Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pochwalę się,że dziś pierwsza noc przespana tylko raz na siku i czuję się wypoczęta...z tego wszystkiego robię porządki w papierach
dziś dostałam tel od byłego wspólpracownika,że bardzo mu zależy abym przyjechała do katowic przeprowadzić szkolenie dla jego pracowników chyba się skuszę chociaż to prawie 100 km ale mam ochotę się wyrwać z domu.
ehh żołądek mnie piecze chyba zgaga gdyby nie to nawet byłoby ok
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
monik wrote:Ciężko się nie martwić jak Wasze maluszki są jeszcze raz takie jak mój. Wiem że każda ciąża jest inna ale to nie zmienia faktu że nie jest w normie
ja wiem,że to ciężko się nie martwić ale stres nie jest dobry ja sama nerwus straszny jestem więc wiem jak to jest ale na pewno będzie wszystko dobrze...ja myślę,że jak w coś wierzymy to cuda się zdarzają -
monik wrote:Ciężko się nie martwić jak Wasze maluszki są jeszcze raz takie jak mój. Wiem że każda ciąża jest inna ale to nie zmienia faktu że nie jest w normie
konwalijka lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
monik wrote:Tak bardzo bym chciała żeby było wszystko dobrze ale z tego co wyczytałam wszędzie to w 7 tyg zarodek powinien mieć od 8-10mm a w 8 15mm-22mm Ja niby jestem w ósmym a mój maluszek ma tylko 6mmFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monik wrote:Tak bardzo bym chciała żeby było wszystko dobrze ale z tego co wyczytałam wszędzie to w 7 tyg zarodek powinien mieć od 8-10mm a w 8 15mm-22mm Ja niby jestem w ósmym a mój maluszek ma tylko 6mm
hiacynta99, konwalijka lubią tę wiadomość
-
No i będę jechać z Marcelem na wyniki jak tylko małą położę spać zaraz na drzemkę ciemno buro i ponuro
aż się nigdzie wychodzić nie chce i jeszcze nie chce mi się podwozia ogarniać
Jadę z minitrawnikiem to tylko czystosc to chyba nie zaglądają tak strasznie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A ja wam kiedyś chyba pisałam jak mi idiotka pomierzyła tak że od połowy głowy do połowy pleców i z 13 tyg wyszedł 10
i powiedziała ze ciąża niby za młoda na genetyczne a na następny dzień wyszło ze krwiak bo rura tak namajstrowała mi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 14:59
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Monik ja mam jeszcze gorzej... jestem już w domu.. mam mega wielkiego krwiaka :CCC dzidziuś maliutki, serduszko nie bije.. gin powiedział, że usg nie rokuje dobnrze niestety i ze jak zacznę krwawić mam jechać dp szpitala, najlepiej do matki polki bo u nas szpital to umieralnia raczej...
Gin przepisał mi duphaston 2x i euthyrox 50. Spytałam się, czy ten krwiak jest taki duzy, dlatego, ze jezdze do pracy rowerem, to powiedział, że raczej przez moje TSH.. kazał zrobić jeszcze przeciwciała tarczycowe.
Za tydzien w piątek mam wizytę i zrobi USG tarczycy.
Boże leżę i ryczę... mój szkrabek raczej już nie ma szans. serduszko nie bije, a to 6tydz 6 dzien ciąży.
krwiak otacza prawie cały pęcherzyk.. kosmówka praktycznie cała jest odklejona, masakra. Czekam na najgorsze.
zajść w ciążę udało nam się w pierwszym cyklu starań, a przez tarczyce taki klops, nie wierzę w to jeszcze, nie dociera to do mnie!
na zdjęciu jest napisane CRL 0,22cm GA 5w5d<3.0%Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:11
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny