Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak się cieszę z tych Waszych wizyt i dobrych wieści jak ze swojej! Radość wielka!
Najpiękniejszy miesiąc mają nasze dzieciaczki na przyjście na świat! Uwielbiam maj!Na dzień mamy i tuż przed Dniem Dziecka
Anniusia, CassieMK, mybabylove, hiacynta99, konwalijka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
U nas wiedzą rodzice, teść i jedna ciocia, ale powiedziałam też przyjaciółce oraz 3 bliskim koleżankom
Może nie będziemy czekać do 2 trymestru, ale gdyby tak we wtorek było już widoczne serduszko i wszystko będzie ok, to 4 października mamy rodzinną imprezę - chrzciny i może to jest dobra okazja, by powiadomić najbliższe ciotki, kuzynostwo etc?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Hiacynta bardzo się cieszę i gratuluję serduszka!!
:* Oj powinnaś w dupkę dostać, ale nie będziemy przecież stosować przemocy wobec ciężarnej
Kinia, ja chodzę do lekarza, który wg opinii 3 ordynatorów ze Śląska jest najlepszym lekarzem w regionie. Przyjmuje w Piekarach Śląskich, jak jesteś zainteresowana to napisz do mnie PWCassieMK lubi tę wiadomość
KK8606 -
Agnieszka0812 wrote:Dziewczyny tak się cieszę z tych Waszych wizyt i dobrych wieści jak ze swojej! Radość wielka!
Najpiękniejszy miesiąc mają nasze dzieciaczki na przyjście na świat! Uwielbiam maj!Na dzień mamy i tuż przed Dniem Dziecka
A my w Dzień Dziecka mamy rocznicę ślubu, więc trzecia okazja nam przypada na ten cudowny PrezentAgnieszka0812, mybabylove lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to jak wchodze do kuchni to już mnie cofa. Dobrze, że mąż sam sobie gotuje bo ma urlop więc nie umrze z głodu.
W piątek muszę zrobić badania, bo w poniedziałek kolejna wizytaCiekawe jak tam moja fasoleczka i ciekawe kiedy wreszcie te mdłości sie skończą. Idę w sobotę na wesele o boje się ,że bede musiała szybko uciekać ze względu na te straszne mdłosci.
U mnie rodzice, teście i najblizsi znajomi już wiedzą, bo mój mąż nie mógł sie doczekać i sie pochwalił.Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Bolu zadnego nie czuje. Krwi swiezej nie ma. Wreszcie male sukcesy w wyproznianiu, ale bez rewelacji. Mam nadzieje, ze to jelita naciskaja na naczynka w pochwie i stad ta krew. Bylo tego niewiele, ale w pochwie sporo starej ciemnej krwi. No, za godzinke bede wiedziala co i jak
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Kinia8606 wrote:Dziewczyny, czy jest któraś ze śląska i ma godnego polecenia gina? Ja po moich przejściach nie ufam już żadnemu lekarzowi i chciałabym skonsultować swoją ciążę z innym. Martwi mnie ten krwiak który na USG jest widoczny zaraz obok maleństwa i to że ta ciąża wygląda na młodszą aż o tydzień. Z góry dziękuje za pomoc :*
-
nick nieaktualnyAnniusia wrote:jest serduszko
) biło jak dzwon,7 tydzień z pomiarów i widziałam główkę i tyłeczek i ruszało się nawe worek owodniowy coś tam już się tworzy, no cudo aż łezki poleciały mi
aaaa wiedzie co jest najlepsze,że prawdopodobnie ovu miałam 18.08 a ostatnio baraszkowaliśy 14.08 i plemniczki sobie czatowały na fasolkę
:D
wrzuciłabym zdjęcie ale chyba nie umiem jestem raczej antykomputerowa:P
aaaa i termin na 10.05.2015 więc xpatiiix3 proszę zmień mi datę
lekarz cudo po prostu delikatny podanie ręki wytłumaczenie a zachwycał się fasolką że ho ho i za wszystko 100 złotych całkiem ok uważam:)
powiedział,że na następne usg mogę przyjść dopiero w 12 tyg ale jak chce szybciej i częściej widzieć fasolkę to za 3 tyg z badaniami zaprasza
Super Aniugratulacje zdrowego maluszka
same dobre wieści
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Super wieści dziewczyny
I już zmieniłam tp na pierwszej stronie mi właśnie obiad się gotuje babcia tylko kotlety posmak strasznie dzisiaj w głowie mi się kręci i żołądek boli kawę na siłę wcisnelam tylko latte z ekspresu i dupa jednak dalej mi nie służy z zatkany nosem piłam a teraz tak się źle czuje po niej nie to ze niedobrze tylko jak to się mowi kamień na żołądku i od razu wizyta w kibelku no ale za to pozbyłam się tego co mi ciążyłohehe
Kurde to może uda mi się też wrzucić jakieś foto bo z telefonu ani tinypic ani nic nie działa nie chce strony ładować jak fotki idąi to tak po aktualizacji systemu w telefonie
wcześniej mogłam
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny