X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:56

Magdalena91 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Cassie - pocieszyłaś mnie :) ale ja mam traumę po ostatniej ciąży i może dlatego panikuję :P

Mi lekarz już rok temu mówił, że każda moja ciąża będzie zagrożona, bo endometrioza to podstępna choroba. Ale nie chcę myśleć o najgorszym, za sukces uznaję to, że w ogóle w tę ciążę zaszłam i bardzo chciałabym móc się cieszyć tym czasem ;-)

Magdalena, bardzo się cieszę z dobrych wieści, oby tak dalej :)

Magdalena91, luna91 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 1 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:07

luna91 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski wyluzować ile się da. To jest najszczęśliwszy was czas. Zamiast sie zamartwiac gadajcie do brzucha: Dzidziu mam nadziej ze ladnie sie wgryzasz, a serduszko pięknie bije i inne takie. O takie postanowienie od dzis.

Stoję sobie rano w łazience i mysle - fajnie ze juz nie mam mlodsci i tak Malo rzygalam, chyba juz przeszlo. Po czym wyszlam do kuchni, wróciłam do łazienki i ledwo dolecialam do kibelka :D.

Magdalena91, luna91, xpatiiix3, bereda11, konwalijka, CassieMK, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już o nic się nie martwię wręcz się ciesze ze tak daleko już jestem i wszystko w porządku nie wyobrażam sobie juz ze mogłoby się coś stać ;)

Magdalena91, anka418, CassieMK, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

xpatiiix3, konwalijka, CassieMK, monilia84 lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Dziewczyny, to przykre, że tak się wszystkie stresujecie i denerwujecie :( ja obiecywałam sobie, że jak zobaczę serduszko to postaram się trochę wyluzować, bo inaczej bym zwariowała. Staram się nie myśleć o tym, że w karcie ciąży mam wpisane "ciąża szczególnej troski", nie chcę się zadręczać, próbuję się cieszyć moim stanem i myśleć optymistycznie - a trudno mi to przychodzi, bo z natury wcale nie jestem taką optymistką. Ale myślę sobie, że starałam się o to dziecko 2,5 roku i skoro już jest mi dane być w tej ciąży, to trzeba się tym stanem cieszyć :)

btw, wiecie, że teraz już do końca życia będziemy się o te nasze dzieciaczki martwić? ;)
    Masz racje. Ja to wszystko wiem. Ale Dopoki nie zobacze bijacego serduszka to chyba juz tak bedzie. Ocipieje do tego 15-tego. Niestety do mojej gin teraz takie kolejki. Oprocz tego, ze nadal mega odczuwam bolesnosc piersi i czesciej do kibelka latam nie mam zadnych objawow. To chyba powinnam sie cieszyc, co nie? ;-)

CassieMK lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez raczej na spokojnie :)

xpatiiix3, CassieMK, monilia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Dziewczyny, to przykre, że tak się wszystkie stresujecie i denerwujecie :( ja obiecywałam sobie, że jak zobaczę serduszko to postaram się trochę wyluzować, bo inaczej bym zwariowała. Staram się nie myśleć o tym, że w karcie ciąży mam wpisane "ciąża szczególnej troski", nie chcę się zadręczać, próbuję się cieszyć moim stanem i myśleć optymistycznie - a trudno mi to przychodzi, bo z natury wcale nie jestem taką optymistką. Ale myślę sobie, że starałam się o to dziecko 2,5 roku i skoro już jest mi dane być w tej ciąży, to trzeba się tym stanem cieszyć :)

btw, wiecie, że teraz już do końca życia będziemy się o te nasze dzieciaczki martwić? ;)

Dobrze gada!!! Polać jej.....mleka;)

konwalijka, xpatiiix3, luna91, CassieMK, hiacynta99, Foto_Anna lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro krzywa cukrową mam toż ja się pohaftam nie dam rady słodkiego przełknąć a jak ja mam kubek mega słodkiej glukozy wypić... :(

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    A ja jutro krzywa cukrową mam toż ja się pohaftam nie dam rady słodkiego przełknąć a jak ja mam kubek mega słodkiej glukozy wypić... :(

Weź cytryne! :)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest tak jak u mnie zobacze serduszko i bedzie lepiej a teraz mnie tez to zakuje to poboli sama nie wiem . Moze to przez to ze czas w ktorym kiedys poronilam sie zbliza ....

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    hehe no teraz to już tylko mleczko lub herbatka przez najbliższe miesiące :D a ja czasami mam taką ochotę na piwo :P a jak się wzoraj rozeźliłam tym progiem to myślałam, że odpalę papierocha, ale to chyba nie byłby najlepszy pomysł.

Warka 0% polecam :D niby nie piwo ale daje rade :p

luna91 lubi tę wiadomość

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 1 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:07

CassieMK, bereda11, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie dziś wszystko poszło w ruch rybę w occie zagryzłam czekoladą z chili, sałatką z krabami no wszystko po prostu. Dziwię się że jeszcze nie wylądowałam w toalecie :)

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozumiem stres i strach, ale musicie przyznać, że same się niepotrzebnie nakręcamy czasami, wyszukując sobie "złych objawów" ;) nie róbmy tak, jesteśmy w ciąży i wszystko jest dobrze :)

ps. mleko już dziś piłam, bo gin kazał mi się nie przeziębić, a mąż pokasłuje, więc profilaktycznie zaaplikowałam sobie kanapkę z czosnkiem i mleko z miodem ;-) A teraz idę na kolację pichcić parówki duszone z cebulą i pomidorami i na to roztopiony żółty serek mniam :D

konwalijka, bereda11, Magdalena91, Marietta lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie leze i mysle, ze macie racje. Postanowilam cieszyc sie kazda chwila jaka bedzie mi dane przezyc w jej ciazy :-) oby jak najdluzej. Fajnie, ze jestescie :-* :-* :-*

luna91, xpatiiix3, Foto_Anna, konwalijka lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tu majówka Ale 2015 Ale leci ten czas że tu już wy wątek macie.
    Powodzenia życzę i samych dobrze kończących się ciąż.

hiacynta99, Gosiax89x, Clio_99, Patrycja24, xpatiiix3, monilia84, izizizi, Marietta, Eliana, Eustoma lubią tę wiadomość

‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ