Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:No my też w ósmym, to są takie milimetry, że lekarz wystarczy, że kursorem źle zaznaczył. Proszę Cię bądź dobrej myśli, nie stresuj siebie, a tym bardziej dzidziusia. Wiem, że łatwo nie jest, ja mam krwiaka, który zamiast się zmniejszać to rośnie, ale pozytywne nastawienie to podstawa, zobacz my tych "norm" tabelkowych też nie spełniamy
A ja do tego mam torbiel na jajniku 24mm ale lekarz o nim nie wspomina tylko pisze w karcie
Paulinas straszne jest to wszystko zamiast się cieszyć z pięknego stanu jakim jest ciąza to tylko same złe wieści mamy
Mój lekarz powiedział mi że mam 50% szans , niby dużo a jednak tak mało -
Nie wrzucę teraz zdjęcia, muszę naładować aparat. Ale naprawdę USG jest straszne. No i Lekarz mówił, że bardzo mu przykro... że przepisze mi jeszcze ten duphaston ale no że nie jest dobrze. Autentycznie krwiak okala prawie cały pęcherzyk. po prostu szok.
Najbardziej boję się tego szpitala i kiedy zacznie się krwiawienie, bóle, nie wiem. to mnie przeraża. Czy konieczny jest ten szpital?lekarz powiedział, że to nie będzie jakieś wielkie krwiawienie i bóle.( mam mega bóle miesiączkowe przez tyłozgięcie macicy) Powiedział, że ciąża jest bardzo mała.
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:u mnie za oknem pogoda jest nawet spoko, słonko od czasu do czasu się pojawia. mi oczywiście jak zwykle nic się nie chce
dziewczyny czy Wy robicie badania na HIV, kiłę i HCV? na fejsie widziałam temat i zdania były podzielone. trochę mnie to zdziwiło.
mi np te badania na HIV i HCV, chlamydia - odpadly teraz, bo przed IVF musialam je miec zrobione, dr powiedziala, ze pozniej w 30-ktoryms tyg bede powtarzac na HIV -
Hiacynta, przepisał duphaston 2x dziennie i euthyrox. Ale USG przeraża, nie skreślił ciąży ale powiedział, że jest naprawdę bardzo źle i ze mu przykro. prawie cała kosmówka jest odklejona.. więc dlatego przygotował mnie już na najgorsze.
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualnyPalinas89 wrote:Hiacynta, przepisał duphaston 2x dziennie i euthyrox. Ale USG przeraża, nie skreślił ciąży ale powiedział, że jest naprawdę bardzo źle i ze mu przykro. prawie cała kosmówka jest odklejona.. więc dlatego przygotował mnie już na najgorsze.
Leż plackiem wstawaj tylko do wc !!!!!! Naprawde nie chodź nie potrzebnie na płasko leż na plecach!!! -
Melduje ze wszystko gra
Serce pikantne jak szalone i wszystko się zgadza z tc. :-)Ufffff
hiacynta99, Palinas89, Palinas89, Palinas89, Palinas89, Agnieszka0812, konwalijka, bimba, monik, klaudia1534, xpatiiix3, CassieMK, Marietta, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhmmm -ale crl - to długość dziecka to znaczy ze zarodek jest - dobrze rozumiem ??
pozatym w takiej sytuacji powinnas byc w szpitalu - na kroplówkach lekarz powinien cie skierowac . zrobic wszystko by te ciaze ratowac .hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Palinas89 wrote:Hiacynta, przepisał duphaston 2x dziennie i euthyrox. Ale USG przeraża, nie skreślił ciąży ale powiedział, że jest naprawdę bardzo źle i ze mu przykro. prawie cała kosmówka jest odklejona.. więc dlatego przygotował mnie już na najgorsze.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Mój krwiak okala praktycznie cąły pęcherzyk. Mój szkrab nie ma szans. Jak jest duży krwiak, ale umiejscowiony w takim miejscu, że kosmówka nie jest aż tak odklejona po całej długości pęcherzyka to ok. Ale tutaj.. postaram się wrzucić to zdjęcie to zobaczycie.
Gin jest bdb specjalistą, ma same pozytywne opinie i wszystkie ciężarne go sobie chwalą (również te z trudnymi ciążami) także myślę, że jakby było co ratować, to kazałby leżeć plackiem albo szpital, a tu nawet nic takiego nie wspomniał, tylko przygotował mnie psychicznie na poronienie. Będziemy leczyć moją tarczycę i mam nadzieję, że kolejna ciąża będzie rozwijała się prawidłowo.Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Agnieszka jeśli możesz wrzuć jeszcze raz swoje USG, chciałabym zobaczyć, a to było kilkanascie stron wstecz na forum.
przepisał tego dupka tak z zastanowieniem się szczerze powiedziawszy. Powiedział, że inni już skreślili by tą ciążę, ale przepisze leki i zobaczymy za tydzien, ale raczej są małe szanse, chciał mi to delikatnie przekazać..Powiedział, że płodek jest ale baardzo malutki, że przez odklejenie kosmówki ( i mega wielkiego krwiaka większego od ciąży, dzidziuś nie rośnie..
Najgorsze jest właśnie to, że ta kosmówka jest praktycznie cała odklejona.Ze krwiak jest naokoło pęcherzyka! Przez to nie ma juz prawie kontaktu ciało matki-płód. Stąd to wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:13
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Strasznie przykro usłyszeć cos takiego, ale nadzieja umiera ostatnia! Trzymam kciuki, różne cuda sie zdarzają
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość