Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eustoma wrote:Wczoraj mi ginekolog powiedziała, że od ok 9-10 tygodnia będziemy wycofywać luteinę. Wiecie coś o tym kiedy powinno się ją odstawić żeby nie zaszkodzić Kropkowi? Na razie nie mam plamień.
Dołóż jeszcze do jadłospisu jedno jabłko przed snem. Mi pomaga choć nie zawsze ;p Są dni że mam ogromne wzdęcia i wyglądam na 5 miesiąc ;/
Czekamy na dobre wieści z dzisiejszych wizyt
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Witam Majóweczki
Jak dziś Wasze samopoczucie?Wszystkim, które dziś idą na badania życzę powodzenia i mocno ściskam kciuki abyście serduszka usłyszały
ja czekam do wtorku i mam nadzieję, że pomimo meeeega niskiego progesteronu wszystko będzie ok i dołącze do zadowolonych Mamusiek, które usłyszały swoje Fasolki :* -
nick nieaktualny
-
Hehe tu wrzucam z każdej perspektywy tyłem od góry i obok głowy dłoń i paluszki policzyć można
przodem i od dolu
udało mi się z telefonu musiałam zmienić ustawienie jedno juuuuupi
słabe ujęcia bo na USG mały człowiek normalnie a tu wygląda jakby tylko kikutki miał
12.10 może lepsze ujęcia dostane
mój ma 4.2cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 13:59
Madziuśka, Diabla85, CassieMK, Efendis, Anna255, klaudia1534, Alicce, Eustoma, Patrycja24, hiacynta99, mejbi, Dariaaa88, bimba, monilia84 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Hehe tu wrzucam z każdej perspektywy tyłem od góry i obok głowy dłoń i paluszki policzyć można
przodem i od dolu
udało mi się z telefonu musiałam zmienić ustawienie jedno juuuuupi
słabe ujęcia bo na USG mały człowiek normalnie a tu wygląda jakby tylko kikutki miał
12.10 może lepsze ujęcia dostane
mój ma 4.2cm
no duuuuzy ten Twoj "maluszek" hehesuper ujecia
no ja takich fotek nie mam jak bylam w brzuchu mamy, a szkoda hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:16
xpatiiix3, biedronka92 lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie mam swoich
z resztą chyba że mną nie miała nawet USG bratem miala jedno chyba pod koniec bo przestał się ruszać bo się dusić i cc na cito pozostała 2 to już normalnie
ale nie wiem czy ma a ja to mam gruùuuuuby pliczek fotek z USG
tasiemców parę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:26
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim! Ja mam termin na 14 maja
byłam na usg ale był tylko pęcherzyk ciążowy bo okazało się że z racji moich dość długich cykli ciąża wg usg jest młodsza niż według om i ma 5w6d. Pobrałam krew na betę i wyszło 6600. Bardzo się boję że jak pójdę 14 na wizytę to nie będzie serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:49
-
Dziewczyny, witam Was jestem nową majóweczką.
Mój kropek jest młodszy o dokładnie 2 tygodnie o stanu faktycznego, serduszko jest, . wizyta u ginekologa i już zaczynam wariować.
Konsultowałam sprawę z innym specjalistą, powiedział że przy moich niedoborach hormonalnych wynik mieści się w granicach normy i ma szansę nadrobić. Liczę na to
Miło do Was dołączyć i mam nadzieję że zostanę do maja
Eustoma, Madziuśka, anka418 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie derewujcie sie serduszkami,każdy maluszek rozwija się indywidualnie,jeden będzie mniejszy,drugi większy,jeden szerszy drugi węższy,jednemu serduszko zacznie bic w 6tc a drugiemu w 8tc bądźmy wszystkie dobrej myśli
trzeba myśleć pozytywnie
ja też jestem zmiecierpliwiona i wyczekuje wtorku,ale to są właśnie uroki ciąży,trzeba nauczyć sie cierpliwości