X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justys jak super pełza!! A długo już tak? Moja to się rwie do siadania

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:
    Justys jak super pełza!! A długo już tak? Moja to się rwie do siadania
    Już miesiąc tak się czołgi. Jeśli chodzi o siadanie to u nas tak samo chce siadac(dlatego w gondoli już nie chce jezdzic)jak jej przytrzymaj nogi (tak jak do brzuszkow)to się podnosi i siada

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Negra Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justys- brawa dla Martynki! Dzielna dziewczyna :-) I jaka silna! Moja wspina się na kolana, albo podnosi na wyprostowanych rękach, ale nie umie jeszcze tego połączyć w całość :-)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Dziewczyny nie wiem czy widziałyście ale na stronie smyka jest wyprzedaż wszytsko minus 50%. Niestety promocja trwa dzisiaj do północy i strasznie się serwery wieszają.. Sama niedawno się zorientowałam ale udało mi się zamówić parę fajnych ubranek :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś, brawo dla Martynki, super :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Cześć :) Dziewczyny nie wiem czy widziałyście ale na stronie smyka jest wyprzedaż wszytsko minus 50%. Niestety promocja trwa dzisiaj do północy i strasznie się serwery wieszają.. Sama niedawno się zorientowałam ale udało mi się zamówić parę fajnych ubranek :)

rzeczywiście kolejka ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy wasze dzieci codziennie gaworza? moj jakos tak od 2 dni nie gaworzy. nie wiem czy sie martwic czy nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justys niezle. a martynka przewraca sie z plecow na brzuszek z lewego i prawego boku i z brzuszka na plecy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na strone smyka nie da sie wejsc . teraz mi sie pojawila informacja ze jestem w kolejce i musze czekac 20 min na swoja kolej. az takie wyprzedaze sa? sa udalo Wam sie kupic?

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam jeszcze 10 minut :D

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    czy wasze dzieci codziennie gaworza? moj jakos tak od 2 dni nie gaworzy. nie wiem czy sie martwic czy nie

moja gadała dużo, od mniej więcej 1,5 tygodnia już nie guga, tylko cały czas jeździ samochodem :D bruuuuuu i bańki ze śliny, non stop tak robi,
    ostatnio obudziła się o 2.00 w nocy i pierwsze co to : bruuuu ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • KokoszaNell Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    moja gadała dużo, od mniej więcej 1,5 tygodnia już nie guga, tylko cały czas jeździ samochodem :D bruuuuuu i bańki ze śliny, non stop tak robi,
    ostatnio obudziła się o 2.00 w nocy i pierwsze co to : bruuuu ;)
    hahaha, u nas to samo :D wszystko jest obślinione po pas ;)

Iwa81 lubi tę wiadomość

43kt82c31nhz2sid.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za informację o smyku, właśnie miałam nadzieję że będą jakieś promocje na ciepłe pajace bo ostatnio się zgapiłam i nie zamówilam :)
    Brawa Justyś dla córeczki :) nam wszyscy mówią że Tola jest sporo do przodu ale do Martynki jej jeszcze daleko. U nas znowu idą zęby i znowu męczy się niunia :( sporo się ślini ale bez przesady, nie muszę jej zakładacie śliniaka czy przebierać w ciągu dnia. Znak zbliżających się zębów to zasysanie wargi. Tylko tym razem nie wiem który wychodzi.

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet jak się uda wejść na stronę smyka to i tak wywala przy poruszaniu się między produktami

tola2014 lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    Justys niezle. a martynka przewraca sie z plecow na brzuszek z lewego i prawego boku i z brzuszka na plecy?
    Tak przewraca się z brzucha na plecy i z plecow na brzuch.
    Dziś odkryła że można się bawić....gazetą-gniecenie stron to sama przyjemność hihi

Iwa81 lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    Dzięki za informację o smyku, właśnie miałam nadzieję że będą jakieś promocje na ciepłe pajace bo ostatnio się zgapiłam i nie zamówilam :)
    Brawa Justyś dla córeczki :) nam wszyscy mówią że Tola jest sporo do przodu ale do Martynki jej jeszcze daleko. U nas znowu idą zęby i znowu męczy się niunia :( sporo się ślini ale bez przesady, nie muszę jej zakładacie śliniaka czy przebierać w ciągu dnia. Znak zbliżających się zębów to zasysanie wargi. Tylko tym razem nie wiem który wychodzi.
    Guem twoja ma przewagę zębową hihi bo u Martynki narazie gladziutko-slina,wciąga nie wargi itd wszystkie objawy są brakuje tylko bialego "tic-taca"

• KokoszaNell Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za info o smyku. Tych najfajniejszych pięciopaków oczywiście już nie było, ale kupiłam czapki i klasyczne bodziaki w paseczki oraz półśpiochy na które się czaiłam ale kosztowały 49 zł :p
    Byłam też dziś w C&A, jest -20% na kolekcję dziecięcą, też wpadły bodziaki. Na wyprzedaży w H&M z kolei upolowałam mu fajne miękkie ocieplane dżinsy. Wszystko to już na 80 cm, bo póki co ciuchy ma.

Mój chłopaczek to daleeko za dziewczynami widzę ;) trochę ciągnie się do siadania, ale nie przesadnie, jak leży na plecach to kręci się w kółko ;) na plecach póki co wyciaga łapki i podnosi tyłek, więc może niedługo też zacznie się czołgać :)

co do zębów, to oprócz ślinienia się Tymek łapie do paszczy wszystko co napotka, ale dziąsła nie są rozpulchnione (przynajmniej tak mi się wydaje), więc chyba jeszcze wszystko przed nami.

43kt82c31nhz2sid.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokoszanel ile takie dzinsy w hm? Ja kupuje wszystko 86 . Zaczelam tak 62,74,86 . Ja asnie zakonczylam zakupy w smyku. Byly to najbardziej meczace zakupy bo co chwile cos zacinalo. Tez chcialam te body z krotki ale nie byli juz :( ciekawe czyv w stacjonarnym smyku tez takie przeceny sa. Ja kupilam czapke taka granatowa ze sztruksu na jesien. Wzielam 44 I 46 bo nie wiem ktora spasuje. Jedna oddam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Tak przewraca się z brzucha na plecy i z plecow na brzuch.
    Dziś odkryła że można się bawić....gazetą-gniecenie stron to sama przyjemność hihi

Kurcze niezle. Moj tylko umie przez lewy bark. Cwiczylas z nia jakos?

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie kupiłam, wkurzyłam się i wyłączyłam, bo co weszłam na bluzy albo body to non toper mnie wywalało, - no nic poczekam na promo w sklepie stacjonarnym - widocznie nie dane mi było wydać dzisiaj kasę ;)

km5sdf9h3loowecn.png
‹‹ 1929 1930 1931 1932 1933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ