Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
tola2014 wrote:dziewczyny jak mam cwiczyc glowke z mlodym jak on nie chce lezec na brzuchu. daje rece do tylu glowa w materac i drze sie. ;/ a ja panikuje razem z nim, ze sie udusi zaraz
Ja tez ćwiczyłam z moim bo byl problem! Siadalam na łóżku młodego kladlam tak ze głowę miał na moich kolanach i rece a pupę i nogi na łóżku i chętniej współpracował może znajdę foty to wysle
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d90c91cc034d.png
Po tych ćwiczeniach nuz lepiej trzyma glowkeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 15:49
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Lego duplo tola a próbowałaś kłaść go na sobie? moja mała też nie lubia aż z dnia na dzień sama zaczęła kłaść się na brzuchu i teraz uwielbia się rozglądać na boki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 15:46
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny. Skoro wasze dzieci sie budzą to potrzebuja jeść. Ich organizm wie najlepiej ile i co ile potrzebują. Do pól roku bym z tym nic nie robila. Mój ladnie przesypia ale jak w nocy sie budzi to daje butle.
aaaguchaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My byłyśmy dziś na kontroli bioderek. Na 4tygodnie wyszły IIa a teraz jest już ok:) Za pierwszym razem był lekarz i nie kazał nic z tym robić poza kładzeniem na brzuchu i noszeniem na żabkę. Teraz lekarka mnie pytała czy miałam zalecenie szerokiego pieluchowania...chyba co lekarz to inna opinia.
Mimo wszystko kolejna kontrola za 4 miesiące, ale to chyba standard, bo dziecko przed nami też tak się umawiało. Trochę mnie to zdziwiło, bo z synem 9 lat temu byłam raz na usg.
Co do ulewania i Nutritonu, to my też stosujemy od miesiąca odkąd jest na Bebilon Pepti. Chyba jest lepiej, ale nie odstawiam jeszcze. U nas nie ma problemu z przybieraniem, wręcz przeciwnie, nawet bez Nutritonu ładnie przybierała. Nie zauważyłam, żeby miał wpływ na dłuższe przerwy. U nas niezależnie czy zje o 20, 21 czy 22 to śpi do 3ciej, później się kręci koło 5, ale je dopiero o 7mej. Je standardowo maks 120ml i w dzień czasem po 3h już jest głodna a w nocy wytrzymuje tyle godzin;)
-
A u nas na usg bioderek wyszło że wszystko ok a lekarz i tak mówi żeby pieluchować i kłaść na żabkę bo niby jedna nóżka nie przygina się dobrze do podłoża, czego ja zupełnie nie widzę...
no i kontrola za miesiąc tylko córka na żabę nie chce leżeć, od razu odpycha się nóżkami.
A teź=ż cały czas ulewa, czasem bardziej czasem mniej i nie wiem od czego to zależy bo karmię piersią. Jak dam jej czasami m to wtedy już dużo ulewa. A jak chodzi o nocne wstawanie, to wstajemy dwa razy i nie ma zmiłuj
-
Poli9106 wrote:Kurcze nie gadaj ze taka lipa z tym zageszczaczem...dziewczyny z serii prezent na szybko co kupić chłopcu, ktory skonczyl w maju roczek,idziemy do znajomych i taki oto.Pan tam będzie
-
nick nieaktualnyKocia wrote:Lego duplo tola a próbowałaś kłaść go na sobie? moja mała też nie lubia aż z dnia na dzień sama zaczęła kłaść się na brzuchu i teraz uwielbia się rozglądać na boki
tak, klade go na sobie to cos tam pounosi glowe, ale czy takie kladzenie na sobie bedzie mialo efekt jak na materacu? -
nick nieaktualny