Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaguchaaa wrote:Justys jak super pełza!! A długo już tak? Moja to się rwie do siadania[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cześć Dziewczyny nie wiem czy widziałyście ale na stronie smyka jest wyprzedaż wszytsko minus 50%. Niestety promocja trwa dzisiaj do północy i strasznie się serwery wieszają.. Sama niedawno się zorientowałam ale udało mi się zamówić parę fajnych ubranek
-
klaudia1534 wrote:Cześć Dziewczyny nie wiem czy widziałyście ale na stronie smyka jest wyprzedaż wszytsko minus 50%. Niestety promocja trwa dzisiaj do północy i strasznie się serwery wieszają.. Sama niedawno się zorientowałam ale udało mi się zamówić parę fajnych ubranek
rzeczywiście kolejka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:czy wasze dzieci codziennie gaworza? moj jakos tak od 2 dni nie gaworzy. nie wiem czy sie martwic czy nie
moja gadała dużo, od mniej więcej 1,5 tygodnia już nie guga, tylko cały czas jeździ samochodem bruuuuuu i bańki ze śliny, non stop tak robi,
ostatnio obudziła się o 2.00 w nocy i pierwsze co to : bruuuu -
Iwa81 wrote:moja gadała dużo, od mniej więcej 1,5 tygodnia już nie guga, tylko cały czas jeździ samochodem bruuuuuu i bańki ze śliny, non stop tak robi,
ostatnio obudziła się o 2.00 w nocy i pierwsze co to : bruuuuIwa81 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za informację o smyku, właśnie miałam nadzieję że będą jakieś promocje na ciepłe pajace bo ostatnio się zgapiłam i nie zamówilam
Brawa Justyś dla córeczki nam wszyscy mówią że Tola jest sporo do przodu ale do Martynki jej jeszcze daleko. U nas znowu idą zęby i znowu męczy się niunia sporo się ślini ale bez przesady, nie muszę jej zakładacie śliniaka czy przebierać w ciągu dnia. Znak zbliżających się zębów to zasysanie wargi. Tylko tym razem nie wiem który wychodzi. -
tola2014 wrote:Justys niezle. a martynka przewraca sie z plecow na brzuszek z lewego i prawego boku i z brzuszka na plecy?
Dziś odkryła że można się bawić....gazetą-gniecenie stron to sama przyjemność hihiIwa81 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Guem wrote:Dzięki za informację o smyku, właśnie miałam nadzieję że będą jakieś promocje na ciepłe pajace bo ostatnio się zgapiłam i nie zamówilam
Brawa Justyś dla córeczki nam wszyscy mówią że Tola jest sporo do przodu ale do Martynki jej jeszcze daleko. U nas znowu idą zęby i znowu męczy się niunia sporo się ślini ale bez przesady, nie muszę jej zakładacie śliniaka czy przebierać w ciągu dnia. Znak zbliżających się zębów to zasysanie wargi. Tylko tym razem nie wiem który wychodzi.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
dzięki za info o smyku. Tych najfajniejszych pięciopaków oczywiście już nie było, ale kupiłam czapki i klasyczne bodziaki w paseczki oraz półśpiochy na które się czaiłam ale kosztowały 49 zł :p
Byłam też dziś w C&A, jest -20% na kolekcję dziecięcą, też wpadły bodziaki. Na wyprzedaży w H&M z kolei upolowałam mu fajne miękkie ocieplane dżinsy. Wszystko to już na 80 cm, bo póki co ciuchy ma.
Mój chłopaczek to daleeko za dziewczynami widzę trochę ciągnie się do siadania, ale nie przesadnie, jak leży na plecach to kręci się w kółko na plecach póki co wyciaga łapki i podnosi tyłek, więc może niedługo też zacznie się czołgać
co do zębów, to oprócz ślinienia się Tymek łapie do paszczy wszystko co napotka, ale dziąsła nie są rozpulchnione (przynajmniej tak mi się wydaje), więc chyba jeszcze wszystko przed nami. -
nick nieaktualnyKokoszanel ile takie dzinsy w hm? Ja kupuje wszystko 86 . Zaczelam tak 62,74,86 . Ja asnie zakonczylam zakupy w smyku. Byly to najbardziej meczace zakupy bo co chwile cos zacinalo. Tez chcialam te body z krotki ale nie byli juz ciekawe czyv w stacjonarnym smyku tez takie przeceny sa. Ja kupilam czapke taka granatowa ze sztruksu na jesien. Wzielam 44 I 46 bo nie wiem ktora spasuje. Jedna oddam.
-
nick nieaktualny