X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ja zdycham dalej ej Boże juz wole te moje zaparcia 5 dniowe niz ta cholerę czuje jak by mi jelita wyrywali żywcem! Tylek piecze ze siedzieć nie mogę, i co wypije to za 20 min wyleje tylna dziurą :/

Cieszę się z dobrych wiadomości :) to chociaż pocieszające jest.
    Ide
    spać bo za niedługo znowu pójdę do mojego drugiego pokoju tzw " sroc",

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Hello ja zdycham dalej ej Boże juz wole te moje zaparcia 5 dniowe niz ta cholerę czuje jak by mi jelita wyrywali żywcem! Tylek piecze ze siedzieć nie mogę, i co wypije to za 20 min wyleje tylna dziurą :/

Cieszę się z dobrych wiadomości :) to chociaż pocieszające jest.
    Ide
    spać bo za niedługo znowu pójdę do mojego drugiego pokoju tzw " sroc",
    biedna jestes kochana , jesli mowisz ze wolisza zaparcia niz to cholerstwo co masz to ja juz nie bede narzekac na moje zaparcia ,obiecuje;-)..zeby juz Ci przeszlo...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta zdrowia.! :*

A ja dzisiaj nic i czuje jutro jak na złość mnie będzie gonić... albo będę wymiotowac po tej glukozie, Aniu u Nas nie można mówią ze trochę zafałszowane wyniki wtedy wychodzą jeszcze najgorsze że to na czczo bo najpierw na dół do laboratorium tam hmm 5-6 fioleczek na gorze drugie tyle potem po 1h i po 2h i będą 4 razy kłuć z żyły brać krew... nie wiem jak moje siniaki to przeżyją bo 2 ręce kłute posiniaczone mam jeszcze i to konkretnie... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 22:39

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia xpatiii jutro , ale sie nacierpisz , ale co nie robi sie dla dzieciaczka :-)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Największym cierpieniem będzie głód i znając mnie będę mdleć bo najpierw cukier mi gwałtownie skoczy a potem spadnie :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xpatiii a może poproś żeby ci wenflon założyli. Powiedz że sama kupisz w aptece ale żeby cię tyle nie kłuli??
    Gratuluję wszystkich udanych wizyt i super zdjęć

16udgywl4g9leeec.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś zaproponowałam ,ale mówią że z wenflona się krwi nie pobiera no chyba ze przy zakładaniu.. także tez dupa no nic przeżyje jakoś kiedyś z palca pobieraj a teraz z żyły :/ w razie co będę na oddziale hahaa lezanka jakaś się znajdzie :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem ci że gadają bzdury. Z wenflona nie można pobrać jeśli szła przez niego kroplowka albo leki i to tylko przez pewien czas a tak ... nie wyobrażam sobie żeby pacjentów a zwłaszcza dzieciaki na oddziale cały czas kłuli, tylko właśnie z wenflonow pobierają. Coś ci ściemniają ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 23:00

16udgywl4g9leeec.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas w szpitalu nie ważne z którym byłam dzieckiem nawet jak sama wenflon miałam to pobierali z innego miejsca a z wenflona tylko przy wkłuciu zanim igłę wyjęli także nie wiem no ale fakt faktem nie spotkałam się u Nas żeby pobierali z wenflona spróbuję uprosić ale wątpię, że coś ugram.. :( a Ty pielęgniarką czy jakimś lekarzem jesteś.?

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Dzisiaj nawet udało mi się nie spóźnić do pracy :)

Pati trzymam kciuki za krzywą :) i za wszystkie wizytki jeśli dzisiaj są :)

Śliczne foteczki wkleiłyście super rosną Wasze dzieciaczki :)

Hiacyntka zdróweczka życzę :)

xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 08:26

monilia84, xpatiiix3, konwalijka, hiacynta99 lubią tę wiadomość

16udgywl4g9leeec.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryyy zimno...
    Dzień dobry :) ja w drodze do szpitala :P

Bimba no to będę się spierać o ten wenflon :P jak się uda to dobrze nie to trudno.. bym powiedziała ze to z lenistwa wynika ze sto razy kłuje a tak na serio to sobie roboty więcej robią...

monilia84, bimba lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam, wogole nie wyspana, uzależniona od kropli do nosa wiedząc że jestem w ciąży kupilam sobie krople do nosa dla kobiet w ciąży, bezpieczniejsze ale nie działające, całą noc się meczylam bo zatykany był cały czas!!! Grrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    BYłam wczoraj u swego gina juz prywatnie
    mam juz karte ciazy
    zbadał - stwierdzil tylozgiecie macicy hmmm jakos sobie nie przypominam bym kiedykolwiek miala taką przypadłość ... no ,ale moze to po ciazy ostatniej sie wygieła ;) nie wiem ... hmm ...
    podejrzał małego - tak na szybko -stwierdził ,że to napewno nie jest 8tc /jak wychodzi z om/ ale serce bije i to jest najwazniejsze ..
    nie mierzył nic powiedzial ze za 3 tygodnie pomierzy wszystko dokladnie ... ze dzis wiekszego sensu to nie ma ... no ok ... poczekamy ...
    zwolnienie przedluzone do 23.10 ...

na mdlosci moj gin poleca gazowana orginalna coca -cole ... hmmm ...
    milego dzionka wam zycze kochane :*

CassieMK, monilia84, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• aniesiack Ekspertka

Wysłany: 2 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 06:56

monilia84, hiacynta99, konwalijka, luna91 lubią tę wiadomość

f2w3rjjg9i651cla.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) my zaraz jedziemy do rodziców na poranną kawkę/herbatkę, bo robią remont i pozbywają się mebli, które nam się na razie mogą przydać - bo jak już się wybudujemy, to pewnie na początku nie będzie kasy, żeby się ładnie urządzić ;) Więc mąż z tatą będą meble pakować, a ja sobie z mamą przy ciachu posiedzę :D a jak wrócę to do roboty, bo mi się zamówienia posypały i czasu mi brakuje na wszystko :P

Rano tylko +4 stopnie, u Was też tak zimno?!

oar89jcgzipdaets.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie u mnie na śląsku 0'C było rano o 6, normalnie trzeba się będzie przeprosić z kozakami i kurtką zimową :)

Koleżanki z pracy już w autach nawet szyby skrobały :)

Trzymam kciuki za wizytki :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie dziewczynki. Trzymam mocno za wasze wizyty!!! Napewno bedzie wszystko dobrze. Dzis mialam piekny sen to dar od Boga zebym sie nie martwila o moja fasolke. Naprawde bardzo sie uspokoilam po tym snie. Opisalam go w pamietniku-gdyby ktoras z was miala ochote przeczytac.
    czekam na jutrzejsza wizytę z niecierpliwością i wiem ze wszystko bedzie dobrze <3

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blee odbija mi się tym slodkim cholerstwem ale na razie jest git hafta nie ma na razie tylko ręce moje to tragedia krew nie chce lecieć i nadziubali mi.. :o wenflon przy krzywej nie ma mowy.. :/ była ze mną mama bo na dole mi słabo było a na oddziale tu przy pobraniu znowu strasznie słabo mi się zrobiło... uroki ciąży w każdej ciąży przy pobraniu mi słabo się robi.. a tak nie w ciąży zawsze wszystko ok.. :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz się wkurwie i to porządnie opierdziele ludzi wrr zrobiłeś wyniki to won a nie głodnych ludzi drażnić słodkimi bułkami... głodna jestem... a mam tu do 11 siedzieć... ekhem...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 251 252 253 254 255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ