Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
myszka2070 wrote:a mi meega zimno a jestem pod koldra..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:30
Bree, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Nie wytrzymałam i nasikałam znowu na Amil 20... jest bladzioch... z 2 godzinnego moczu.... jezu wiecie nie dowierzam.
Anna255, Eliana, hiacynta99, xpatiiix3, izizizi lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
Ja mam l4... do jutra. Od jutra się okaże... niestety dużo dźwigam w pracy i musiałam co transfer brać l4. Zgagę mam od rana... wczoraj też mi towarzyszyła. No ale szok ja chcę spać nie możliwe, ja nigdy nie chcę spać w dzień.
Eliana, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
hiacynta99 wrote:Dzieki ręce mam mokre !!! To chyba z wami zostaje
hiacynta99, Bree, anka418, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
takasobieja wrote:Nie wytrzymałam i nasikałam znowu na Amil 20... jest bladzioch... z 2 godzinnego moczu.... jezu wiecie nie dowierzam.
wielkie gratulacje ja też baaardzo długo się starałam o fasolkę, bo prawie 3 lata 3mam kciukitakasobieja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zamuliłam dziś podałaś wyniki bety jaka jestem glupia xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 18:57
Gameta Rzgów
myszka2070 wrote:kurcze mnie tez strasznie muli masakra jakas 2 dzien jakbym na kacu byla.. nito mdli ni to muli.. zwymiotowalby to by sie lepiej poczul.. no ale nie chce mi sie wymiotowac... zjesc czy nie niby glodna ale niechec.. achhh kurcze a to dopiero poczatki i co robic??? w pracy jakos przetrwalam.. zobaczymy co dzis bedzie..
Identycznie opisałaś jak ja się czuje
Ehh był K ale taki ponurak strasznie się martwi ze nie damy rady finansowo to mu tłumacze ze ja z babcia za parę stów żyję i daje radę bo tyle zostaje po opłaceniu rachunków na pampersy dla córki i jedzenie ew leki i inne jak mu wytłumaczyć podnieść na duchu że damy rade.? On ma więcej niż moja babcia wiec we dwójkę na pewno damy rady tylko on tak pesymistyczne się nastawil coś..
Hiacynta beta ekstra
Takasobieja gratulacje witaj i rozgość się u NasWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 18:22
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Kurde no będzie na bank wszystko ok tylko on tu przeżywa teraz mysle ze boi sie trochę że za ciezko bedzie mysle ze chwilowo za duzo na głowie ma i nie wiem tylko jakimi slowami mam juz mu dodac otuchy jAK go podbudowac zbyt wiele w ostanim czasie sie dzialo u Niego smieć ukochanej ciotki zaraz po wiadomosci o ciazy.. i widzę jak się bije z myślami ostatnio płakał nawet przy mnie.. szkoda mi jego strasznie się męczy..
hiacynta99, Larisa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:31
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 17:32
tysiaa93, matylda08, Micia lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Witam wszystkie Majóweczki 2016 i nie tylko. Dołanczam do Was bo wychodzi mi termin na maj dokładnie na kiedy jeszcze nie wiem:) dzisiaj byłam zapisać sie do lekarza i mam pierwszą wizyte na 16 września. Mam nadzieję że okaże sie ciąza bo nie mam zadnych objawów po za tym że cycki mnie strasznie bolą. pierwszy test robiłam w sobotę negatywny w poniedziałek powtorzyłam ledwo widoczna kreska we wtorek jeszcze raz zrobiłam test i kreska juz bardziej widoczna teraz mam zamiar powtórzyć test w przyszłym tyg. Ostatni okres miałam 31 lipca zbliżenie z mężem 15-19 sierpień. Miesiączki mialam rózne miedzy 37-42 dni a co któras miesiaczka 26-27 dni. Starania zaczeliśmy od tego miesiaca wiec szybko wychodzi na to ze zaciązyłam z córką tez w tym samym miesiącu zaszłam w ciąże co zaczelismy starania córcia ma juz 5,5lat wiec stwierdziliśmy ze czas na drugie. w pierwszej ciązy mialam cukrzyce i sie boje ze w tej tez mogę mieć bo do szczupłych osób raczej nie należe. Ale sie na noc rozpisałam ale cóz dopiero z pracy wróciłam .... życze miłej nocki i do jutra pozdrwiam :*
anka418, xpatiiix3, Larisa, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Dziewczyny jest wynik z 12 na 51 czy to dobrze ??
Hm, moglabym zachowac sie jak ty wtedy kiedy ja obawialam sie o swoj wynik, pamietasz? jak mi pisalas ze na takim wyniku skonczylas, chyba wspominalas ze wiecej bety nie zrobisz ?
U mnie 51 to byl poczatek tej ciazy ktora poronilam..oczywiscie twojemu dziecku zycze jak najlepiej .
hiacynta99 napisała:
Ja na takiej becia tez 1700 cos tam ponad zatrzymałam sie 5 tydz później juz w dol:-( ja juz bety nie zrobię nigdy
U mnie jest juz 6 tydzien.. mam nadzieje ze sie nie zatrzymamatylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Anjaaa,
Witam Cie serdecznie w naszym gronie. Twoje posty sa pelne negatywnych emocji, a nie o to chyba chodzi. Mialam nadzieje, ze bedziemy sie wzajemnie wspierac, a nie obwiniac. A juz na pewno nie cytowac jakies stare wpisy. Sadze, ze kazda matka dowiadujac sie o ciazy zmienia sposob myslenia, zeby tylko pomoc dziecku przezyc tych kilka najtrudniejszych tygodni.
Osobiscie bardzo mnie cieszy, ze tyle z nas ma rodzic w maju. Ale ostatnie, czego nasze maluchy potrzebuja, to zawistne matki. Ja chce urodzic spokojne i opanowan dziecko, wiec chyba zaczne je uczyc tych cech juz w zyciu plodowym.izizizi, anka418, xpatiiix3, klaudia1534, Eliana, Bree, Larisa, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny