Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zytko, przykro mi. Też myślałam, że czas aniołków już za nami. A jednak do straty ciąży może dojść również po zobaczeniu bijącego serduszka.
U mnie, jak co środę, plamienie krwią. Mało, krótko, ale jednak. Do tego bóle, których wcześniej nie było. W tym bóle dolnego odcinka pleców, na wysokości macicy jakoś. Więc chyba wiem o co chodzi, JusWik. -
A mnie wczoraj i dzisiaj szyjka coś kłuje i boli tam w środku takie dźganie.. na bank od nadwyrężenia u mnie... jeszcze wczoraj sprinta zaliczyłam na autobus... głupia ja ale co zrobić jak czasem zapominam że jestem w ciąży
hehe no i brzuchol nie ciąży jeszcze
Livia
Nela
Marcel
-
Co do krzyża mnie też boli momentami nie mogę się schylić po dzieci i czuje się jak stara babcia dzisiaj mam zakwasy na nogach i rękach ekhem ale po czym... no właśnie oto jest pytanie bo ja nic takiego nie robiłam chyba ze przez sen ćwiczyłamLivia
Nela
Marcel
-
La-mia wrote:Dzień dobry
Trochę mi zajęło zeby Was nadrobić, ale udało się !
Gratuluję widocznych/słyszalnych serduszek!
Ja tez dzis zobaczyłam! Małe ma całe 3,1mm i ma sie dobrze. Termin wg USG na 25.05, czyli dokładnie tak jak pokazywały wszystkie kalkulatory jakie przetestowałam
Życie jest piękne!!!
PS:bereda - z tym ssaniem i mdłościami w razie niezjedzenia mam dokładkę to samo...
Trochę to męczące.)
Zytka, bardzo mi przykroxpatiiix3, Marietta, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Zytka- strasznie mi przykro :* Bądź silna! tak jak mówi Pati- poproś jeszcze raz o usg przed zabiegiem!
Co do bóli- ja mam problem z krzyżem i miednicą do tego stopnia, że nie usiedzę za długo ani nie wyleżę w jednej pozycji.
Dziewczyny- pomożecie mi w interpretacji wyników badań z krwi?
Różyczka IgM Wartość 0,26
Różyczka IgG Wartość 106,00
Toksoplazmoza IgM Wartość 0,720
Toksoplazmoza IgG Wartość 0,40
Nazwa badania
HCV przeciwciała
Wartość
niereaktywny
i morfologia dziwna...