Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po wczorajszej wizycie mam mieszane uczucia... Maluszek nadgonił różnica między moim tyg. A nim to tylko 1 dzień ale serduszka jeszcze nie było widać bo jeszcze malutki a akurat jakiś piksel zaczął się ruszać w tym miejscu co widać było maluszka i nie byla w stanie określić czy to serduszko czy ten piksel ale na razie wszystko w porządkuMiłosz
Honoratka
-
Dzień dobry! Monik, u mnie dokładnie to samo, ciąża młodsza i podobno tętno jest ale nie wiem co z serduszkiem. Progesteron mam dobry, bo od początku brałam dupka, a mimo to przepisał mi jeszcze luteine dowcipna i kazał robić betę kolejny raz. Ja mam wizytę dopiero 19.10 i nie wiem czy wytrzymam czy pójdę gdzieś wcześniej, albo będę latać co chwilę na tą betę. Nie wiem właściwie co o tym wszystkim myśleć.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Monikkk bardzo mi przykro kochana ale mam nadzieję, że jeszcze wszystko się ułoży. Nio do 19.10 jeszcze daleko ale ja na twoim miejscu nie robiłabym bety bo to tylko niepotrzebny stres, na takim etapie ona słabiej przyrasta, każdemu inaczej a to niepotrzebny stres dla Ciebie i maluszka.
A dlatego lekarz wyznaczył Ci wizytę dopiero 19.10?? Wczoraj byłaś ??? To strasznie dużo czasu ?? Może jest wszystko ok i dlatego wizyta dopiero za 3tygodnie
Hiacyntka oj może jakąś jelitówka Cię złapała ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 08:08
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Pati to znaczy że z ciąża wszystko OK
Serdusia nie było może widać ale na dniach już pewnie się pokaże bo wczoraj miałaś dopiero 6t2d a to dla niektórych robaczków za wcześnie jest
Ja dziewczyny mam podejście takie że cieszę się każdym dniem z moim maleństwem, mimo że objawów brak, czuje się coraz lepiej to mam nadzieje że moje maleństwo spokojnie sobie rośnie. Staram się nie zamartwiać choć to jest trudne, ale wiem że jemu to nie pomoże
-
nick nieaktualny
-
Magdalena91 wrote:Witajcie ją dzisiaj na wizytę na 18 tak sie martwie że znowu nie zobacze maluszka, trzymajcie proszę za mnie kciuki!
Madziu zobaczysz a może nawet serdusio usłyszysz, trzymam kciukasyMagdalena91 lubi tę wiadomość
-
Monila lekarz założył mi kartę ciąży więc chyba ok, ale ja jestem mimo wszystko jakas niespokojna że nie widziałam serduszka.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
hiacynta99 wrote:Witajcie ja dzis od 4 rano. Jestem na klopie biegunka taka ze w zyciu takiej nie miałam, juz woda ze mnie wychodzi, można cos żeby zatrzymać to cholerstwo??
trzymam kciuki za wizyty
Ja miałam ostra jelitowe w zeszłym tygodniu biegunka do tego mega wymioty i temperatura. Jeżeli możesz jeść to Sucharki, gotowany ryż z jabłkiem albo marchewka gotowana. Ja nie mogłam jeść bo nawet wodę zwracalam. I dużo dużo pij małe łyczki ale cały czas. Ja ratowałam się Smecta ale to trzeba konsultować z lekarzem i piłam elektrolity bo już zaczynało się odwodnienie. Trzymaj się i odpoczywajhiacynta99, Marietta lubią tę wiadomość
-
Monikkk wrote:Monila lekarz założył mi kartę ciąży więc chyba ok, ale ja jestem mimo wszystko jakas niespokojna że nie widziałam serduszka.
Moniś a w którym ty tygodniu jesteś bo suwaczka nie masz i wykresiku też nie udostępniasz ???
Wiele kochana przeszłaś i ten strach jest rzeczą naturalną, każda z Nas porównuje obecną ciąże do poprzedniej czy wtedy było serdusio czy nie. Musi być dobrze, nasze dzieci sobie poradzą bo wiedzą jak bardzo na nie czekamyMonikkk lubi tę wiadomość
-
monilia84, 7+1 dzisiaj. Zaraz ogarne te suwaczki.
Oj ta ciąża to mi daje w kość. Mój M się śmieje, że w końcu czuje że jestem w ciąży, bo przy wcześniejszych to ani mdłości, ani zmęczenia, no totalnie nic.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualny