Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa mówią, ze pestkowcow nie mozna. Ja zjadlam kilka czereśni jeszcze zanim mial kolki i byla jazda 2 dni. Przyszla polozna i jej mowie na to ona ' mowilam ci zebys pestkowych nie jadla?'
Chociaz ja w sumie nie wiem. Juz byl moment ze jadlam ciągle tylko ryz, kkurczaka i marchew na parze. I co? Dziecko jak miało kolki tak ma. Po mojej diecie jeszcze biegunki dostal.
Dzisiaj mamy dobry dzien. Brzuszek nie boli. Dżordż przybrał przez 6 dni pół kg. 5250kg miecha -
O kurczę to lipa... Ja od wczoraj juz nawet nie plamie(bo do wczoraj tylko takie delikatne plamienie bylo) No zobaczymy czy juz calkowicir czy teraz tak skokowo ze jeszcze te plamienia będą. Mógłby ten okres przyjść bo to jakos tak człowiek bezpieczniej sie czuje a tak.. To zgaduj zgadula.. Ehh.
Iwa ja jem w zasadzie wszystko.. No orzechów nie jadłam kiszonek grochu bobu fasoli. Przerobilam i kalafior i brokuly i fasolkę szparagowa, truskawki, czereśnie, banany, pomidory, ogórek szczypiorek, salate etc. No jabłka tez, gruszek nie jadłam bo okazji nie bylo.
Dzis kupiłam jagody ibede do sloiczkow robic bo na biegunki dobre to będę miala na przyszłość dla mlodej;) trzymajcie kciuki- moje pierwsze przetworyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 18:12
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:I o której na noc idzie spac?
Zależy o której sie obudzi, najczęsciej około 40 min po kąpieli, kąpiel jest między 21 a 22, zalezy o ktorej sie obudzi z tej swojej drzemkiBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
marzenka06 wrote:Iwa ja karmię piersią i nie miałam jeszcze okresu? Kiedy w ogóle on się pojawi? Nie byłam jeszcze u gina po porodzie. Nie chce mi się strasznie.
Wypłukałam się strasznie na dentystę. Zaliczyłam juz 5 wizyt
niema reguły z tym okresem, mojej bratowej skończył się bodajże dopiero po roku jak skończyła karmić piersią, niektóre kobiety szybciej, różnie,
ja też nie mam. -
Iwa, ja na chrostki dostałam elitanose ale on jest na receptę. Posmarowałam ze 3 razy bo było tragicznie i zrobiło się dużo lepiej.Jeszcze coś mu tam wyskakuje ale pojedyncze
A mogłabym Cię prosić, abyś usunęła nasze zdjęcia z postu?
Ja okresu dostałam w końcu w piątek - ponad 9 tygodni po porodzie, karmiłam/ściągałam około 3 tygodnie. Takiego w życiu nie miałam...nawet po porodzie tak nie krwawiłam... przez dwa dni musiałam chodzić co 1,5 godziny do łazienki... ale przynajmniej nic nie bolało, bo zazwyczaj musiałam brać silne leki na receptę... oby już tak zostało...
Ja po tej ciąży i początku macierzyństwa zarzekałam się że już żadnej ciąży i więcej dzieci nie chcę, ale jakoś już zmieniłam zdanie Ale to dopiero tak za 3 lata
Jak to jest z tabletkami? Zaczyna się je brać z początkiem cyklu? I kiedy działają? Po całym cyklu brania? Muszę się w końcu wybrań do gina...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 21:18