Majóweczki 2016 :D
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

Dziewczyny tak się cieszę z tych Waszych wizyt i dobrych wieści jak ze swojej! Radość wielka! 
 Najpiękniejszy miesiąc mają nasze dzieciaczki na przyjście na świat! Uwielbiam maj! Na dzień mamy i tuż przed Dniem Dziecka Na dzień mamy i tuż przed Dniem Dziecka   Anniusia, CassieMK, mybabylove, hiacynta99, konwalijka lubią tę wiadomość
                                Franio 2008 Anniusia, CassieMK, mybabylove, hiacynta99, konwalijka lubią tę wiadomość
                                Franio 2008 
 Wojtuś 2010 
 Ania 2016 
 Aniołek 11tc 10.04.15
- 

U nas wiedzą rodzice, teść i jedna ciocia, ale powiedziałam też przyjaciółce oraz 3 bliskim koleżankom Może nie będziemy czekać do 2 trymestru, ale gdyby tak we wtorek było już widoczne serduszko i wszystko będzie ok, to 4 października mamy rodzinną imprezę - chrzciny i może to jest dobra okazja, by powiadomić najbliższe ciotki, kuzynostwo etc? Może nie będziemy czekać do 2 trymestru, ale gdyby tak we wtorek było już widoczne serduszko i wszystko będzie ok, to 4 października mamy rodzinną imprezę - chrzciny i może to jest dobra okazja, by powiadomić najbliższe ciotki, kuzynostwo etc?   Agnieszka0812 lubi tę wiadomość Agnieszka0812 lubi tę wiadomość 
- 

Cassie wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek bo chyba tylko tak mogę napisać do Ciebie wiadomośćCassieMK wrote:Hiacynta bardzo się cieszę i gratuluję serduszka!! :* Oj powinnaś w dupkę dostać, ale nie będziemy przecież stosować przemocy wobec ciężarnej :* Oj powinnaś w dupkę dostać, ale nie będziemy przecież stosować przemocy wobec ciężarnej   

Kinia, ja chodzę do lekarza, który wg opinii 3 ordynatorów ze Śląska jest najlepszym lekarzem w regionie. Przyjmuje w Piekarach Śląskich, jak jesteś zainteresowana to napisz do mnie PW    CassieMK lubi tę wiadomość
                                KK8606 CassieMK lubi tę wiadomość
                                KK8606
- 

Agnieszka0812 wrote:Dziewczyny tak się cieszę z tych Waszych wizyt i dobrych wieści jak ze swojej! Radość wielka! 
 Najpiękniejszy miesiąc mają nasze dzieciaczki na przyjście na świat! Uwielbiam maj! Na dzień mamy i tuż przed Dniem Dziecka Na dzień mamy i tuż przed Dniem Dziecka 
 A my w Dzień Dziecka mamy rocznicę ślubu, więc trzecia okazja nam przypada na ten cudowny Prezent     Agnieszka0812, mybabylove lubią tę wiadomość Agnieszka0812, mybabylove lubią tę wiadomość 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja to jak wchodze do kuchni to już mnie cofa. Dobrze, że mąż sam sobie gotuje bo ma urlop więc nie umrze z głodu.
 W piątek muszę zrobić badania, bo w poniedziałek kolejna wizyta Ciekawe jak tam moja fasoleczka i ciekawe kiedy wreszcie te mdłości sie skończą.  Idę w sobotę na wesele o boje się ,że bede musiała szybko uciekać ze względu na te straszne mdłosci. Ciekawe jak tam moja fasoleczka i ciekawe kiedy wreszcie te mdłości sie skończą.  Idę w sobotę na wesele o boje się ,że bede musiała szybko uciekać ze względu na te straszne mdłosci.

U mnie rodzice, teście i najblizsi znajomi już wiedzą, bo mój mąż nie mógł sie doczekać i sie pochwalił. Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość 
- 

Bolu zadnego nie czuje. Krwi swiezej nie ma. Wreszcie male sukcesy w wyproznianiu, ale bez rewelacji. Mam nadzieje, ze to jelita naciskaja na naczynka w pochwie i stad ta krew. Bylo tego niewiele, ale w pochwie sporo starej ciemnej krwi. No, za godzinke bede wiedziala co i jak   Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
- 

Zobacz Patrycja fiegler rudol. Ma bardzo dobre opinie i ja bardzo lubięKinia8606 wrote:Dziewczyny, czy jest któraś ze śląska i ma godnego polecenia gina? Ja po moich przejściach nie ufam już żadnemu lekarzowi i chciałabym skonsultować swoją ciążę z innym. Martwi mnie ten krwiak który na USG jest widoczny zaraz obok maleństwa i to że ta ciąża wygląda na młodszą aż o tydzień. Z góry dziękuje za pomoc :*
- 
                        nick nieaktualnyAnniusia wrote:jest serduszko ) biło jak dzwon,7 tydzień z pomiarów i widziałam główkę i tyłeczek i ruszało się nawe worek owodniowy coś tam już się tworzy,  no cudo aż  łezki poleciały mi ) biło jak dzwon,7 tydzień z pomiarów i widziałam główkę i tyłeczek i ruszało się nawe worek owodniowy coś tam już się tworzy,  no cudo aż  łezki poleciały mi aaaa wiedzie co jest najlepsze,że prawdopodobnie ovu miałam 18.08 a ostatnio baraszkowaliśy 14.08 i plemniczki sobie czatowały na fasolkę aaaa wiedzie co jest najlepsze,że prawdopodobnie ovu miałam 18.08 a ostatnio baraszkowaliśy 14.08 i plemniczki sobie czatowały na fasolkę :D :D

wrzuciłabym zdjęcie ale chyba nie umiem jestem raczej antykomputerowa:P

aaaa i termin na 10.05.2015 więc xpatiiix3 proszę zmień mi datę 

lekarz cudo po prostu delikatny podanie ręki wytłumaczenie a zachwycał się fasolką że ho ho i za wszystko 100 złotych całkiem ok uważam:)

powiedział,że na następne usg mogę przyjść dopiero w 12 tyg ale jak chce szybciej i częściej widzieć fasolkę to za 3 tyg z badaniami zaprasza 
 Super Aniu gratulacje zdrowego maluszka gratulacje zdrowego maluszka same dobre wieści same dobre wieści Agnieszka0812 lubi tę wiadomość Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
- 

Super wieści dziewczyny 

I już zmieniłam tp na pierwszej stronie mi właśnie obiad się gotuje babcia tylko kotlety posmak strasznie dzisiaj w głowie mi się kręci i żołądek boli kawę na siłę wcisnelam tylko latte z ekspresu i dupa jednak dalej mi nie służy z zatkany nosem piłam a teraz tak się źle czuje po niej nie to ze niedobrze tylko jak to się mowi kamień na żołądku i od razu wizyta w kibelku no ale za to pozbyłam się tego co mi ciążyło hehe hehe

Kurde to może uda mi się też wrzucić jakieś foto bo z telefonu ani tinypic ani nic nie działa nie chce strony ładować jak fotki idą i to tak po aktualizacji systemu w telefonie i to tak po aktualizacji systemu w telefonie wcześniej mogłam wcześniej mogłam Livia Livia 

Nela 

Marcel 

- 
                        nick nieaktualny