Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny wkoncu doczytalam Was po 5 dniach nieobecności
Masakrycznie sie czuje wymioty codziennie z rana to podstawa.
Pytała sie któraś z Was o tyłozgięcie macicy. Ja miala w pierwszej ciązy i do tej pory mam. Faktycznie brzuch w ciąży pojawia sie pozniej bo mi dopiero zacząl pokazywac sie ok 7 miesiaca. Zadnych boli przy okresie nigdy nie mialam i po porodzie rowniez nic nie odczuwalam. Mowia niby ze przy tylozgięciu macicy ciezej jest zajsc w ciaze ale to nie prawda bo w pierwszej ciazy zaszlam w pierszym cyklu staran i w tej tak samo.
Co do reakcji rodziny no to u mnie wszyscy sie ciesza ze w koncu zdecydowalismy sie na drugie dziecko bo juz nie mogli sie doczekac a wszególnosci tesc czeka na wnuka bo jka narazie ma 2 wnuczkiNawet moja babcia ktora ma 88 lat przyjechala w niedziele do mnie po tym jak zadzwonilam do niej powiedziec ze bedzie miala prawnuka albo prawnuczke nastepną.
Reszty juz nie pamiętam co pisałyście wybaczcie mi mam nadzieje ze juz bede na bieząco
Miłego dnia Wam życze kochane :*xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Mi się trafiło, że gin na nfz i prywatny to jeden i ten sam, więc co się da, to mi rzuca na nfz, żeby było za darmo. Prowadził wszystkie ciąże mojej mamy, więc doświadczenia mam z nim dobre
Dziś nie wstaję z łóżka. Nie chce mi się.CassieMK lubi tę wiadomość
-
Hej.
Moja kolezanka ze studiow jest w ciazy z dziewczynka i ma urodzic 25 listopada. Jednak dzidzius ma wade serca, niewyksztalcona lewa czesc serca, czekaja ich operacje i bardzo ciezkie chwile. Zbieraja pieniazki zeby mogli zapewnic malej najlepsza opieke. Jesli ktos chcialby pomoc zapraszam!
http://www.sercedziecka.org.pl/podopieczni/potrzebuja-pomocy/2259-wachowicz-zuzanna.html
-
Można robić znieczulenie w ciąży u dentysty, tylko musisz powiedzieć, że jesteś w ciąży bo są różne rodzaje znieczulen i pamiętaj koniecznie powiedzieć gdybyś musiała mieć rtg zęba robioneFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ma_lina wrote:Cześć dziewczyny!
Mi się trafiło, że gin na nfz i prywatny to jeden i ten sam, więc co się da, to mi rzuca na nfz, żeby było za darmo. Prowadził wszystkie ciąże mojej mamy, więc doświadczenia mam z nim dobre
Dziś nie wstaję z łóżka. Nie chce mi się.
Mój na nfz pracuje w szpitalu, dlatego między wizytami prywatnymi wciska mnie jeszcze na darmowe usgno i recepty wypisuje z refundacją
Zawsze to coś
ma_lina, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Clio_99 wrote:Znalazlam ten cennika. Okrężną droga bo na stronie jakiegoś szpitala ale znalazlam. I wyszło mi razem z tarczycowymi 385 zł o ranyyy
O MATKO! To już by Ci się opłacało przyjechać do Torunia pociągiemI zrobić sobie badania w mojej przychodni, hi hi hi
I jeszcze na pierniki by Ci zostało!CassieMK, Marietta, baśka86, Agnieszka0812, xpatiiix3, konwalijka, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eliana, akurat dziś nie do pisania
dziś robię kartki i album na rocznicę ślubu, bo się już klientka niecierpliwi
a to nie przeszkadza w pisaniu na forum, tylko klawiatura cała z kleju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 11:36
Eliana, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość