Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
JusWik wrote:Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie apropos badania moczu. Bo wstaje w nocy na siusiu srednio 2 razy i wode pije. Czy to nie zaburzy wyniku?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny, w jakiej klasie robilyście badanie przeciwciał różyczki? A może w obu?
Putam bo ja dostałam zalecenie zrobić tylko IgG...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 20:45
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
ogłosilismy w domu dobre wiesci - reakcje bardzo pozytywne ale tak mnie ten weekend zmęczył ze myślałam ze dziś nie dotrwam w pracy do wieczora, ale sie udało to najwaznbiejsze
jestem z siebie dumna
jutro mam wizytke i zaczynam znowu czuc ten stresikxpatiiix3, CassieMK, Marietta, Madziaaaaa, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
A-nisia wrote:jak byłas szczepiona to wystarczy IgG
Dzieki xpatiii3 - pewnie jest w tym logika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 20:58
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnyCześć kochane!
Mam dwa pytania. Po pierwsze - jutro rano ide na te wszystkie badania krwi i czy musze być na czczo ?bo rano po przebudzeniu pierwsze co, to idę puścić pawia a jeszcze z rana na głodzie nie wiadomo ile... będzie ciężko. A po drugie, czy do badania moczu wystarczy zwykły pojemnik czy od razu oddać w tym do badania bakterii w moczu? Pani w aptece dała mi oba. Poradźcie
-
Cigaretta rano na czczo głównie z powodu glukozy, reszta jak cię mogę. A mocz na basanue ogólne to do zwykłego pojemnika, jalowy to na posiew a w badsniu ogólnym oceniają osad i w nim ewentualne bajterie ale tylko że są a jak wyjdzie że są lub jsk będzie w osadzie leukocytow to wtedy osobno musisz posiew zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 21:22
Agnieszka0812, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
Cigaretta- niestety musisz być na czczo do morfologii
A- i nie zapomnij moczu wziąć z domuja sobie dzisiaj przypadkiem przypomniałam, że nie wzięłam ostatnio
jak masz pojemnik z apteki, to chyba wszystko jedno który, byle sterylny
Agnieszka0812, Cigaretta, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CassieMK wrote:Dziewczyny, a ja też tak w kwestii badań - to są wszystkie badania, z których wynik ma się na drugi dzień? Czy jest któreś, na które trzeba poczekać dłużej? Bo mam wizytę 16.10 i się zastanawiam, kiedy te badania porobić.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyByłam na warsztatach bezpieczny maluch i polecam
dostaliśmy dużo gifów i próbek
4h śmiechu i na prawdę przydatnych informacji i dla kobiet i dla mężczyzn
kolejne warsztaty na które się zapisalismy są pod koniec października z mamo to ja
monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Zależy jakie badania robisz na cytomegalie czekałam ponad tydzień
Dzięki, cytomegalię i różyczkę mam zrobione już dawno, toxo pewnie będę musiała powtórzyć, bo nie przechodziłam, ale na razie nie zlecał, grupę krwi mi kazał przynieść z wypisu z operacjimam do zrobienia tylko te takie podstawowe chyba, które tu dziewczyny zawsze wymieniały (nie wypisuję, bo książeczkę z tabelką mam w drugim pokoju, gdzie mąż śpi, a nie chcę go budzić
)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość