Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój tez mietoli do tego wpycha lapki ale lekarka mowila ze jeszcze daleko.
Może mu ciężko jeść przez katar -
nick nieaktualny
-
Iwa2016 wrote:Takie kg jak Wy macie do pozbycia się to żadne kg. Ja to mam wyzwanie - 26! Kurde.
Od tygodnia codziennie tracę garść włosów juz mi mało co zostało. Na tygodniu idę trochę ściąć i liczę, że trochę się wzmocnią szamponem Biotebal. -
Witamy się po dniu pełnym wrażeń,
Ochrzciliśmy Maję, bardzo grzeczne dziecko było w Kościele, słuchała i obserwowała co się dzieje, trochę śpiewała - gugała
Potem przyjęcie też dobrze zniosła, śmiała się do dzieci, a teraz padła po kąpieli,.
Dzisiaj jak się szykowałam do Kościoła w łazience, mąż został z Małą w pokoju , i słyszę pisk z radości Mai i śmiech mojego męża i tak kilka razy, wpadam do pokoju a tam moje dziecko z plecków na brzuch i radość że się udało
Poli - moja też czasami kilka razy dziennie pokasłuje, ale ostatnio lekarka ją osłuchała i wszystko oki, więc ślinotok.
-
marzenka06 wrote:Co do wagi małego chyba zadzwonię jutro do przychodni i spytam się czy mogę przyjść i zważyć małego. Bo u mnie nie ma codziennie nie ma pediatry ale waga jest więc może nie będą robić problemu.
Nawet lekarka nalegała żebym często przychodziła ważyć, przy każdej okazji pytała czy ważyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 21:07
-
U nas tez można zważyć bez problemu.
Co do mojej wagi to zostalo mi 7 kg. A jeszcze kolejne 5 trzeba żeby znowu być chudym. Brzuch mam koszmarny:/. Ale jeszcze odciągam. Mleka mam Malo i nie chxe dieta go stracić zupełnie.
Młody sie przymierza do pelzania. Codziennie robi taki postęp, ze jestem w szoku. Dziwią juz opieral sie na wyprostowanych rękach a nogi podkurczal i tylek podnosił jak do raczkowania. Jak zalspie idee to go będę gonić po całym domu. -
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:U nas tez można zważyć bez problemu.
Co do mojej wagi to zostalo mi 7 kg. A jeszcze kolejne 5 trzeba żeby znowu być chudym. Brzuch mam koszmarny:/. Ale jeszcze odciągam. Mleka mam Malo i nie chxe dieta go stracić zupełnie.
Młody sie przymierza do pelzania. Codziennie robi taki postęp, ze jestem w szoku. Dziwią juz opieral sie na wyprostowanych rękach a nogi podkurczal i tylek podnosił jak do raczkowania. Jak zalspie idee to go będę gonić po całym domu.
To jak Władziu zacznie tak szybko śmigać, to w mgnieniu oka zgubisz te zbędne kilogramy -
nick nieaktualny
-
Hehe a to szczesciara:)moja spala 1,5 h ale musialam wyprac rzeczy z wyjazdu,teraz usiadlam pomalowac paznokcie bo popołudniu idziemy do znajomych a ja mam zajechane dlonie...Nina teraz spi ale nie spodziewam się dlugiej drzemki,muszę kupić.Nutriton bo w nocy były pobudki co 2 h na butle a już spala po 6 h czyli się nie najada
-
Po nutritonie myślisz ze będzie dluzej spać?
Kupiłam kleik ryzow
U nas Misiek spal po 4-5 godz w nocy, od kiedy wprowadziłam nutriton Kuźwa 3 godz mi nie wytrzyma! Jest dramat! W dzień to samo
Może mniej ulewa, ale nie ma to żadnego wpływu na długość przerw miedzy posiłkami! Jak bym mogla to bym to w cholerę odstawiła, ale zaraz mu sie ulewa po kilka naście razy
Kupiłam kleik ryżowy jak skończy 4 miesiące spróbuje pomalu wprowadzić