Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Część dziewczyny, ja się z wami witam z kolejki w laboratorium, ten wielki komplet badań już robiłam, tylko bez cytomegalii i placilam tylko 120 zł, ale to dlatego że poszłam do najtańszego laboratorium w mieście i odstalam tam godzinę w kolejce. W przychodni pod moim domem zaplacilabym 2x tyle, więc sprawdzajcie ceny! Teraz robię tylko TSH do kontroli.
Palians, moja modlitwa też jest z Tobą, i o cud i o sile dla Ciebie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny ja to ostatnio załamanie jakieś nerwowe przechodzę wszystko mnie denerwuje wcześniej byłam oaza spokoju a teraz synek trochę pomarudzi a mnie nerwy biorą
Jeszcze w sierpniu się napalilam ze.po wakacjach pójdę znowu do pracy od stycznia jestem w domu i juz chciałam się oderwać a tu ciaza i z planów nici do maja chyba oszaleje -
Dzień dobry
Ja sobie właśnie sprawdziłam mniej więcej ceny w laboratoriach na Śląsku i wyszło mi, że nie powinnam zapłacić więcej niż 140-180 zł, więc tragedii nie ma, ale ta krzywa cukrowa jak sprawdzałam tak "na zaś" to drogie badanieA no i nie miałam pojęcia co to jest VDRL, dziś się dowiedziałam, że to kiła hahaha
mam nadzieję, że wynik będzie negatywny haha
Właśnie się zastanawiam, kiedy te badania porobić, chyba pójdę w poniedziałek, to do piątku już na bank będę mieć wszystkie wyniki, prawda?
A teraz rzucam się w wir pracy, póki się w miarę dobrze czuję, bo mam zaległości, oj mam! Miłego dnia :* -
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:mam pytanie czy to prawda jest że jak się nie ma dolegliwości to ciąża się tak nie rozwija jak trzeba?? Bo naczytałam się w necie i teraz się martwię...
Nie nie prawda i nie czytaj głupot :p
Nie mam w ogóle objawów a ciąża rozwija się superprzepraszam mam jeden objaw brak okresu
Madziaaaaa, Alicce, xpatiiix3, Agnieszka0812, Eliana, klaudia1534, Agusia ;), bereda11 lubią tę wiadomość
-
Anka dobrze pisze nie czytaj głupot bo to nie prawda ja w perwszej ciąży zero totalne zero objawów poza brakiem okresu w tej tez prawie brak parę razy miałam gorsze dni z mdlosciami i to tyle
Alicce, Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:Nie wiem jak ze znieczuleniem ale na pewno w ciąży każde leczenie stomatologiczne jest darmowe! Warto iść na nfz chociaż w tym czasie
nigdy więcej stomatologa na nfz! Mąż poszedł na nfz kamień usunąć, bo niby raz w roku można, babka Mu wargę przypaliła i jeszcze próbowała Mu wmówić, że On tę wargę przygryza (mając pół godz. otwartą buzię??) i stąd krwiak. Tydzień to leczyliśmy! Ja wolę zapłacić, a mieć pewność, że wszystko będzie, jak ma być. W ciąży trzeba powiedzieć, że się w niej jest, to jakieś specjalne znieczulenie dla ciężarnych dają chybaluna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassieMK wrote:nigdy więcej stomatologa na nfz! Mąż poszedł na nfz kamień usunąć, bo niby raz w roku można, babka Mu wargę przypaliła i jeszcze próbowała Mu wmówić, że On tę wargę przygryza (mając pół godz. otwartą buzię??) i stąd krwiak. Tydzień to leczyliśmy! Ja wolę zapłacić, a mieć pewność, że wszystko będzie, jak ma być. W ciąży trzeba powiedzieć, że się w niej jest, to jakieś specjalne znieczulenie dla ciężarnych dają chyba
Ja nie pisze o sadyście :p czasami na nfz tez są spoko stomatolodzy chyba :p -
nick nieaktualnyClio_99 wrote:A robiła ktoras z Was badania w diagnostyce ? Nie wiecie jak tam z cenami. Nie mogę w necie znaleźć cennika. A jechać tylko po to żeby się dowiedzieć ilemto kosztuje to mi się nie chce :p
Robiłam, jest cennik w necie do ściągnięciawpisz w Google diagnostyka cennik i powinno wyskoczyć
-
anka, może gdzieś są, ja nigdy na takiego nie trafiłam - bo w ogóle w dzisiejszych czasach znaleźć stomatologa lub ginekologa na nfz to wyczyn, a co dopiero, żeby był dobry
Clio, trafiłam na informację, że z pewnych przyczyn nie publikują cennika i można do nich napisać wiadomość, to Ci ponoć wyślą na maila...