Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w tygodniu 6+ dostałam krwawienia, podobno pękł krwiak ale nie do konca wiadomo. Jestem na lutce dowcipnej 2x100mg i go mi powiedzial ze minimum do 16 tygodnia ale raczej do 20go tygodnia będę musiała bracEustoma wrote:Wczoraj mi ginekolog powiedziała, że od ok 9-10 tygodnia będziemy wycofywać luteinę. Wiecie coś o tym kiedy powinno się ją odstawić żeby nie zaszkodzić Kropkowi? Na razie nie mam plamień.
Dołóż jeszcze do jadłospisu jedno jabłko przed snem. Mi pomaga choć nie zawsze ;p Są dni że mam ogromne wzdęcia i wyglądam na 5 miesiąc ;/
Czekamy na dobre wieści z dzisiejszych wizyt

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Witam Majóweczki

Jak dziś Wasze samopoczucie?
Wszystkim, które dziś idą na badania życzę powodzenia i mocno ściskam kciuki abyście serduszka usłyszały 
ja czekam do wtorku i mam nadzieję, że pomimo meeeega niskiego progesteronu wszystko będzie ok i dołącze do zadowolonych Mamusiek, które usłyszały swoje Fasolki :*
-
nick nieaktualny
-
Hehe tu wrzucam z każdej perspektywy tyłem od góry i obok głowy dłoń i paluszki policzyć można
przodem i od dolu
udało mi się z telefonu musiałam zmienić ustawienie jedno juuuuupi
słabe ujęcia bo na USG mały człowiek normalnie a tu wygląda jakby tylko kikutki miał
12.10 może lepsze ujęcia dostane
mój ma 4.2cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 13:59
Madziuśka, Diabla85, CassieMK, Efendis, Anna255, klaudia1534, Alicce, Eustoma, Patrycja24, hiacynta99, mejbi, Dariaaa88, bimba, monilia84 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Hehe tu wrzucam z każdej perspektywy tyłem od góry i obok głowy dłoń i paluszki policzyć można
przodem i od dolu
udało mi się z telefonu musiałam zmienić ustawienie jedno juuuuupi
słabe ujęcia bo na USG mały człowiek normalnie a tu wygląda jakby tylko kikutki miał
12.10 może lepsze ujęcia dostane
mój ma 4.2cm

no duuuuzy ten Twoj "maluszek" hehe
super ujecia 
no ja takich fotek nie mam jak bylam w brzuchu mamy, a szkoda hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:16
xpatiiix3, biedronka92 lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie mam swoich
z resztą chyba że mną nie miała nawet USG bratem miala jedno chyba pod koniec bo przestał się ruszać bo się dusić i cc na cito pozostała 2 to już normalnie
ale nie wiem czy ma a ja to mam gruùuuuuby pliczek fotek z USG
tasiemców parę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:26
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualnyCześć wszystkim! Ja mam termin na 14 maja
byłam na usg ale był tylko pęcherzyk ciążowy bo okazało się że z racji moich dość długich cykli ciąża wg usg jest młodsza niż według om i ma 5w6d. Pobrałam krew na betę i wyszło 6600. Bardzo się boję że jak pójdę 14 na wizytę to nie będzie serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:49
-
Dziewczyny, witam Was jestem nową majóweczką.
Mój kropek jest młodszy o dokładnie 2 tygodnie o stanu faktycznego, serduszko jest, . wizyta u ginekologa i już zaczynam wariować.
Konsultowałam sprawę z innym specjalistą, powiedział że przy moich niedoborach hormonalnych wynik mieści się w granicach normy i ma szansę nadrobić. Liczę na to
Miło do Was dołączyć i mam nadzieję że zostanę do maja
Eustoma, Madziuśka, anka418 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie derewujcie sie serduszkami,każdy maluszek rozwija się indywidualnie,jeden będzie mniejszy,drugi większy,jeden szerszy drugi węższy,jednemu serduszko zacznie bic w 6tc a drugiemu w 8tc bądźmy wszystkie dobrej myśli
trzeba myśleć pozytywnie
ja też jestem zmiecierpliwiona i wyczekuje wtorku,ale to są właśnie uroki ciąży,trzeba nauczyć sie cierpliwości

Nie wiem czemu nie ładuje żadnej strony jak próbuje wrzucić zdjęcie wcześniej na tablecie mogłam teraz już nawet tam nie mogę laptop niestety zalany...