X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może to będzie miało związek z zębami... od jakiegoś tygodnia jak go karmię to butelkę jakby trochę wupluwa i dziąsłami mamla...
    Ale byłyby dziąsła jakieś inne? Bo na razie ani czerwone ani opuchnięte

tb732n0a0czusv9c.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i kupki robi po 3 dziennie, mniejsze, ale takie bardziej wodniste troszkę

tb732n0a0czusv9c.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez mietoli do tego wpycha lapki ale lekarka mowila ze jeszcze daleko.
    Może mu ciężko jeść przez katar

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za polecenie pieluszek tesco :) fajne, cienkie, białe, nie uciskają i nie śmierdzą ;)

• domi05 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po kąpieli temp. spadła błyskawicznie z 38 do 37,3, kąpaliśmy dzisiaj w trochę chłodniejszej, tak trochę ponad 37 stopni

tb732n0a0czusv9c.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa2016 wrote:
    Takie kg jak Wy macie do pozbycia się to żadne kg. Ja to mam wyzwanie - 26! Kurde.

Od tygodnia codziennie tracę garść włosów :( juz mi mało co zostało. Na tygodniu idę trochę ściąć i liczę, że trochę się wzmocnią szamponem Biotebal.
    Ja 15ha ha waga ani drgnie KUŹWA.

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wagi małego chyba zadzwonię jutro do przychodni i spytam się czy mogę przyjść i zważyć małego. Bo u mnie nie ma codziennie nie ma pediatry ale waga jest więc może nie będą robić problemu.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej.10 kg na plusie a po urlopie nad morzem to.czuje się strasznie ociezala,i okres mi przyszedl ciekawe czy torbiel pękła..

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się po dniu pełnym wrażeń,
    Ochrzciliśmy Maję, bardzo grzeczne dziecko było w Kościele, słuchała i obserwowała co się dzieje, trochę śpiewała - gugała ;)
    Potem przyjęcie też dobrze zniosła, śmiała się do dzieci, a teraz padła po kąpieli,.

Dzisiaj jak się szykowałam do Kościoła w łazience, mąż został z Małą w pokoju , i słyszę pisk z radości Mai i śmiech mojego męża i tak kilka razy, wpadam do pokoju a tam moje dziecko z plecków na brzuch i radość że się udało ;)

Poli - moja też czasami kilka razy dziennie pokasłuje, ale ostatnio lekarka ją osłuchała i wszystko oki, więc ślinotok.

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i w związku z tym że już po Chrzcinach , mam dwie sukienki do sprzedaży ze Smyka w roz 68 gdyby ktoś potrzebował. ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzenka06 wrote:
    Co do wagi małego chyba zadzwonię jutro do przychodni i spytam się czy mogę przyjść i zważyć małego. Bo u mnie nie ma codziennie nie ma pediatry ale waga jest więc może nie będą robić problemu.
    U nas zawsze można przyjść i zważyć, nawet pediatra powiedziała że mogę przychodzić zważyć kiedy tylko chcę.
    Nawet lekarka nalegała żebym często przychodziła ważyć, przy każdej okazji pytała czy ważyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 21:07

tb732n0a0czusv9c.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez można zważyć bez problemu.

Co do mojej wagi to zostalo mi 7 kg. A jeszcze kolejne 5 trzeba żeby znowu być chudym. Brzuch mam koszmarny:/. Ale jeszcze odciągam. Mleka mam Malo i nie chxe dieta go stracić zupełnie.

Młody sie przymierza do pelzania. Codziennie robi taki postęp, ze jestem w szoku. Dziwią juz opieral sie na wyprostowanych rękach a nogi podkurczal i tylek podnosił jak do raczkowania. Jak zalspie idee to go będę gonić po całym domu.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa a wstawilabys zdjęcia sukieneczek? Bo ja się rozglądam. Jak nic nie znajdę to moze bymodkupila

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoczko, jutro zrobię fotki i wrzucę

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa2016 wrote:
    A na jakim materacu go kładziesz? Jeśli na miękkim to mu jest źle się wybić w górę. Powinien byc twardy.

na naszym w sypialni, mamy twardy

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    U nas tez można zważyć bez problemu.

Co do mojej wagi to zostalo mi 7 kg. A jeszcze kolejne 5 trzeba żeby znowu być chudym. Brzuch mam koszmarny:/. Ale jeszcze odciągam. Mleka mam Malo i nie chxe dieta go stracić zupełnie.

Młody sie przymierza do pelzania. Codziennie robi taki postęp, ze jestem w szoku. Dziwią juz opieral sie na wyprostowanych rękach a nogi podkurczal i tylek podnosił jak do raczkowania. Jak zalspie idee to go będę gonić po całym domu.

To jak Władziu zacznie tak szybko śmigać, to w mgnieniu oka zgubisz te zbędne kilogramy ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy śpią?

• Kłosia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś istne szaleństwo wypiłam ciepła kawę i poczytałam książkę !:) 2h snu córki dało mi power na resztę dnia :)

i.am.chappie lubi tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe a to szczesciara:)moja spala 1,5 h ale musialam wyprac rzeczy z wyjazdu,teraz usiadlam pomalowac paznokcie bo popołudniu idziemy do znajomych a ja mam zajechane dlonie...Nina teraz spi ale nie spodziewam się dlugiej drzemki,muszę kupić.Nutriton bo w nocy były pobudki co 2 h na butle a już spala po 6 h czyli się nie najada

• hiacynta99. Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po nutritonie myślisz ze będzie dluzej spać?
    Kupiłam kleik ryzow
    U nas Misiek spal po 4-5 godz w nocy, od kiedy wprowadziłam nutriton Kuźwa 3 godz mi nie wytrzyma! Jest dramat! W dzień to samo :-\

Może mniej ulewa, ale nie ma to żadnego wpływu na długość przerw miedzy posiłkami! Jak bym mogla to bym to w cholerę odstawiła, ale zaraz mu sie ulewa po kilka naście razy :-(

Kupiłam kleik ryżowy jak skończy 4 miesiące spróbuje pomalu wprowadzić

hsxq6uc.png
‹‹ 1882 1883 1884 1885 1886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ