X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś na obiad zrobiłam barszcz i krokiety :)

Agnieszka0812, CassieMK, monilia84, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak się cieszę z tych Waszych wizyt i dobrych wieści jak ze swojej! Radość wielka! :)
    Najpiękniejszy miesiąc mają nasze dzieciaczki na przyjście na świat! Uwielbiam maj! :) Na dzień mamy i tuż przed Dniem Dziecka <3

Anniusia, CassieMK, mybabylove, hiacynta99, konwalijka lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mybabylove wrote:

ja tortille:P

Agnieszka0812, mybabylove lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wiedzą rodzice, teść i jedna ciocia, ale powiedziałam też przyjaciółce oraz 3 bliskim koleżankom :) Może nie będziemy czekać do 2 trymestru, ale gdyby tak we wtorek było już widoczne serduszko i wszystko będzie ok, to 4 października mamy rodzinną imprezę - chrzciny i może to jest dobra okazja, by powiadomić najbliższe ciotki, kuzynostwo etc? :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Kinia8606 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Hiacynta bardzo się cieszę i gratuluję serduszka!! :) :* Oj powinnaś w dupkę dostać, ale nie będziemy przecież stosować przemocy wobec ciężarnej :D :P

Kinia, ja chodzę do lekarza, który wg opinii 3 ordynatorów ze Śląska jest najlepszym lekarzem w regionie. Przyjmuje w Piekarach Śląskich, jak jesteś zainteresowana to napisz do mnie PW :)
    Cassie wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek bo chyba tylko tak mogę napisać do Ciebie wiadomość :)

CassieMK lubi tę wiadomość

KK8606
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Dziewczyny tak się cieszę z tych Waszych wizyt i dobrych wieści jak ze swojej! Radość wielka! :)
    Najpiękniejszy miesiąc mają nasze dzieciaczki na przyjście na świat! Uwielbiam maj! :) Na dzień mamy i tuż przed Dniem Dziecka <3

A my w Dzień Dziecka mamy rocznicę ślubu, więc trzecia okazja nam przypada na ten cudowny Prezent :D <3

Agnieszka0812, mybabylove lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mybabylove wrote:

oj smaczny obiadek..:) ja dzisiaj do 17 w pracy więc obiad u mnie późno będzie..

Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maj jest piękny, często można wychodzić z dzieciaczkami na dwór, wszystko kwitnie, jest ciepło, świeci słoneczko <3 ahhh, aż się rozmarzyłam :D

CassieMK, Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy kiedy na zakupy podjechać, więc dziś na obiad jajko sadzone na szynce, ziemniaczki z masłem i koperkiem i kefirek do popicia :D A jutro muszę wyczarować coś z niczego :/ :P

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj krokiety z kapustą i grzybami :)

Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

Wysłany: 23 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam właśnie gotować obiad i takich mdłości teraz dostałam, że nie wiem jak to zrobię :P

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy was pierwsze mdłości dopadły??

hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:

Jestem w gronie szczęśliwców :) do dzisiaj nie dopadły :)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

• Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jak wchodze do kuchni to już mnie cofa. Dobrze, że mąż sam sobie gotuje bo ma urlop więc nie umrze z głodu.
    W piątek muszę zrobić badania, bo w poniedziałek kolejna wizyta :) Ciekawe jak tam moja fasoleczka i ciekawe kiedy wreszcie te mdłości sie skończą. Idę w sobotę na wesele o boje się ,że bede musiała szybko uciekać ze względu na te straszne mdłosci.

U mnie rodzice, teście i najblizsi znajomi już wiedzą, bo mój mąż nie mógł sie doczekać i sie pochwalił.

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • ma_lina Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolu zadnego nie czuje. Krwi swiezej nie ma. Wreszcie male sukcesy w wyproznianiu, ale bez rewelacji. Mam nadzieje, ze to jelita naciskaja na naczynka w pochwie i stad ta krew. Bylo tego niewiele, ale w pochwie sporo starej ciemnej krwi. No, za godzinke bede wiedziala co i jak ;)

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia8606 wrote:
    Dziewczyny, czy jest któraś ze śląska i ma godnego polecenia gina? Ja po moich przejściach nie ufam już żadnemu lekarzowi i chciałabym skonsultować swoją ciążę z innym. Martwi mnie ten krwiak który na USG jest widoczny zaraz obok maleństwa i to że ta ciąża wygląda na młodszą aż o tydzień. Z góry dziękuje za pomoc :*
    Zobacz Patrycja fiegler rudol. Ma bardzo dobre opinie i ja bardzo lubię

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    jest serduszko :)) biło jak dzwon,7 tydzień z pomiarów i widziałam główkę i tyłeczek i ruszało się nawe worek owodniowy coś tam już się tworzy, no cudo aż łezki poleciały mi :) aaaa wiedzie co jest najlepsze,że prawdopodobnie ovu miałam 18.08 a ostatnio baraszkowaliśy 14.08 i plemniczki sobie czatowały na fasolkę :D:D

wrzuciłabym zdjęcie ale chyba nie umiem jestem raczej antykomputerowa:P

aaaa i termin na 10.05.2015 więc xpatiiix3 proszę zmień mi datę :)

lekarz cudo po prostu delikatny podanie ręki wytłumaczenie a zachwycał się fasolką że ho ho i za wszystko 100 złotych całkiem ok uważam:)

powiedział,że na następne usg mogę przyjść dopiero w 12 tyg ale jak chce szybciej i częściej widzieć fasolkę to za 3 tyg z badaniami zaprasza :)

Super Aniu :) gratulacje zdrowego maluszka <3 same dobre wieści

Wysłany: 23 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    TERAZ!!!!!!

hiacynta99, myszka2070 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści dziewczyny ;)

I już zmieniłam tp na pierwszej stronie mi właśnie obiad się gotuje babcia tylko kotlety posmak strasznie dzisiaj w głowie mi się kręci i żołądek boli kawę na siłę wcisnelam tylko latte z ekspresu i dupa jednak dalej mi nie służy z zatkany nosem piłam a teraz tak się źle czuje po niej nie to ze niedobrze tylko jak to się mowi kamień na żołądku i od razu wizyta w kibelku no ale za to pozbyłam się tego co mi ciążyło :P hehe

Kurde to może uda mi się też wrzucić jakieś foto bo z telefonu ani tinypic ani nic nie działa nie chce strony ładować jak fotki idą :/ i to tak po aktualizacji systemu w telefonie :/ wcześniej mogłam :(

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xpatiiix3 mi z wczoraj wyszedł termin na 28.04.2016 :)

Agnieszka0812, xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ