Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzieliśmy wczoraj synkowi . Rozwalił nas pozytywnie. Miał duzo wcześniej książkę czekamy na dzidziusia. Zapytał który miesiac, zaznaczył, ze mąż nie może puszczać glosno muzyki, ja pic alkoholu, on nie może krzyczeć. Pogłaskał brzuch i stwierdził ze nie będzie widzial jak sie urodzi bo bedzie u babci. Jeszcze wspomniał ze musze isc na usg
. Padłam;)
Wiaterek, monik, williams1, Agnieszka0812, xpatiiix3, Cigaretta, klaudia1534, konwalijka, bimba, CassieMK lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Marzę o kebabie? Czy to zboczenie ?
Ja mam cały czas zachcianki niezdrowe, bomby kaloryczne nie wiem czemu ehehe
frytki i MCTost już zaliczony w tej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 13:33
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Baronowa_83 wrote:Powiedzieliśmy wczoraj synkowi . Rozwalił nas pozytywnie. Miał duzo wcześniej książkę czekamy na dzidziusia. Zapytał który miesiac, zaznaczył, ze mąż nie może puszczać glosno muzyki, ja pic alkoholu, on nie może krzyczeć. Pogłaskał brzuch i stwierdził ze nie będzie widzial jak sie urodzi bo bedzie u babci. Jeszcze wspomniał ze musze isc na usg
. Padłam;)
Baronowa to tylko pogratulować synkowi wiedzy ehehheSuper, widać że się cieszy z rodzeństwa
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Williams kciukamy niech spadają ten babeczki z kolejki ciężarne przodem eheh
Kochana tutaj same brzuchate I to tak ze juz eidacjeszcze jedna przede mną.
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Powiedzieliśmy wczoraj synkowi . Rozwalił nas pozytywnie. Miał duzo wcześniej książkę czekamy na dzidziusia. Zapytał który miesiac, zaznaczył, ze mąż nie może puszczać glosno muzyki, ja pic alkoholu, on nie może krzyczeć. Pogłaskał brzuch i stwierdził ze nie będzie widzial jak sie urodzi bo bedzie u babci. Jeszcze wspomniał ze musze isc na usg
. Padłam;)
Boskia ile ma lat?
-
nick nieaktualnyDziewczyny witam
ja leze w łóżku kaszel sue nasila syrop prenal nie pomaga 2 tydz juz..
Trzymam kciuki za serduszka za pozytywne wieści
Moja Ginekolog jest piękna kobietąhaha
A różnią między dziecmi moimi jak się urodzi w maju zdrowy to będzie 7 lat
Agnieszka0812, monilia84, konwalijka lubią tę wiadomość
-
Hej
Wczoraj miałąm wizytę i mimo że słyszałam serduszko to wcale nie jest dobrze....
W sumie nie było dobrze już na poprzedniej wizycie 2tyg temu ale nie chcialam nic pisać aby nie panikować.
Otóż na ostatniej wizycie ciąża według usg była młodsza o 5dni a na wczorajszej wizycie ciąza zamiast nadrobić to jest młodsza o 8dni
Lekarz zalecił kolejną wizytę za 2tyg i powiedział że to jest ostateczny termin dla maluszka aby zaczął rosnąć. Teraz ma tylko 0,6mm
A do tego mam cukrzyce ciążową
Ja to wszystko czarno widzę i mam nadzieję ogromną że lada dzięń nie zacznę krwawićajjj smutno mi
Teraz aby przetrwać kolejne 2tyg do wizyty.
-
nick nieaktualnymonik wrote:Hej
Wczoraj miałąm wizytę i mimo że słyszałam serduszko to wcale nie jest dobrze....
W sumie nie było dobrze już na poprzedniej wizycie 2tyg temu ale nie chcialam nic pisać aby nie panikować.
Otóż na ostatniej wizycie ciąża według usg była młodsza o 5dni a na wczorajszej wizycie ciąza zamiast nadrobić to jest młodsza o 8dni
Lekarz zalecił kolejną wizytę za 2tyg i powiedział że to jest ostateczny termin dla maluszka aby zaczął rosnąć. Teraz ma tylko 0,6mm
A do tego mam cukrzyce ciążową
Ja to wszystko czarno widzę i mam nadzieję ogromną że lada dzięń nie zacznę krwawićajjj smutno mi
Teraz aby przetrwać kolejne 2tyg do wizyty.
Kurczę przykro mi ze musisz Przez to przechodzićmoże maluszek urośnie i bedzie wszystko w porządku!!!! Wspieram
-
Kurczę, to są mm . Mogl cos zle zmierzyć.
Ja mojej powiedziała ze owu miałam w 25 dniu cyklu. Także według om nie ma co mierzyć. Zerknela na usg i stwierdziła ze faktycznie proszę przyjść za 3 tygodnie to porządnie pomierzymyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
U mnie też jest ciąża młodsza, gin powiedział że będziemy się martwić jak dzidziuś będzie większy, bo na razie trudno stwierdzić jednoznacznie i że usg też nie jest nieomylne, nie martw się na zapas
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15