X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta witamy i gratuluję Tobie serdecznie rozgość się ;)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Jak tam u Was? Witam nową koleżankę :) robi się już nas coraz więcej a to dopiero połowa majówek patrząc na daty porodów :) ja juz po śniadanku, Ale jeszcze leżymy w łóżku :)

• Larisa Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pracy,rozpoczęcie roku pełna para. Tak mi się spać chce!!!;)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za powitanie :P boje sie ze znowu stracę ciążę narazie beta 12 jutro powtórka. Pozdrawiam

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem glodna ale nie mam pojecia co zjesc.. o czym nie pomysle to mi niedobre... co jadacie i czy tak macie???

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chwila spokoju parę dni i znowu mdłości konkret się zaczęły prawie cały dzień teraz to już nie od dupka tylko normalnie :/ ludu mój jak mi się odbija nic sie zjesc nie da bo niedobeze a jak nie zjem jeszcze gorzej...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka wczoraj jadlam parówki i kanapkę z serem żółtym, dzisiaj jadlam płatki z mlekiem a na jutro mam łososia :) mam jeszcze paszteciki z kapusta i grzybami :)
    Na szczęście nie mam mdłości wiec jem na co mam ochotę :)

• izizizi Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 gratulacje i witamy:-)
    Ja tez mam cos takiego ze zjadlabym ale sama nie wiem co, ale glownie chodza za mna kanapki z serem zoltym :-) Nie mam mdlosci jeszcze ciekawe moze wogole mnie omina :-) Za to co wieczor zasypiam juz o 20 na kanapie, lunatykuje do lozka a potem budze sie o 2 w nocy i gapie sie w sufit przez kilka godzin. :-/

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 a parowki to dozwolone???? za mna chodzily ze 3dni temu ale nie kupilam bo ponoc nie wolno w ciazy..

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten łosos to wedzony bo lubie ale chyba tez nie wolno???

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka lekarz mi powiedział ze nie mam sobie niczego odmawiać :) wszystko jest dozwolone w granicach zdrowego rozsądku i tego się trzymam :) wiec jem parówki jak przed ciążą, jem łososia wędzonego z oliwą, jadlam juz kilka razy sushi, a nawet o zbrodnio piłam cole i jadlam w mc donald :) jak to powiedział lekarz lepiej zjeść coś nie dozwolonego raz na jakiś czas niż chodzić zdenerwowanym ze zjeść nie można :) póki mogę, jem :) ale każdy robi jak uwaza
    Co do parowek do możesz kupić zwykły a mogą też być cielece czy z indyka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:52

Larisa, Bree lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ciepło wędzony dozwolony :)

A parówki to ja tylko z szynki jadam sery pleśniowy mozarella itd tez z mleka pasteryzowanego chodzi o choroby listerie itd ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:55

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak wróciłam ze szkoły z młodym zjadłam pól laski kiełbasy toruńskiej haha, teraz leze z bólem głowy i cos energii mi brak od dzis L4 jeszcze w pracy nie wiedza bo poszłam do rodzinnego lekarza narazie za rydz ide do mojej ginek bo wraca z chorobowego. Trzymajcie kciuki za moja betę bo narazie mala

Bree lubi tę wiadomość

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja juz sama nie wiem, ale w sumie jak narazie nie wiem czego chce i po czym nie zwymiotuje bo o czym nie pomyse to mi mdlo dzis...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciązy tej co poroniłam też miałam mdłości i przestałam wogóle jeść :/ a teraz apetyt mam wilczy :)

Bree lubi tę wiadomość

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta ty mnie lepiej tu nie strasz!!! ;) Bo mnie dzis tak wysypalo na twarzy jak to przed okresem i strasznie jestem spekana :( :( Mam nadzieje ze to przez hormony i na plus mi to wyjdzie... Bo 4poronienia chyba nie przetrwam juz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny apeluje żeby nie straszyć tu dziewczyn. Nie po to jest to forum. Rozumiem ze każda coś przeżyła ale są fora na ovu żeby o tym rozmawiać. Tutaj nie potrzebnie wprowadza się strach który nie pomaga :)

• ma_lina Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właściwie to nie ma co się martwić na zapas - póki nie ma miesiączki, to znaczy, że ciąża jest. Każda przecież jest inna - niektóre maluszki umierają przy idealnych wynikach, a inne rodzą się zdrowe, choć matki o siebie nie dbały.

Ja też jestem po poronieniu, ale myślę, że nic nie pomaga bardziej, niż spokój. Więc nie ma co się nakręcać na najgorsze. Obyśmy wszystkie urodziły w przyszłym roku śliczne zdrowe maluchy!

hiacynta99, myszka2070, Anna255, Bree lubią tę wiadomość

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    Hiacynta ty mnie lepiej tu nie strasz!!! ;) Bo mnie dzis tak wysypalo na twarzy jak to przed okresem i strasznie jestem spekana :( :( Mam nadzieje ze to przez hormony i na plus mi to wyjdzie... Bo 4poronienia chyba nie przetrwam juz...
    Tez mam syfy straszę i pocę sie nawet w wannie :P

Bree lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam twarz wysyfioną :/ tzn no tylko czoło :P aż wstyd tak na ulicę iść nienamalowanej jak biedronka :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ