale jak chce szybciej i częściej widzieć fasolkę to za 3 tyg z badaniami zaprasza
Aniusia gratuluje udanej wizyty super
Fotkę możesz wrzucić przez strone www.fotosik.pl
Anniusia, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Aniusia, fotkę wrzucasz gdziekolwiek do internetu (na fotosik, photobucket, albo do albumu picasa), a następnie kopiujesz link zdjęcia i wklejasz go tu między znaczki [img][/img]
ok dzięki to pokombinuję i wrzucęCassieMK, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
anniusia gratulacje super
hiacynta99 super wiadomosci
wszystkie dziewczyny jestescie dzielne i przynosicie nam super wiesci i dzien jest piekniejszy..
Marietta mam nadzieje ze wszystko bedzie ok daj znac po wizycie..
ciesze sie razem z wami dziewczyny
CassieMK, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniusia, Hiacynta - gratuluje pozytywnych wieści
Patka witamy
Moja mama i mąż dowiedzieli się jako pierwsi, teściowa jeszcze nic nie wie, reszta rodziny również, czekamy na odpowiedni momentA z tym czekaniem do drugiego trymestru to niby przesąd, ale wiadomo że jak kogoś już spotkało te nieszczęście że powiedział... to nic dziwnego że się później boi
Marietta powodzeniaAgnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość