X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta witamy i gratuluję Tobie serdecznie rozgość się ;)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Jak tam u Was? Witam nową koleżankę :) robi się już nas coraz więcej a to dopiero połowa majówek patrząc na daty porodów :) ja juz po śniadanku, Ale jeszcze leżymy w łóżku :)

• Larisa Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pracy,rozpoczęcie roku pełna para. Tak mi się spać chce!!!;)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za powitanie :P boje sie ze znowu stracę ciążę narazie beta 12 jutro powtórka. Pozdrawiam

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem glodna ale nie mam pojecia co zjesc.. o czym nie pomysle to mi niedobre... co jadacie i czy tak macie???

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chwila spokoju parę dni i znowu mdłości konkret się zaczęły prawie cały dzień teraz to już nie od dupka tylko normalnie :/ ludu mój jak mi się odbija nic sie zjesc nie da bo niedobeze a jak nie zjem jeszcze gorzej...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka wczoraj jadlam parówki i kanapkę z serem żółtym, dzisiaj jadlam płatki z mlekiem a na jutro mam łososia :) mam jeszcze paszteciki z kapusta i grzybami :)
    Na szczęście nie mam mdłości wiec jem na co mam ochotę :)

• izizizi Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 gratulacje i witamy:-)
    Ja tez mam cos takiego ze zjadlabym ale sama nie wiem co, ale glownie chodza za mna kanapki z serem zoltym :-) Nie mam mdlosci jeszcze ciekawe moze wogole mnie omina :-) Za to co wieczor zasypiam juz o 20 na kanapie, lunatykuje do lozka a potem budze sie o 2 w nocy i gapie sie w sufit przez kilka godzin. :-/

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 a parowki to dozwolone???? za mna chodzily ze 3dni temu ale nie kupilam bo ponoc nie wolno w ciazy..

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten łosos to wedzony bo lubie ale chyba tez nie wolno???

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka lekarz mi powiedział ze nie mam sobie niczego odmawiać :) wszystko jest dozwolone w granicach zdrowego rozsądku i tego się trzymam :) wiec jem parówki jak przed ciążą, jem łososia wędzonego z oliwą, jadlam juz kilka razy sushi, a nawet o zbrodnio piłam cole i jadlam w mc donald :) jak to powiedział lekarz lepiej zjeść coś nie dozwolonego raz na jakiś czas niż chodzić zdenerwowanym ze zjeść nie można :) póki mogę, jem :) ale każdy robi jak uwaza
    Co do parowek do możesz kupić zwykły a mogą też być cielece czy z indyka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:52

Larisa, Bree lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ciepło wędzony dozwolony :)

A parówki to ja tylko z szynki jadam sery pleśniowy mozarella itd tez z mleka pasteryzowanego chodzi o choroby listerie itd ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:55

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak wróciłam ze szkoły z młodym zjadłam pól laski kiełbasy toruńskiej haha, teraz leze z bólem głowy i cos energii mi brak od dzis L4 jeszcze w pracy nie wiedza bo poszłam do rodzinnego lekarza narazie za rydz ide do mojej ginek bo wraca z chorobowego. Trzymajcie kciuki za moja betę bo narazie mala

Bree lubi tę wiadomość

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja juz sama nie wiem, ale w sumie jak narazie nie wiem czego chce i po czym nie zwymiotuje bo o czym nie pomyse to mi mdlo dzis...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciązy tej co poroniłam też miałam mdłości i przestałam wogóle jeść :/ a teraz apetyt mam wilczy :)

Bree lubi tę wiadomość

• myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta ty mnie lepiej tu nie strasz!!! ;) Bo mnie dzis tak wysypalo na twarzy jak to przed okresem i strasznie jestem spekana :( :( Mam nadzieje ze to przez hormony i na plus mi to wyjdzie... Bo 4poronienia chyba nie przetrwam juz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny apeluje żeby nie straszyć tu dziewczyn. Nie po to jest to forum. Rozumiem ze każda coś przeżyła ale są fora na ovu żeby o tym rozmawiać. Tutaj nie potrzebnie wprowadza się strach który nie pomaga :)

• ma_lina Ekspertka

Wysłany: 1 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właściwie to nie ma co się martwić na zapas - póki nie ma miesiączki, to znaczy, że ciąża jest. Każda przecież jest inna - niektóre maluszki umierają przy idealnych wynikach, a inne rodzą się zdrowe, choć matki o siebie nie dbały.

Ja też jestem po poronieniu, ale myślę, że nic nie pomaga bardziej, niż spokój. Więc nie ma co się nakręcać na najgorsze. Obyśmy wszystkie urodziły w przyszłym roku śliczne zdrowe maluchy!

hiacynta99, myszka2070, Anna255, Bree lubią tę wiadomość

8zctp1.png
    sF2up2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    Hiacynta ty mnie lepiej tu nie strasz!!! ;) Bo mnie dzis tak wysypalo na twarzy jak to przed okresem i strasznie jestem spekana :( :( Mam nadzieje ze to przez hormony i na plus mi to wyjdzie... Bo 4poronienia chyba nie przetrwam juz...
    Tez mam syfy straszę i pocę sie nawet w wannie :P

Bree lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam twarz wysyfioną :/ tzn no tylko czoło :P aż wstyd tak na ulicę iść nienamalowanej jak biedronka :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ