Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 gratulacje i witamy:-)
Ja tez mam cos takiego ze zjadlabym ale sama nie wiem co, ale glownie chodza za mna kanapki z serem zoltym Nie mam mdlosci jeszcze ciekawe moze wogole mnie omina Za to co wieczor zasypiam juz o 20 na kanapie, lunatykuje do lozka a potem budze sie o 2 w nocy i gapie sie w sufit przez kilka godzin.hiacynta99 lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualnyMyszka lekarz mi powiedział ze nie mam sobie niczego odmawiać wszystko jest dozwolone w granicach zdrowego rozsądku i tego się trzymam wiec jem parówki jak przed ciążą, jem łososia wędzonego z oliwą, jadlam juz kilka razy sushi, a nawet o zbrodnio piłam cole i jadlam w mc donald jak to powiedział lekarz lepiej zjeść coś nie dozwolonego raz na jakiś czas niż chodzić zdenerwowanym ze zjeść nie można póki mogę, jem ale każdy robi jak uwaza
Co do parowek do możesz kupić zwykły a mogą też być cielece czy z indykaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 11:52
Larisa, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jak wróciłam ze szkoły z młodym zjadłam pól laski kiełbasy toruńskiej haha, teraz leze z bólem głowy i cos energii mi brak od dzis L4 jeszcze w pracy nie wiedza bo poszłam do rodzinnego lekarza narazie za rydz ide do mojej ginek bo wraca z chorobowego. Trzymajcie kciuki za moja betę bo narazie mala
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właściwie to nie ma co się martwić na zapas - póki nie ma miesiączki, to znaczy, że ciąża jest. Każda przecież jest inna - niektóre maluszki umierają przy idealnych wynikach, a inne rodzą się zdrowe, choć matki o siebie nie dbały.
Ja też jestem po poronieniu, ale myślę, że nic nie pomaga bardziej, niż spokój. Więc nie ma co się nakręcać na najgorsze. Obyśmy wszystkie urodziły w przyszłym roku śliczne zdrowe maluchy!hiacynta99, myszka2070, Anna255, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszka2070 wrote:Hiacynta ty mnie lepiej tu nie strasz!!! Bo mnie dzis tak wysypalo na twarzy jak to przed okresem i strasznie jestem spekana Mam nadzieje ze to przez hormony i na plus mi to wyjdzie... Bo 4poronienia chyba nie przetrwam juz...
Bree lubi tę wiadomość