Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Poli9106 wrote:My dzisiaj na szczepienie,Nina od dwóch nocy bardzo niespokojnie spi.A to przeklada się na boczek a to na plecy a to na prawo a to.na.lewo.nie.wiem czemu
Moja to samo od tygodnia się kręci + wierzganie nóżkami, a oczy zamknięte.
Aga zaraz zrobię zdjęcia kiecek i wrzucę -
Iwa81 wrote:Moja to samo od tygodnia się kręci + wierzganie nóżkami, a oczy zamknięte.
Aga zaraz zrobię zdjęcia kiecek i wrzucę -
W czwartek szczepieniem już się stresuje dobrze,że mąż tym razem idzie ze mną bo płacz małej rozprawa mi serducho na 1000 kawałków.
Czy Wam lekarze mówili żeby po szczepieniu nie wychodzić z domu przez 2 dni?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
JustyśM wrote:W czwartek szczepieniem już się stresuje dobrze,że mąż tym razem idzie ze mną bo płacz małej rozprawa mi serducho na 1000 kawałków.
Czy Wam lekarze mówili żeby po szczepieniu nie wychodzić z domu przez 2 dni?
i zawsze wodą z sodą robię okład zaraz po szczepieniu zapobiegawczo przed odczynem.
Tylko po szczepieniu na Rota , lekarka mówiła żeby nie całować Małej ani rączek, bo mogę biegunkę złapać. -
nick nieaktualnyU nas każą jeden dzień odczekać ze spacerami. A przed szczepieniem można użyć plastrów lub maści Emla - działa miejscowo przeciwbólowo. Może komuś to info się przyda, jeśli dziecię bardzo płacze przy i po szczepieniu.
Nie daję dziecku poduszeczki ani w łóżku ani w wózku. -
nick nieaktualny
-
Hej Wize duzo majoweczek jest zarowno jak i mam jak i przyszlych mam. Mysle, ze to odpowiednie miejsce aby sie zapytac przyszlych mam ktore dowiedzialy sie na przelomie ostatnich dni jakie Panie mialy objawy. Poniewaz mi sie okres spozniaj i w 5 dniu zamiast okresu mialam tylko brazowe plamienie trwajace ok. 3 dni zadnnych boli nic. pierwszy test (zzrobiony ok 3 dnia) nic 2 test (zrobioy w 6 dniu) bardzo ale to bardzo blada 2 kreseczka gdzie w sumie moj partner jej nie widzi chociz moja przyjaciolka tak. a od wczoraj mam starszne bole jajnikow. Moze ktoras z mam lub przyszluch mam ma jakies porady bo do lekarza nie mam mozliwosci pojscia w chwili obecnej a testy u mnie drogie jak chole** nie wiem co myslec i czy robic sb nadzieje;/
-
mmarzenak wrote:czy Wasze dzieciaki mają poduszeczkę pod głową jak śpią?
W dzień szczepienia nie wychodzę. Kapie normalnie. -
Adazaq wrote:Hej Wize duzo majoweczek jest zarowno jak i mam jak i przyszlych mam. Mysle, ze to odpowiednie miejsce aby sie zapytac przyszlych mam ktore dowiedzialy sie na przelomie ostatnich dni jakie Panie mialy objawy. Poniewaz mi sie okres spozniaj i w 5 dniu zamiast okresu mialam tylko brazowe plamienie trwajace ok. 3 dni zadnnych boli nic. pierwszy test (zzrobiony ok 3 dnia) nic 2 test (zrobioy w 6 dniu) bardzo ale to bardzo blada 2 kreseczka gdzie w sumie moj partner jej nie widzi chociz moja przyjaciolka tak. a od wczoraj mam starszne bole jajnikow. Moze ktoras z mam lub przyszluch mam ma jakies porady bo do lekarza nie mam mozliwosci pojscia w chwili obecnej a testy u mnie drogie jak chole** nie wiem co myslec i czy robic sb nadzieje;/
Ciężko powiedzieć, najlepiej poczekać jeszcze trochę czy na pewno okres nie przyjdzie.
U mnie akurat spóźniał mi się okres po ok 3 tyg zrobiłam 3 testy pod rząd przez kolejne 3 dni i za każdym razem były 2 kreski, więc nie było wątpliwości,.
-
Ja rok temu pakowałam się na wspaniałe wakacje, eh
dziś szczepienie, dzielny pacjent nawet nie zapłakał. Waga 6650 (czuję jak noszę ), wzrost 66 cm. Lekarz ani razu nie mówił o braku kąpieli czy spacerach... poprzednie szczepienie przebiegło bezobjawowo i mam nadzieję że teraz też tak będzie.