Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Cześć, dziewczyny byłam u doktora, progesteron mam niski, powiedział, że zwiększa to ryzyko poronienia, ale jak najbardziej są szanse, żeby donosić. Za tydzień wizyta. Teraz przez tydzień ładuję zastrzyki w brzuch.
Dobrze ze w porę zareagowałaś i lekarz dal zastrzyk a bolesne te zastrzyki?? Sama sobie dasz zastrzyk? -
nick nieaktualny
-
9mm szczęścia z serduszkiem bijacym 145 uderzeń na minutę
Ach jak się cieszę!!!
Za 2 tygodnie wizyta kontrolna a 2 listopada badania prenatalne.
xpatiiix3, hiacynta99, Clio_99, bereda11, konwalijka, Efendis, bimba, Foto_Anna, baśka86, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wszystkim dziewczynom, które usłyszały dziś bicie serduszka
serdecznie gratuluje
, ja swoją wizyte mam wyznaczoną na wtorek i jestem ciekawa czy będzie USG,powinno być kontrolne po 2 tyg przyjmowania lutki...u mnie mdłości bez zmian nadal uporczywe,w dodatku wciąż odbija mi się wymiocinami
a miałam lekko strawny obiad cukinia duszona z pomidorami i cebulką.... a z kolei teraz mam ochotę na marynowane pieczarki
. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 18:31
hiacynta99, xpatiiix3, baśka86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Trochę mi zajęło zeby Was nadrobić, ale udało się !
Gratuluję widocznych/słyszalnych serduszek!
Ja tez dzis zobaczyłam! Małe ma całe 3,1mm i ma sie dobrze. Termin wg USG na 25.05, czyli dokładnie tak jak pokazywały wszystkie kalkulatory jakie przetestowałam
Życie jest piękne!!!
PS:bereda - z tym ssaniem i mdłościami w razie niezjedzenia mam dokładkę to samo...
Trochę to męczące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 18:47
xpatiiix3, bereda11, hiacynta99, Clio_99, Efendis, CassieMK, anka418, monilia84, bimba lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Luna-nie martw sie! Po zastrzykach pięknie Ci skoczy progesteron od razu! Wszystko będzie ok! Grunt ze w porę zareagowałeś! Zuch dziewczyna
luna91, hiacynta99 lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Luna powaga.? No sporo..
Nie no mi bez kitu kazał odstawić dupka przy 16 już mówił, że wszystko ok i nie ma takiej potrzeby by to ciągnąć tym bardziej ze wszystko ok na USG było..
Zytka przykro mi straszniewspółczuję kochana trzymaj się :* aby Twój aniołek szybko wrócił do Ciebie
ale niech jeszcze raz w szpitalu sprawdza czy na pewno serduszko nie bije zapieraj sie o to ,pomodle się za Ciebie i maleństwo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 19:01
Livia
Nela
Marcel