Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnna255 wrote:Wyniki z dzis:
betaHCG 640.08 mIU/ml (po 6 dniach od pierwszej bety)
estradiol 1376 pg/ml
progesteron 51.89
no i... chyba klinika ma dobry sprzet, bo dr wypatrzyla pecherzyk ja osobiscie bym go nie dojrzala na tym ekranie, ona mi pokazala malutenka kropeczke. Pecherzyk ma na dzien dzisiejszy 0,18 cm, a endometrium 2 cm.
Jutro musze umawiac sie na wizyte juz do lekarza prowadzacego, mam nadzieje, ze bedzie ok. Teraz najgorsze bedzie czekanie. No i apropo jajnika lewego, co mnie klul, dr mowi, ze oba jajniki sa ok, wiec tez sie uspokoilam
Buziaki :*
ps a ja ostatnio 2 razy sie zastanawialam nad wedzonym tunczykiem i makrela hehe
Aniu pozazdrościć Bety!!!! ja wczoraj tylko 12 ehhh jutro powtórka mam nadzieje że będzie przyrost Jajniki mnie kują cały czas razprawy raz lewy, chyba nie mam się czym martwić ?? i spie na stojącoBree lubi tę wiadomość
-
hejka, ja dziś 2 godziny w autobusie i w upale, jeszcze kierowca jechał z otwartymi drzwiami i przeciąg niezły był. dobrze, że do końca tygodnia nie muszę nigdzie jeździć. zamierzam w domciu odpoczywać i tylko na dożynki dla relaksu pojechać
belly zmienił mi datę na 7 maja, więc można mnie wpisać do listyBree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Aniu pozazdrościć Bety!!!! ja wczoraj tylko 12 ehhh jutro powtórka mam nadzieje że będzie przyrost Jajniki mnie kują cały czas razprawy raz lewy, chyba nie mam się czym martwić ?? i spie na stojąco
kochana mialam ten sam dylemat z jajnikami ostatnio, nawet jeden tak klul, ze promieniowalo na biodro i krzyz - a dzis na USG czysto bylo. Chyba tak juz jest na poczatku ciazy
kciukam za przyrost - swoja droga, cos mi sie kojarzy Twoj nick z rozowej str staraczek chyba gdzies cie juz widzialam ale nie pamietam gdzie i kiedy hehehiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dopiero za 20 dni mam znowu przyjść na wizytę a pewno 20 września usg. szybciej miałam się nie zjawiać jestem pełna obaw, choć też mam duże nadzieje że wszystko będzie dobrze
xpatiiix3, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja będę miała 18.09 na NFZ ale tam nic ciekawego tylko skierowanie na wyniki a 29.09 już do mojego ginka z wynikami i usg co wizytę także luzik to będzie 10+5 to ciekawe czy zrobi to usg 1trym czy jeszcze za 2 tyg masakra ile wydatków będzie bo i 3.10 roczek corci..
Dopisywać Wam te wizyty to może lepiej tabelkę zróbmy w Google.? I tam wszystko będziemy wpisywać.? A tu tylko tp czy tam coś jeszcze zaraz wycuduje ale prowizorke bo na telefonie na arkuszu i wrzucę Wam link same uzupełnicie swoje daneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:00
Larisa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Dobra kochane edycja w toku kolory potem się zmieni nie mam zbytnio jak kombinować na telefonie a mam chwile wolnego uzupełnienie ile mam resztę Wasza inicjatywa wrzucam kolumny jakie z listopadówkami miałyśmy jeszcze z 10-15min i wrzucę link na pierwszą stronę
anka418 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No wrzuciłam jeszcze parę kolumn uzupełnijcie co tam chcecie kochane i ew może jakieś jeszcze propozycje.? Później jak będzie znana płeć to inne tło w danych wierszach się zrobi tam gdzie chlopiec na niebiesko u dziewczynek na różowo
anka418 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam wszystkie kobietki
Mam 42 lata i dwoje dzieci, corke 22 lata i syna 16
W marcu poronilam w 9tc ale ciaza przestala sie rozwijac w 7 tc (serduszko przestalo bic).
Dzisiaj zaczynam wg belly 1 dzien 6 tygodnia a termin wyliczylo mi na 4 maja
12 wrzesnia mm pierwsza wizyte u prywatnego gina, i licze na to ze moze uslysze juz serduszko Tak bardzo bym chciala zeby tym razem bylo wszystko OK!
Zapomnialabym dopisac, mieszkam w UK Ciekawa jestem ile majowych mamus mieszka poza PL i sa w podobnym do mojego wieku
Pozdrawiam goraco i prosze o dopisanie do listy z data 4 Maj
anka418, Larisa, ma_lina, xpatiiix3, hiacynta99, izizizi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny