Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na słodkie patrzeć nie mogę już na pewno szybko nic nie tkne ja nawet herbaty nie słodzę
Tylko głodna jestem a tu kurczakiem z duszona marchewką i ziemniakami pachnie
taka mam ochotę na taki obiad skrzydełka babcia upiecze tylko ta marchewką jeszcze by się przydała i spełni się moje marzenie
ochoty mi narobił jak ja tu ślinotoku dostałam już...
idę zaraz pobrać i drugi raz o 11 tylko jeszcze... fuck haftem mi się zaczyna odbijać..
Livia
Nela
Marcel
-
Aha czyli masz po godzinie i po dwóch tak?? Ja miałam ostatnio tylko po 2 godzinach ale powinno się badać tak jak Ty. Ja na pewno teraz będę znowu miała cukrzycę ciążową dlatego na następnej wizycie będę musiała zrobić badanko
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Xpatix - czy to znaczy, że Twoja mama już wie o ciązy?! Może jakiegoś wątku nie doczytałam?
Daj znać
Dziewczyny, pozytywne myślenie to podstawa, małe kroczki cieszenie się każdym dniem! Popieram codzienne mówienie do brzuszka i cieszenie się tym czasem!
-
candles88 wrote:mnie wszystko wnerwia,a najbardziej komenatzre w stylu "ja tez kiedys bylam w ciazy" "ciaza to nie kalectwo" " za moich czasow w ciazy to...." zadna kobieta nie rozumie ze kazda ciaza jest inna!! i kazdy organizm znosi ją inaczej po swojemu
ooo tak czyli moja teściowa której nic w ciąży nie było,na szczęście mąż ma cudowną babcie z fajnie ciętym językiem i umie teściowej dogryźć haha
wczoraj wieczorem myślałam,że mi cycki z bólu eksplodują ale masaż pomaga -
no u mnie to moja mama odgrywa tutaj taką role co mnie drażni....powinna mnie wspierać,a daje takie komentarze ;( przykre,że w tak ważnym dla mnie okresie moja własna mama nie potrafi mnie zrozumieć,tylko wysyła mnie do lekarza po proszki na uspokojenie ;( no normalnie dziewczyny drogie wyć mi sie chce
-
candles88 wrote:no u mnie to moja mama odgrywa tutaj taką role co mnie drażni....powinna mnie wspierać,a daje takie komentarze ;( przykre,że w tak ważnym dla mnie okresie moja własna mama nie potrafi mnie zrozumieć,tylko wysyła mnie do lekarza po proszki na uspokojenie ;( no normalnie dziewczyny drogie wyć mi sie chce
nie przejmuj się<przytulam>,moja mama nawet nie wie,że jestem w ciąży i szczerze jest mi z tym dobrze, nie jesteśmy ze sobą blisko. -
Hej dziewczynyProszę o radę...co jest dobre na mdłości w ciazy? Od wczoraj okropnie mnie meczy, jak coś zjem, wypije to okropnie mną targa
I dwa czy możliwe zeby piersi w ogóle nie bolały i nie były wrażliwe? Wcześniej miałam delikatnie tkliwe a teraz to już nic...;((
-
mrth666 wrote:Hej dziewczynyProszę o radę...co jest dobre na mdłości w ciazy? Od wczoraj okropnie mnie meczy, jak coś zjem, wypije to okropnie mną targa
I dwa czy możliwe zeby piersi w ogóle nie bolały i nie były wrażliwe? Wcześniej miałam delikatnie tkliwe a teraz to już nic...;((
ja miałam raz tkliwe a raz nie, to są takie fale hormonalnemrth666, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Trzymam kciuki za wizyty
Moja mama inaczej patrzy na moja ciaza, 2 lata starań zabieg leczenia, poronienie, to jak by dala rade, nosiła by mnie na baranapomaga mi przy dziecku i wspiera .
Bo teściowa, to juz inna bajka ...Agnieszka0812, anka418 lubią tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:u mnie jest podobnie, ja zdycham od tych nudności, pojawiają się wymioty, mam leżeć i odpoczywać, zresztą nic mi się nie chce, a co na to moja mama jak mnie coś boli? według niej powinnam dużo chodzić to bym się lepiej poczuła, bo ona jak była w ciąży to tylko z rana wymiotowała i później super się czuła. no super!
jak mnie denerwuję jak mi mówi teściowa,że mam iść na spacer a nie leżeć. jak z mdłościami mam łazić jak mi jeszcze gorzej wtedy.. jak będę miała synową kiedyś to broń boże nie będę taka jak moja teściowa.hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Ktos na mdłości pisał o gazowanej coca coli?? Czy ja przekręciłam?? Chyba sobie kupię bo tez juz nogi wyciągam przy tych mdłościach
a mnie na mdłości pomaga herbata z jabłka i cynamonem taka kupnahiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
o to widze,ze nie jestem sama u mnie jak nie mdlosci to bol brxucha ciagnący....dziś doszła swedzaca skora brzucha,w dodatku mialam dzisiaj stresujaca sytuacje,dzwonie do mamy żale sie,a ona tylko "uspokoj sie,twoje dziecko to bedzie klebek nerw" przeciez ja o tym wszystkim wiem,wiec dlaczego takie upominanie zero wczucia sie w moją sytuacje tylko komentarze,moja tesciowa wie o ciazy,ale mam z nią żadki kontakt,jak sie juz z nia spotkam to tylko w obecnosci meza i tescia,ale wtedy to tylko gora na 1h i wtedy pyta jak sie czuje i daje mi ubrania ciążowe a tak to nie wtrąca sie za co ją uwielbiam
-
nick nieaktualnyAlicce wrote:Witajcie
BYłam wczoraj u swego gina juz prywatnie
mam juz karte ciazy
zbadał - stwierdzil tylozgiecie macicy hmmm jakos sobie nie przypominam bym kiedykolwiek miala taką przypadłość ... no ,ale moze to po ciazy ostatniej sie wygiełanie wiem ... hmm ...
podejrzał małego - tak na szybko -stwierdził ,że to napewno nie jest 8tc /jak wychodzi z om/ ale serce bije i to jest najwazniejsze ..
nie mierzył nic powiedzial ze za 3 tygodnie pomierzy wszystko dokladnie ... ze dzis wiekszego sensu to nie ma ... no ok ... poczekamy ...
zwolnienie przedluzone do 23.10 ...
na mdlosci moj gin poleca gazowana orginalna coca -cole ... hmmm ...
milego dzionka wam zycze kochane :*
Znalazłam na mdłości rademrth666 lubi tę wiadomość