Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patrycja24 wrote:Moj smok to odciagnietego wypije 150 ml, ale to po tej nocnej,najdluzszej przerwie. Ma 6 tygodni.
wow! mój dziś wsunął najpierw 90tkę, a później jeszcze 2x30 ml. I to 2,5 godz po wcześniejszym jedzonku... Średnio je od 90 do 120. Chociaż od wczoraj domaga się jedzenia częściej, nie wiem co w dziecia wstąpiło, ale po dwóch godzinach mamy łapki w buzię i wściek -
tola2014 wrote:Patrycja24 wrote:Moj smok to odciagnietego wypije 150 ml, ale to po tej nocnej,najdluzszej przerwie. Ma 6 tygodni.[/QUOTE
I ulewa mu sie po takiej ilosci? Moj jaak zje na raz 130 ml to tak chlusnie na metr!tola2014 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualnyW czym spia Wasze dzieci w nicy? Rozki spiworki? Moj od wczoraj w spiworku ale boje sie ,ze przewroci glowe na wznak. Jak ja zabezpieczyc? Malo zawalu w nocy nie dostaje jak sie budze I nerwowo sprawdzam czy oddycha. Myslalam,ze to minie a mam tak od pierwszych dni..
-
tola2014 wrote:W czym spia Wasze dzieci w nicy? Rozki spiworki? Moj od wczoraj w spiworku ale boje sie ,ze przewroci glowe na wznak. Jak ja zabezpieczyc? Malo zawalu w nocy nie dostaje jak sie budze I nerwowo sprawdzam czy oddycha. Myslalam,ze to minie a mam tak od pierwszych dni..
moja w kołysce pod kocykiem, na Naszym łóżkiem pod kołdrą,
ona nie lubi być skrępowana, ręce do góry i wtedy jest szczęśliwa -
nick nieaktualnyIwa81 wrote:moja w kołysce pod kocykiem, na Naszym łóżkiem pod kołdrą,
ona nie lubi być skrępowana, ręce do góry i wtedy jest szczęśliwa
No wlasnie ja,sie boje,ze kocyk naciagnie sobie na twarz a do lozka naszego nie dajemy bo maz moglby przygniesc makuszka nieswiadomie. Nie soi czujnie jak ja -
tola2014 wrote:No wlasnie ja,sie boje,ze kocyk naciagnie sobie na twarz a do lozka naszego nie dajemy bo maz moglby przygniesc makuszka nieswiadomie. Nie soi czujnie jak ja
dlatego u Nas jest tak że to ja śpię w środku , mała z brzegu zabezpieczona, na szczęście łóżko duże, a czasami się zdarza że koc sobie podciągnie, ale bardzo rzadko, poza tym jest przykrywana minky, on jest dość sztywny więc nawet jak się nakryje to ma tam tlen
tola2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój śpi w tuliku lub śpiworku, nie nakrywam niczym. My mamy łóżeczko dostawne, więc prawie jakby spał z nami, a nie martwię się że ktoś go przygniecie. Dodatkowo z nami śpi nasz pies, tak, wiem, fuj i zarazki, ale to nasz psi synek i nie da rady inaczej :p i on mógłby wleźć na Tymka. Do łózeczka się nie pakuje, zresztą ja stanowię naturalną przeszkodę, a jakby 12 kg chciało przeze mnie przeleźć to poczuję z pewnością.
tola, ja mam 50tkętola2014 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Jaki macie balsam z filtrem? 30 50 czy jakis wyzszy?
ja nie używam póki co, żeby młoda łapała wit D tak mi poradziła położna,
buda w wózku chroni twarz i rączki przed słońcem, a nóżki łapią słońce,
a jak jest zbyt mocne to przykrywam je pieluszką, ale staram się żeby wózek stał nie na słońcu,tola2014 lubi tę wiadomość
-
Filtr 30ziajka od 1go dnia kupilamsle czeka jakiegoś wypadu w plener to wtedy a tak to nic nie uzywam
Śpi pod kocem ale ja to tak robię ze składam koc klade na łóżeczku na to mala i ja przykrywa koc max do klp(bo reszt pod nią) wiec jedyna opcja to ze skopie go z siebie . A jak u nas to nasza koldra i wtedy ja przytulamwiec kontroluje ale ona raczej lapki przy glowie trzyma a nogami przebuera;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 22:14
tola2014 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:W czym spia Wasze dzieci w nicy? Rozki spiworki? Moj od wczoraj w spiworku ale boje sie ,ze przewroci glowe na wznak. Jak ja zabezpieczyc? Malo zawalu w nocy nie dostaje jak sie budze I nerwowo sprawdzam czy oddycha. Myslalam,ze to minie a mam tak od pierwszych dni..
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tola nasz synek śpi pod kocem raz cieńszym a raz grubszym zależy od temperatury, a jak były te okropne upały to przykrywałam go franelką. U nas są marne szanse żeby Kacper spał na bokach, choćbym go nie wiem jak popodkładała to tak się zsunie że i tak śpi na wznak.
Na szczęście u nas nie ma problemu z ulewaniem więc śpię spokojniej..
Krem z filtrem mamy 30 ziajke, ale przyznam szczerze że jeszcze nie używałam
josephinka nie zauważyłam.
Ostatnio zczaiłam, że lepiej i szybciej zasypia jak mu robię taki luźny "szal" z pieluszki