Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam bóle w okolicach pachwin jak chwilę posiedze i gwałtownie wstane. Oj to mnie aż zgina w pół.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Nie wiem czy się nie mylę ale to jest chyba tak, że TSH powinno być do 2,5, a dopiero jak wychodzi za wysokie to sprawdza się ft3 i ft4 ja przynajmniej tak miałam.
Trzymam kciuki za wizyty.Palinas89 lubi tę wiadomość
-
Efendis wrote:Nie wiem czy się nie mylę ale to jest chyba tak, że TSH powinno być do 2,5, a dopiero jak wychodzi za wysokie to sprawdza się ft3 i ft4 ja przynajmniej tak miałam.
Trzymam kciuki za wizyty.
o widzisz kochana i to by się zgadzało,u mnie 2,5 we wtorek lece na wizyte zobaczymy co mi powie lekarkaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Mamy dzidziulka o rozmiarze 1 cm i z bijącym pięknie serduszkiem
CassieMK, luna91, Anniusia, monilia84, Eustoma, Efendis, xpatiiix3, candles88, klaudia1534, Agusia ;), Marietta, Madziuśka, pucek, Diabla85, Foto_Anna, hiacynta99, anka418, Patrycja24, bereda11, bimba, Eliana lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:Wiesz ja mam podobnie, mi lekarz powiedział, żeby tych bóli nie ignorować. Biorę magnez na rozkurczenie imam więcej leżeć. strasznie się martwię.
a mi znów powiedział,że takie mogą być, tylko ból silny trwający długo nie jest ok -
luna91 wrote:ojojoj, ten mój lekarz to strasznie przewrażliwiony. Ja mam dziś paskudny humor jak się dowiedziałam o tym progesteronie. jakoś straciłam nadzieję
Ja dziś byłam na badaniu, jutro wyniki mam nadzieję,że będzie ok. Kochana nie możesz martwić się, na pewno będzie dobrze.. chociaż rozumiem Cię bo ja też ciągle zamartwiam się..w ogóle ja myślałam,że w ciąży to super być, zero stresu wszystko gładko ale widzę,że bardzo się pomyliłam.. -
nick nieaktualnydziewczyny, 2 dni strachu - ale okazalo sie, ze z maluchem wszystko ok. Krwawie z nadzerki, jest bardzo duza, na cala szyjke, a lutka dopochwowo ja podraznia. Za tydzien mam sprobowac zejsc na nizsza dawke, moze plamienia ustana. Maluch nawet sie dzis troche ruszal na USG
serce mocno bije, takze oby do nastepnej wizyty - wtedy bede robic test Pappa - trzymajcie kciuki. Tymczasem pozdrowienia dla cioteczek od maluszka :*
ma_lina, monilia84, Agnieszka0812, klaudia1534, xpatiiix3, luna91, mejbi, Dariaaa88, JusWik, Kłosia, CassieMK, Diabla85, Efendis, Foto_Anna, Cigaretta, Eustoma, konwalijka, bimba, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Anna255 wrote:dziewczyny, 2 dni strachu - ale okazalo sie, ze z maluchem wszystko ok. Krwawie z nadzerki, jest bardzo duza, na cala szyjke, a lutka dopochwowo ja podraznia. Za tydzien mam sprobowac zejsc na nizsza dawke, moze plamienia ustana. Maluch nawet sie dzis troche ruszal na USG
serce mocno bije, takze oby do nastepnej wizyty - wtedy bede robic test Pappa - trzymajcie kciuki. Tymczasem pozdrowienia dla cioteczek od maluszka :*
gratuluję.śliczny maluszekAnna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicce wrote:fajne te zdjecie
dzidzia tak jakby trzymała piłkę w rączce a to przeciez pęcherzyk zółtkowy jest
śliczna niuniagratulacje
faktycznie to wyglada jak pilka, nawet nie skojarzylam, aaaa no to pewnie bedzie sportowiec jakis
teraz czekam na Wasze zdjecia maluszkow z USG -
hej, ja u lekarza byłam wczoraj. maluch ma 1,97 cm i pięknie bijące serducho - słyszałam
Anna255, xpatiiix3, Dariaaa88, Efendis, klaudia1534, Foto_Anna, hiacynta99, konwalijka, bereda11, bimba, monilia84 lubią tę wiadomość