Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Palinas moja koleżanka w 7 tygodniu dostała ogromnego krwawienia.. Pojechała do szpitala okazało się że ma bardzo dużego krwiaka i odkleja się kosmowka. Jej lekarz też nie dawał nadziei nawet karty ciąży nie chciał założyć. Była załamana ale leżała i duphaston itd. No i za 3 tygodnie rodzi córkę
Palinas89, Foto_Anna, hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny! ja nie miałam zamiaru używać tego aplikatora( jak miałam kiedyś przepisane globulki na grzybicę to wkładałam je palcem, tampony tak samo, nigdy nie użyłam żadnego aplikatora) ale wolałam spytać jeszcze was, bardziej doświadczonych
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
monaa wrote:Palinas moja koleżanka w 7 tygodniu dostała ogromnego krwawienia.. Pojechała do szpitala okazało się że ma bardzo dużego krwiaka i odkleja się kosmowka. Jej lekarz też nie dawał nadziei nawet karty ciąży nie chciał założyć. Była załamana ale leżała i duphaston itd. No i za 3 tygodnie rodzi córkę
Mona może jest jeszcze nadzieja. Jednak u mnie krwiak jest naokoło zarodka i kosmówka jest praktycznie już calutka odklejona więc... czekam.. ciałko żółte też coś mi nie pasuje, malutkie jest u was są spore. Wszystko spowodowane prawdopodobnie wysokim TSH. Ja mam założoną kartę ciąży.Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
dziewczyny kochane, mam 5t6d ciąży licząc od daty ostatniej miesiączki.
Pytam Was, bo jesteście w podobnym "wieku" (ciążowym). Moja beta spowolniła w ostatnich 7 dniach, wcześniej było książkowo. (Badam bardzo często)
Czy któraś z Was tak miała albo słyszała, że beta może spowolnić na pewnym etapie...? Lekarz kazał mi czekać do następnej wizyty i być dobrej myśli.
To nie takie proste -
nick nieaktualnyLuna ja też biorę dupka 3x1, gin dziś powiedział, że jeśli mi tak nie wygodnie to mam brać 2 x 2 tab dziennie. Myślę, że powinnaś brać tak jak gin kazał, nie zaszkodzi a może pomóc;)
Foto anna w zeszły czwartek beta wyniosła 16420 a przedwczoraj 30510. Pytałam dziś o to gina, powiedział, że rzeczywiście przyrost słaby, ale serduszko bije i ciąża prawidłowa, więc mam się nie martwić bo jest ok. Więc mam nadzieję, że tak zostanieAgnieszka0812, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Cassie - ja też we wtorek idę na
, myśl o tym dniu mnie paraliżuje. A powiedz na którą masz wizytę? Ja wzięłam na 10:20 żeby się nie denerwować niepotrzebnie
Dziewczyny czytam, że niektóre z Was też nie mają objawów. Ja może jestem senna trochę, mdłości miałam może ze 4 razy, senność jest, ale nie wiem czy to nie naciągany objaw. Ogólnie mnie muli i mam zaparcia.
Ja mam wizytę najwcześniej o 17, bo wtedy mój lekarz jest wolny, a jadę tylko na usg podglądnąć malucha w szpitaluoczywiście mój mąż ma wolne i będzie chciał spędzić dzień na budowie, więc do szpitala zajedziemy pewnie jakoś o 19 dopiero... no ale już trudno, jakoś wytrzymam
Ja też nie mam objawów, 2 dni temu piersi zaczęły trochę boleć, dwa razy miałam mdłości, a tak to tylko senność i tyletrzeba się tym cieszyć, a nie martwić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 18:49
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Lunka ja brałam dupka 2x1, ale od momentu wykrycia krwiaka biorę 3x1, kwas foliowy 2x1, witC 1000, wit.D3 2000 i magnez brałam jedną, ale wczoraj gin zasugerował 3 skoro oko mi skoko
I widzisz dobrze ze lekarz zobaczył wczesniej problemco by bylo jak by wczesniej nie bylo wizyty i dopiero teraz okażą sie krwiak mogli by byc gorzej . Tfu tfu odpukać!!!!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam!Od kilku dni czytam sobie co piszecie, kobietki. Aktywne bardzo jestescie:-) jesli mozna to chetnie dolacze. Dzisiaj bylam na wizycie i moj okruszek ma 10 mm. Serduszka jeszcze nie ma, ale pocieszam sie, ze jeszcze za wczesnie - 5tydz 5d wg. OM. Dodam, ze staralismy sie o okruszka 2 i pol roku. Pozdrawiam Was, dziewczynki!
Agnieszka0812, Palinas89, xpatiiix3, monaa, CassieMK, klaudia1534, bereda11, monilia84 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie wytrzymam do tego poniedziałku no chyba zejde na zawał - nigdy w zyciu nie przypuszczałam ze bede sie tak stresowac - ta ciaza spadła na mnie jak grom z jasnego nieba -- a teraz tak mi kurcze zalezy jak niewiem co / no kurcze przeciez to moje kochane dziecko jest przeciez
CassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:Witam!Od kilku dni czytam sobie co piszecie, kobietki. Aktywne bardzo jestescie:-) jesli mozna to chetnie dolacze. Dzisiaj bylam na wizycie i moj okruszek ma 10 mm. Serduszka jeszcze nie ma, ale pocieszam sie, ze jeszcze za wczesnie - 5tydz 5d wg. OM. Dodam, ze staralismy sie o okruszka 2 i pol roku. Pozdrawiam Was, dziewczynki!
Witajgratulacje cieszymy sie bardzo