Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHello ja zdycham dalej ej Boże juz wole te moje zaparcia 5 dniowe niz ta cholerę czuje jak by mi jelita wyrywali żywcem! Tylek piecze ze siedzieć nie mogę, i co wypije to za 20 min wyleje tylna dziurą
Cieszę się z dobrych wiadomościto chociaż pocieszające jest.
Ide
spać bo za niedługo znowu pójdę do mojego drugiego pokoju tzw " sroc", -
hiacynta99 wrote:Hello ja zdycham dalej ej Boże juz wole te moje zaparcia 5 dniowe niz ta cholerę czuje jak by mi jelita wyrywali żywcem! Tylek piecze ze siedzieć nie mogę, i co wypije to za 20 min wyleje tylna dziurą
Cieszę się z dobrych wiadomościto chociaż pocieszające jest.
Ide
spać bo za niedługo znowu pójdę do mojego drugiego pokoju tzw " sroc", -
Hiacynta zdrowia.! :*
A ja dzisiaj nic i czuje jutro jak na złość mnie będzie gonić... albo będę wymiotowac po tej glukozie, Aniu u Nas nie można mówią ze trochę zafałszowane wyniki wtedy wychodzą jeszcze najgorsze że to na czczo bo najpierw na dół do laboratorium tam hmm 5-6 fioleczek na gorze drugie tyle potem po 1h i po 2h i będą 4 razy kłuć z żyły brać krew... nie wiem jak moje siniaki to przeżyją bo 2 ręce kłute posiniaczone mam jeszcze i to konkretnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 22:39
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Kiedyś zaproponowałam ,ale mówią że z wenflona się krwi nie pobiera no chyba ze przy zakładaniu.. także tez dupa no nic przeżyje jakoś kiedyś z palca pobieraj a teraz z żyły
w razie co będę na oddziale hahaa lezanka jakaś się znajdzie
Livia
Nela
Marcel
-
Powiem ci że gadają bzdury. Z wenflona nie można pobrać jeśli szła przez niego kroplowka albo leki i to tylko przez pewien czas a tak ... nie wyobrażam sobie żeby pacjentów a zwłaszcza dzieciaki na oddziale cały czas kłuli, tylko właśnie z wenflonow pobierają. Coś ci ściemniają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 23:00
-
U Nas w szpitalu nie ważne z którym byłam dzieckiem nawet jak sama wenflon miałam to pobierali z innego miejsca a z wenflona tylko przy wkłuciu zanim igłę wyjęli także nie wiem no ale fakt faktem nie spotkałam się u Nas żeby pobierali z wenflona spróbuję uprosić ale wątpię, że coś ugram..
a Ty pielęgniarką czy jakimś lekarzem jesteś.?
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień Dobry
Dzisiaj nawet udało mi się nie spóźnić do pracy
Pati trzymam kciuki za krzywąi za wszystkie wizytki jeśli dzisiaj są
Śliczne foteczki wkleiłyście super rosną Wasze dzieciaczki
Hiacyntka zdróweczka życzęxpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Brryyy zimno...
Dzień dobryja w drodze do szpitala
Bimba no to będę się spierać o ten wenflonjak się uda to dobrze nie to trudno.. bym powiedziała ze to z lenistwa wynika ze sto razy kłuje a tak na serio to sobie roboty więcej robią...
monilia84, bimba lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
BYłam wczoraj u swego gina juz prywatnie
mam juz karte ciazy
zbadał - stwierdzil tylozgiecie macicy hmmm jakos sobie nie przypominam bym kiedykolwiek miala taką przypadłość ... no ,ale moze to po ciazy ostatniej sie wygiełanie wiem ... hmm ...
podejrzał małego - tak na szybko -stwierdził ,że to napewno nie jest 8tc /jak wychodzi z om/ ale serce bije i to jest najwazniejsze ..
nie mierzył nic powiedzial ze za 3 tygodnie pomierzy wszystko dokladnie ... ze dzis wiekszego sensu to nie ma ... no ok ... poczekamy ...
zwolnienie przedluzone do 23.10 ...
na mdlosci moj gin poleca gazowana orginalna coca -cole ... hmmm ...
milego dzionka wam zycze kochane :*CassieMK, monilia84, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Hej hej
my zaraz jedziemy do rodziców na poranną kawkę/herbatkę, bo robią remont i pozbywają się mebli, które nam się na razie mogą przydać - bo jak już się wybudujemy, to pewnie na początku nie będzie kasy, żeby się ładnie urządzić
Więc mąż z tatą będą meble pakować, a ja sobie z mamą przy ciachu posiedzę
a jak wrócę to do roboty, bo mi się zamówienia posypały i czasu mi brakuje na wszystko
Rano tylko +4 stopnie, u Was też tak zimno?! -
Witam sie dziewczynki. Trzymam mocno za wasze wizyty!!! Napewno bedzie wszystko dobrze. Dzis mialam piekny sen to dar od Boga zebym sie nie martwila o moja fasolke. Naprawde bardzo sie uspokoilam po tym snie. Opisalam go w pamietniku-gdyby ktoras z was miala ochote przeczytac.
czekam na jutrzejsza wizytę z niecierpliwością i wiem ze wszystko bedzie dobrze -
Blee odbija mi się tym slodkim cholerstwem ale na razie jest git hafta nie ma na razie tylko ręce moje to tragedia krew nie chce lecieć i nadziubali mi.. :o wenflon przy krzywej nie ma mowy..
była ze mną mama bo na dole mi słabo było a na oddziale tu przy pobraniu znowu strasznie słabo mi się zrobiło... uroki ciąży w każdej ciąży przy pobraniu mi słabo się robi.. a tak nie w ciąży zawsze wszystko ok..
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel