Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
zytka strasznie mi przykro, aż nie wiem, co napisać
myślałam, że ta nasza dobra passa będzie trwać...
A-nisia, bardzo się cieszę, zwłaszcza, że wiem, przez co przeszłaś. Niech dzidzia zdrowo rośniekiedy się pochwalisz dziewczynom?
Ja mam dziś brzuchol jak w 7 miesiącu, takie mam wzdęcia cały dzień, chodzę w polarze i mnie gumka ze ściągacza ciśnie w brzuch -
nick nieaktualny
-
Marietta a jakie parametry w morfologii Ciebie niepokoją.? Tak jak pisałam do ok.18 leukocyty są w normie w ciąży
plus pisałaś przeziębienia jesteś.? Dodatkowo możesz zrobić crp dla pewności czy faktycznie jakiś stan zapalny w organizmie jest
Livia
Nela
Marcel
-
Zytka brakuje mi by ukoić Twój ból....
U mnie też nie najlepiej
Byłam dziś u innego lekarza aby sprawdzić czy maluszek nadrabia stracone dni a lekarz mówi że na ten tydzien ciąża jest jest za mała... długo robił usg i nie znalazł serduszkaale dojrzał tętno ale też wolno ten pikselek pikał i nie dał się zmierzyć.
8.10 mam wizytę u swojego lekarza i wtedy będzie sądny dzień...ehhh i jak tu być dobrej myśli i się nie zamartwiać -
nick nieaktualny
-
monik wrote:Zytka brakuje mi by ukoić Twój ból....
U mnie też nie najlepiej
Byłam dziś u innego lekarza aby sprawdzić czy maluszek nadrabia stracone dni a lekarz mówi że na ten tydzien ciąża jest jest za mała... długo robił usg i nie znalazł serduszkaale dojrzał tętno ale też wolno ten pikselek pikał i nie dał się zmierzyć.
8.10 mam wizytę u swojego lekarza i wtedy będzie sądny dzień...ehhh i jak tu być dobrej myśli i się nie zamartwiać
Monik kochana bardzo mocno Cię przytulam i trzymam mocno kciuki żeby jednak zdarzył się cud i twoje dzieciątko urosło do prawidłowych wymiarów i pięknie biło mu
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzień dobry kochane
Witam się w 12tygodniuostanie 2 tygodnie 1 trymestru mi zostały
Miłego dnia ja to jestem wykończona mało spałam i jeszcze babka od 6 rano się drze na całą chatę, bo jej dzieci przeszkadzają...Larisa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja też trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki
Ja dzisiaj dziewczyny zaspałam do pracy śpiąca królewna obudziła się o 5:55 i co tu teraz zrobić żeby wyszykować się do pracy, chleb i szynka do torby, telefon umyłam się szybko i bieg do auta, którego musiałam zlokalizować gdzie jest zaparkowany ale 6:10 odbiłam się w pracy czyli nie najgorzejTeraz staram się obudzić a nawet kawa mi nie pomaga także ciężki dzień mnie czeka. A to zaspanie to przez koszmary które w nocy mi się śniły, obudziłam się w nocy i nie mogłam zasnąć a zasnęłam pewnie dopiero jak budzić dzwonił
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Czesc dziewczyny. Milego dnia zycze i udanych wizyt dzisiejszych.
Monik czekamy niecierpliwie z Toba i mam nadzieje ze jednak dzidzius nadrobi. Boze dlaczego nas to spotyka, tyle poronien az w glowie sie nie miesci. Sama strasznie sie boje przed sobota, ze uslysze ze cos nie tak... ;(
Niech juz te wszystkie zle rzeczy opuszcza nasz watek na zawsze!!!monilia84 lubi tę wiadomość