Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie właśnie też mam wizyte 16.10 i chce z tym wszystkim zdążyć. Ale teraz sobie zdałam sprawę, że też mam tą nieszczesną glukozę, nie przełkne jej ! Jeszcze na pusty żołądek i czekać potem 2 godziny... nie wyobrażam sobie tego, będę żygać dalej niż widzę. Chyba przełoże to na pojutrze :p
-
CassieMK wrote:Dzięki, cytomegalię i różyczkę mam zrobione już dawno, toxo pewnie będę musiała powtórzyć, bo nie przechodziłam, ale na razie nie zlecał, grupę krwi mi kazał przynieść z wypisu z operacji
mam do zrobienia tylko te takie podstawowe chyba, które tu dziewczyny zawsze wymieniały (nie wypisuję, bo książeczkę z tabelką mam w drugim pokoju, gdzie mąż śpi, a nie chcę go budzić
)
wiec to dzisiaj uczynilam.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusisz zobaczyć czy są w twoim mieście. Na stronie bezpieczny maluch i na mamo to ja (2 różne warsztaty). Dzisiaj było o fotelikach, monitorach oddechu, żywieniu dzieci, karmieniu piersią, pierwszej pomocy kobiet w ciąży i dzieci, o bezpieczeństwie w trakcie jazdy autem, o banku komórek macierzystych wiec dużo ciekawych tematów. Nie jestem zupełnie zielona a kilku rzeczy się dowiedziałam
kkasya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja chwile odpoczęłam od zgagi:P a co do badan hiv go często mi w szpitalu robili te badania ale chyba znowu trzeba będzie powtórzyć. Leze w łóżku i głodna jestem strasznie
Ps trzymajcie kciuki żeby jutro nie zaspała bo wreszcie trza najszczac do tego kubkabo juz dawno miałam. To zrobic tylko ze rano mnie nie dobudzi
CassieMK, Agnieszka0812, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U Nas dupa nie pozwolili cytryny a w dodatku taka ilość tej glukozy chyba z 300 ml 2/3 kufla od piwa :o blee ale pocieszenie Ciebie są takie którym smakuje a mnie np odpycha od słodyczy wiec jak dla mnie blee a nie daj Boże jak Ci dadzą ciepłe fuuu kurde żywy lukier pić
tak miałam z synem w ciąży dali takie ciepłe aaa aż w głowie mi się zakręcie wtedy od tego cukru...
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień Dobry
Gratuluje udanych wizytek, śliczne te Wasze robaczkiMam nadzieję, że ja też zobacze w czwartek takiego dużego maluszka jak Wasze
Palinas trzymam kciuki za Was i modlę się aby zdarzył się cud i twoje maleństwo zostało z Tobą dalej
Ja na wyniki czekałam hmmm 2 dni ale badanie robiłam w sobotę a wczoraj odebrałam wyniki. Miałam też tego hiv, hcv, toxo itp.
Glukozę na czczo miałam 96 czyli ledwo w normie czyli czeka mnie na pewno dieta cukrzycowa. Na tej wizycie sądzę że zleci mi lekarz zrobienie krzywej. Ja miałam do wypicia taki plastikowy kubeczek tej glukozy było to hmmm ohydne bo za słodkie, ale wszystko jest do przejścia.
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
cześć mamusie.
Gratuluję udanych wizyt,
Wstałam przed 6, zrobiłam siusiu i pojechałam dać się pokłuć na badaniach. Jutro wyniki ale nie wiem czy dam radę odebrać.
Zapłaciłam 180zł więc myślę że niewiele.
A teraz jem śniadanko bo strasznie mnie mdli dzisiaj.