Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy wasze dzieciaki przymierzają sie do pełzania albo siadania. Co juz z takich rzeczy potrafią?
-
U nas nic... próbuje się odpychać nogami od dawna już jak leży na brzuchu i tak jakby pochyla się do przodu ale nie idzie mu to w parze z rękami
Do siadania się zupełnie nie wyrywa
Za to w łóżeczku ładnie wędruje budzi się z nogami gdzie była głową i z głową tam gdzie były nogi:-PWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 23:47
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I.am. chappie u mnie podobnie i z podnoszeniem głowy i z leżeniem na brzuchu zło konieczne
Jedyne co to mała podnosi się na głowie podejrzewam ze ćwiczy do przewrotki na brzuch.i.am.chappie, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
Miłosz od 2tyg probuje sie podnosić do siadania. Klade go sobie na brzuchu i juz raz by ggłowę rozbil bo sie zapędził, ale wiadomo dupki w pozycji siedzącej nie utrzyma. W piatek będę u ortopedy to zapytam. Pelza ale bez szalu. Dupą kreci 180stopni. Glowe podnosi ładni . Ale obracac sie nie raczy. Nawet nie probuje. Leniwy smok.
W piątek mamy też szczepienie zobaczymy co pediatra powie.
I ja walcze z moim rozstepem miesni brzucha. Bede chyba jechała do poznania do fizjo która sie w tym specjalizuje.
Mąż kupil paczke pieluch z lidla i powiem wam ze dla mnie super. Nie są po siurku mokre jak dady. Jedyny minus to taki ze śmierdzi moczem jak dada. Ale jak za paczke 20zl to moge zmienic czesciej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b5805b26bf6.jpg
Próby:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ca9b756e9d5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bba1446ead31.jpg
to mnie rozczula totalniei.am.chappie lubi tę wiadomość
-
NatiB wrote:No z diety to nie jem mleka i jogurtów ale powoli przymierzam się do zjedzenia połowy naturalnego i sprawdzenia, czy w ogóle wywoła reakcje. Nie wiem czemu miałabym nie jeść rzeczy, które w zaden sposób na niego nie wpływają. Do Osieckiego się wybiore, dzięki
NatiB jestem z czerwcowek ale regularnie Was czytam wyslalam Ci zaproszenie bo chcialam pogadac o azs, widze ze mamy podobny problem i podobne zalecenia lekarzy. -
Nie mówcie dziewczyny, że wasze maluchy już siadają. Moja to jeszcze ani myśli, tzn fajnie byłoby wszystko widzieć ale za dużo wysiłku trzeba by było w to włożyć więc jeszcze woli poleżeć Na razie walczymy o polubienie pozycji na brzuchu. Zainteresowanie jest ale jeszcze szybko się męczy.
Liley a próbowałaś pieluch rossmanowskich? Jak dla mnie wygrywają z tych tańszych, są miękkie, cienkie, chłonne i nie śmierdzą.
Poli u mnie lekarz podejrzewa RZS, na razie dostałam skierowanie na badania krwi, dopiero dzisiaj udało mi się dotrzeć do przychodni więc jutro zobaczę co powie lekarz. Nie sądzę że lekarz pierwszego kontaktu cokolwiek na to wypisze, pewnie skieruje do poradni reumatologicznej.
Widzę, że nie tylko my się bawimy aparatem Fajne wasze maluszki a właściwie to już nie takie maluchy. Miło patrzeć jak się zmieniają Liley ale zgodne rodzeństwo, oby tak zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 11:17
Liley, i.am.chappie, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Rossmannowskich jeszcze nie mialam. Ale dotrę do ross to wezme paczke. Czekam jeszcze na te wygrane dady, poprosilam o '4', więc póki co polezą.
Miły tak próbuje juz 2tyg. A niech sie chłop siluje
Guem masz racje oby tak zostało. Ja z siostrą tez sie tak trzymałyśmy i nagle coś pęklo. Ale to kwestia charakteru. Bardzo licze na to ze moje dzieci nie będą zazdrosne o siebie. Szczególnie w tym dorosłym życiu. -
Które rosmannowskie pampersy ja fajne? Bo są dwa rodzaje.
Te fun&fit jedynki mi nie podeszly, grube, małe
Lidla u nas nie ma więc nie.kupuje
Nam najbardziej podchodzą Tesco loves baby zielone, dużo lepsze od dad i zielonych pampersow, które po 3 godzinach są całe żółte, mokre i śmierdzące
Póki co jesteśmy w 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 15:14