Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśM wrote:Hej dziewczynki.Czy Wasze dzieci były już przeziębione?co podawalyscie?Moja Martynka pokasłuje ostatnio i często kicha idę z nią dzisiaj do lekarza,katarku i gorączki nie ma.
Dziś się wystraszylam na maxa tak jak Corcia budzi się o2-4 i później 6-7 to dziś przespala całą noc od 22:30 do 5:30..złapałam stracha bo wczoraj w dzień jak spala to zaczęła tak szybko oddychać po czym łapać powietrze tak jak by się dusila. -
Śliczne te Wasze maluchy, i te bezzębne uśmiechy bezcenne
Co do przeziębienia, to moja kicha jak ją przebieram jak poleży trochę z gołą pupą i stopami, czasami zdarza jej się kaszlnąć, ale bardzo rzadko więc myślę że gdzieś ślina wpada gdzie nie trzeba, bo osłuchowo ok.
Katar jakieś 2 tygodnie temu miałyśmy, udało się zwalczyć domowymi sposobami. -
Cebion,Sinecod i woda morska z siarka. Tylko jutro muszę podejść do apteki bo nie wiem.jak dawkowanie a lekarz mi napisała na recepcie,która zostawiłam w aptece
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 21:16
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Moj syn po 1,5h placzu z niewiadomej przyczyny zasnal o 18, o 20:30 stwierdzilam, ze czas najwyzszy na kapiel i trza go obudzic. Tak wiec Misiu na spiocha rozebrany,wykapany, masaz oliwka i karmienie tez przespal
az sie boje co to bedzie w nocy.
Patrycja24 -
nick nieaktualnyMoj synus spi od 21 ale o 23 go budzimy na mleczko odbijamy I o polnocy usnie. Do 5/6 bedzie spokoj. TaK z ciekawosci jak dlugo odbijacie ? My tak do godz czekamy po karmieniu tuz tez przed noca. A I tak np po 2h sie odbije I ileje. co do ewania moj synus przy kazdym posilku ulewa cos I nie wiem juz czy tak ma byc czy gylko ma sie beknac.aa I dzis zjadl juz 855ml . O 23 zje okolo 100ml to dzis prawie 1litr!!!!
-
Domi melduje - tfu tfu wygląda na to, że sab pomaga. Proś ciocie o więcej buteleczek bo idzie tego w pip. Przy każdym karmieniu 15 kropelek. Ale - symetykonu sie nie przedawkuje. U nas powoduje lekkie zaparcia ale debridat sobie z tym radzi.
po 24h nie mieliśmy wieczornego ataku ktory zwykle trwał ok 3h. Ranny 2h. Jesteśmy bogatsi o 3h uuśmiechówi gugania
Mialam dzisiaj wizyte u neurologa. Dr ktora znam od 20 lat powiedziala mi "po 6t.z. kolki będą ustępować. Wspomisz moje słowa" lek czy nie lek ale mam nadzieje ze ma rację.domi05 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Moj synus spi od 21 ale o 23 go budzimy na mleczko odbijamy I o polnocy usnie. Do 5/6 bedzie spokoj. TaK z ciekawosci jak dlugo odbijacie ? My tak do godz czekamy po karmieniu tuz tez przed noca. A I tak np po 2h sie odbije I ileje. co do ewania moj synus przy kazdym posilku ulewa cos I nie wiem juz czy tak ma byc czy gylko ma sie beknac.aa I dzis zjadl juz 855ml . O 23 zje okolo 100ml to dzis prawie 1litr!!!!
Władziu dalej je 7x 90.
A on nie ulewa bo za duzo zjada? -
tola2014 wrote:Moj synus spi od 21 ale o 23 go budzimy na mleczko odbijamy I o polnocy usnie. Do 5/6 bedzie spokoj. TaK z ciekawosci jak dlugo odbijacie ? My tak do godz czekamy po karmieniu tuz tez przed noca. A I tak np po 2h sie odbije I ileje. co do ewania moj synus przy kazdym posilku ulewa cos I nie wiem juz czy tak ma byc czy gylko ma sie beknac.aa I dzis zjadl juz 855ml . O 23 zje okolo 100ml to dzis prawie 1litr!!!!
Ja jakoś długo nie czekam, ale tylko dlatego że Mała ma bek po ojcui dosłownie do kilku czasami kilkunastu minut jej się odbija, z ulewaniem na szczęcie bardzo rzadko,
Moja dzisiaj dzień dzieckaz zakupów wróciłyśmy po 21:30 , kąpiel cycek i sen
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:5-10 minut. Jak mu sie nie beknie to juz nie mam co czekac. Potem go h pilnuje jak leży. I potem zasypia to leży na boku.
Władziu dalej je 7x 90.
A on nie ulewa bo za duzo zjada?
Byc moze przez to,ze duzo je. Za wczesnie sie pochwalilam. Zadna sila nie obudzila mlodego o 23 za jedzenie. O 21'ost posilek. I jeszcze mu sie ulewalo. Prawie po 3h!!! ,aa I.zaczal przekrecac glowe na wznak!! I jak tu usnac! Te male dzieci mnie przerazaja. Chce zeby byl juz starszy. Tak z rok zeby mial.