Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi u nas pani rehabilitantka też przede wszystkim widziała problem w tym że Tola nie ciągnie głowy a już fizjoterapeuta zwrócił uwagę na inne problemy które jak wyćwiczymy to i głowa pójdzie do góry za rękami ale na to jest jeszcze czas. Też widzę że ćwiczenia swoją drogą a właśnie czasem dziecko potrzebuje czasu by dojść do pewnych umiejętności.
Ja chciałam wczoraj zrobić morfologię przy okazji pobierania krwi na testy alergiczne ale mała tak strasznie krzyczała a krew kapała powoli że zrezygnowałam. -
Marzenko, U mnie w drugim I trzecim miesiącu po 700-800G, w pierwszym miej bo spadł trochę i musiał nadrobić
Ale teraz coś marnie przybiera, jakieś 250G narazie, a za tydzień kończy 4 miesiące
Wazysz bez ubranek i pampersa na tej samej wadze mniej więcej o jednej porze? -
Iwa81 wrote:Moja na początku przybierala 250g tygodniowo, teraz zwolniła i jest 180g tygodniu, i Lekarka powiedziała że zawsze dzieci zwalniają, no u mojej najwyższy czas zwolnić bo już 7kg na liczniku.
-
marzenka06 wrote:Weszłam na wagę z synem i wyszło że w ciągu miesiąca przybył tylko 300 g i strasznie się zmartwiłam kurcze idziemy do pediatry dopiero 11.09. Ile na miesiąc dziecko powinno przybierać?
Witam,
Nie waz sie na takiej wadze! Ja zrobiłam tak i pokazali ze mój przybrał tylko 100g za kilka tyg ! Załamałam sie! I poszłam go zważyć do pielegniarki! I przybrał 500 g a nie 100
Nie sugeruj sie ta waga!! -
hiacynta99. wrote:Witam,
Nie waz sie na takiej wadze! Ja zrobiłam tak i pokazali ze mój przybrał tylko 100g za kilka tyg ! Załamałam sie! I poszłam go zważyć do pielegniarki! I przybrał 500 g a nie 100
Nie sugeruj sie ta waga!!
A te niemowlęce 10g błędu więc różnica ogromna. My mamy w domu niemowlęca
Można też ważyć na kuchennej jak dasz rade, ja nam za małą -
Najlepsza waga to powrót po ponad tygodniu do domu babcia wziela na ręce i stwierdziła ze utuczyłam dziecko hahaha
My tez od przedwczoraj na nutritonie+ nutramigen bo ulewa
Wczoraj skończył 3miesiac jest leniuszek bo Glowy nie chce podnosić ale z starszym miałam podobny problem i wiem ze potrzeba bylo tylko czasu
Ogólnie lubi lezakowac gdzie sie da
W nocy przesypia w tym budzi sie 2albo raz na flachę! Zależy
Meczymy sie z dziwnym katarem juz 3 tydz! Który nie schodzi nawet po psiknięciu sola!! Musze ściągać odkurzaczem! Nie wiem czy to alergiczny ?...
Pozdrawiamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e454df68e01.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 16:48
-
To z ulewania pewnie. Mniej ściągaj to przejdzie. Jak ściągasz to podrażniasz i produkuje się więcej. Wladziowi juz przeszedł. Został tylko kaszelek
-
Hejka
Czy Wasze dzieci śpią na brzuchu? Syn z godzinę teraz zasnąć nie mógł, już myślałam, że na mnie spać będzie do rana no ale jak na mnie to i na brzuchu koło mnie może. Po 10 sek juz spał.
Córki tez spały na brzuchu ale n8e pamiętam od kiedy a teraz mi się Olaf taki mały wydaje. Kiedy Wasze dzieci zaczęły tak spać?