Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Palinas89 wrote:Idę się szykować na wizytę, po południu jakoś napiszę co i jak :*
trzymajcie kciuki koło 12:40)
choć wg usg ciążę mam młodszą 3 dni
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:I na pewno całe łódzkie!
Jesteś z Łodzi? Ja mieszkałam tam ponad 2 lata, dojeżdżam tam do pracy razem z mężem, a mieszkamy w Warszawie, myślę że jak dobrze pójdzie to na święta z powrotem się przeprowadzimyŁódź znam jak własną kieszeń, córkę nawet tam rodziłam, zupełnie przypadkowo
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
mybabylove wrote:Jesteś z Łodzi? Ja mieszkałam tam ponad 2 lata, dojeżdżam tam do pracy razem z mężem, a mieszkamy w Warszawie, myślę że jak dobrze pójdzie to na święta z powrotem się przeprowadzimy
Łódź znam jak własną kieszeń, córkę nawet tam rodziłam, zupełnie przypadkowo
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Nie mieszkam w Łodzi, ale też dobrze ją znam, chodziło mi o województwo łódzkie, ja mieszkam w Kutnie
To też bliskoJa miałam prowadzić ciąże u mojego lekarza w Warszawie, ale chyba zdecyduję się na Łódź... Siostra już mi poleciła jednego dobrego ginekologa z dobrym sprzętem do USG, a że często tam bywam to chyba zaryzykuję
-
Cigaretta wrote:Trzymam kciuki i proszę o to samo
ide szykować podwozie, jeszcze musze włosy umyć i się ogarnąć bo wyglądam jak cień..
miłego dnia! :*swoją drogą mój gin to nie złe ciacho, taki szronkowaty lekko po 50
monilia84, Cigaretta, CassieMK lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyOjjj Agnieszka a byś widziała mojego gina jakie ciacho! Nieraz mi się śnił po nocach haha. Czarne włosy, niebieskie oczy, po 40tce, miły, gadatliwy i zawsze oddzwoni :p
wzięłam się za szybkie sprzątanie łazienki i odkurzanie i trochę mi mdłości przeszły. Teraz myślę co ubrać na tą pogodę.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Ojjj Agnieszka a byś widziała mojego gina jakie ciacho! Nieraz mi się śnił po nocach haha. Czarne włosy, niebieskie oczy, po 40tce, miły, gadatliwy i zawsze oddzwoni :p
wzięłam się za szybkie sprzątanie łazienki i odkurzanie i trochę mi mdłości przeszły. Teraz myślę co ubrać na tą pogodę.lubię takich czarnych i jeszcze niebieskie oczy
mój chłop blondyn z zielonymi dla jasności
CassieMK lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka haha ale coś w tym jest, dla mnie ideałem faceta jest brunet z ciemną karnacją i brązowymi oczyma, a mój mąż ma włosy ciemny blond, karnację raczej jasną (chociaż ładnie się opala) i oczy takie szaro-zielone
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maialenn wrote:A mój gin jest ogólnie burakiem, ale za to jest niesamowicie kompetentny, wielu osobom pomógł zająć w ciążę i wiele ciąż uratował więc chyba to jest najwazniejsze a nie to czy jest miłyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyMój mąż też ma czarne włosy i niebieskie oczy.
A co do ginka to jeden z najlepszych w okolicy więc wiadomo, że oprócz wyglądu ma też wiedzę, jest fachowcem i specjalistą z powołania. Dla samego wyglądu bym do niego nie chodziła
Agnieszka no rumieńce są zawsze :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 13:00
-
Cigaretta wrote:Mój mąż też ma czarne włosy i niebieskie oczy.
A co do ginka to jeden z najlepszych w okolicy więc wiadomo, że oprócz wyglądu ma też wiedzę, jest fachowcem i specjalistą z powołania.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Heheh ja mam dwóch przystojnych ginka nawet hehe ten priv to wgl meeeeeega miły i na każde nawet głupie pytanie odpowie ; ( Idę po 14 po wyniki a zaraz dopytam zadzwonie czy dzisiaj mam wpaść czy w poniedzialek styknie na te wyniki i dopytam ile zapłacę
heheh a co im szkodzi powiedzieć przez telefon tylko czekam aż babcia sobie pójdzie bo przy Niej nie będę gadać
Livia
Nela
Marcel