Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Palinas89 wrote:Agnieszka jeśli możesz wrzuć jeszcze raz swoje USG, chciałabym zobaczyć, a to było kilkanascie stron wstecz na forum.
przepisał tego dupka tak z zastanowieniem się szczerze powiedziawszy. Powiedział, że inni już skreślili by tą ciążę, ale przepisze leki i zobaczymy za tydzien, ale raczej są małe szanse, chciał mi to delikatnie przekazać..Powiedział, że płodek jest ale baardzo malutki, że przez odklejenie kosmówki ( i mega wielkiego krwiaka większego od ciąży, dzidziuś nie rośnie..
Najgorsze jest właśnie to, że ta kosmówka jest praktycznie cała odklejona.Ze krwiak jest naokoło pęcherzyka! Przez to nie ma juz prawie kontaktu ciało matki-płód. Stąd to wszystko.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyPalinas89 wrote:Agnieszka jeśli możesz wrzuć jeszcze raz swoje USG, chciałabym zobaczyć, a to było kilkanascie stron wstecz na forum.
przepisał tego dupka tak z zastanowieniem się szczerze powiedziawszy. Powiedział, że inni już skreślili by tą ciążę, ale przepisze leki i zobaczymy za tydzien, ale raczej są małe szanse, chciał mi to delikatnie przekazać..Powiedział, że płodek jest ale baardzo malutki, że przez odklejenie kosmówki ( i mega wielkiego krwiaka większego od ciąży, dzidziuś nie rośnie..
Najgorsze jest właśnie to, że ta kosmówka jest praktycznie cała odklejona.Ze krwiak jest naokoło pęcherzyka! Przez to nie ma juz prawie kontaktu ciało matki-płód. Stąd to wszystko.
Ale wczesniej lekarz nie Przepisal ci nic na krwiaka? Teraz dopiero duphaston?? Ja dupka i lutke biorę od poczatku ciąży z powodu endometriozy i mojego poronienia wcześniejszego. Progesteron nie zaszkodzi, a lepiej wczesniej zapobiegać. Tak mi lekarka powiedziała.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b2c12c66abe.jpg
oto mój pisklaczek. Wszystko jest wporzo, serduszko bije. Przepisał mi duphaston w dalszym ciągu mam zażywać, założył kartę ciąży, zbadał ciśnienie itd i dał skierowanie na wszystkie badania, w tym jeszcze raz hiv, HCV itd. Jestem spokojniejsza
Za chwilę biorę się za nadrabianie, bo naskrobałyście dużoAgnieszka0812, konwalijka, Palinas89, bereda11, hiacynta99, klaudia1534, xpatiiix3, CassieMK, monaa, Marietta, Foto_Anna, Dariaaa88, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b2c12c66abe.jpg
oto mój pisklaczek. Wszystko jest wporzo, serduszko bije. Przepisał mi duphaston w dalszym ciągu mam zażywać, założył kartę ciąży, zbadał ciśnienie itd i dał skierowanie na wszystkie badania, w tym jeszcze raz hiv, HCV itd. Jestem spokojniejsza
Za chwilę biorę się za nadrabianie, bo naskrobałyście dużohiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hiacynta99 wrote:Nie gadaj ze lekarz juz skreślili twoja ciążę!!!!! Przecież przez odklejanie się kosmówki to nie koniec ciazy!!! Idź do innego lekarza ja bym walczyla !!!!!
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Kochane ja mam wizytę za tydzień w piątek i nie wiem jak do niej dotrwam... okąd przestałam robić betę to mam taki niepokój, że coś może być nie tak:(
Paulinas89 proszę nie poddawaj się jeszcze! może na następnym usg sytuacja się całkowicie odwróci -
Cigaretta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b2c12c66abe.jpg
Za chwilę biorę się za nadrabianie, bo naskrobałyście dużo
GratulujęA nie mówiłam ?
A co lekarz powiedział o wyniku bety?
-
Alicce wrote:kiedy mialas ost @
kiedy termin z usg???
gratulacje !!!
14 sierpnia @ a termin mam na razie z OM powiedział ze za 2 tyg jak przyjdę z wynikami badań to dokładnie pomierzyale widziałam jak szybko bije serduszko bo dźwięku nie włącza bo to szkodliwe
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to była moja pierwsza wizyta dzisiaj. Założył kartę ciąży. Badania zrobiłam w poniedziałek i poszłam już z nimi na wizytę. No i wszystko si,e okazało. Nie kazał robić bety( i wcześniej też nie robiłam na własną rękę), widocznie nie ma już po co. Ten gin naprawdę nie jest jakimś konowałem. Znajdę ładowarkę do aparatu to prześlę wam zdjęcie.
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualnyPaulina to może warto zrobić ta bete ? Zobaczysz czy przyrasta czy rzeczywiście coś jest nie tak i spada. Wiem, że to dla Ciebie bardzo stresujące ta cała sytuacja, ale beta chyba wszystko wyjaśni i bedziesz wiedziała na czym stoisz.
Agnieszka0812, Lola. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulina tulę mocno i trzymam kciuki żeby fasolka się utrzymała :*
Dziewczyny a pozytywnych wizyt gratuluję ja już w domku zapłaciłam 188 zł także nie ma tragediiodebrałam tez wyniki z rana mocz jest tragiczny byłam czysciutka pojemniczku jałowy a bakterie bardzo liczne erytrocyty 25 leukocyty 500 kurde
za to tsh 0.29 i glukoza 89 wiec spoko
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel