Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dariaaa88 wrote:dziewczyny Wam zimno a mi wręcz odwrotnie, w nocy śpię nie dość, że prawie nago to jeszcze odkryta bo mi duszno. ja z natury jestem ciepłolubna, ale nie wyobrażam sobie teraz lata i upału, nie dałabym rady żyć.
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz po wizycie oczywiście widzialam serduszko:)
wg dzisiejszego USG wychodzi 7tydz 1dzień wiec termin na ok 17 maja ale to lekarz dokladnie ustali za 3 tyg na wizycie. Nastepna wizyta 21.10AnnRaf, anka418, Magdalena91, hiacynta99, Eliana, Clio_99, CassieMK, monilia84, konwalijka, Agusia ;), bimba, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
w koncu was doczytałam , ja bylam rano w pracy codziennie pracuje po kilka godzin pozniej zakupy ,obiad a teraz zasłużony odpoczynek..ja musze jesc bardzo czesto co 2 h jak nie to mnie dziwnie ssie i nie dobrze sie robi ,a nie mam smaka na nic po porostu musze cos zjesc cokolwiek a na nic nie mam ochoty...
-
Melduje się po wizycie. Fasolka ma 3mm i widziałam bijące serduszko
wszystko jest ok. Tak się balam następa wizyta za 2 tyg
AnnRaf, anka418, Magdalena91, xpatiiix3, hiacynta99, Eliana, Eustoma, aniesiack, JusWik, Agnieszka0812, CassieMK, monilia84, konwalijka, Efendis, Agusia ;), bimba, monaa, Foto_Anna, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny