Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
co do macicy to moja pierwsza ciąża ale ja ją już czuję, ja znów mam przodozgięcie i u mnie dzidzia leży na pęcherzu a po za tym czuć taką twardawą strukturę...widzę różnicę ale to może wynikać z tego,że ja czasem macałam się po brzuchu i widzę teraz różnicę.
poza tym ja miałam raczej płaski brzuch wiadomo trochę tłuszczyku było ale na koszulce opiętej było płasko a teraz czuję jak ten tłuszczyk poszedł do góry a pod nim jest taka piłeczka i powoli kurtki są na mnie za ciasne..
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dziś byłam u gina na usg. Bobasek ma 19mm i bijące serduszko. Gin zadowolony, mówi, że jest progres, a ja jakoś średnio, bo liczyłam na większego malucha - termin znów się zmienił. Któraś z was miała podobne crl w podobnym czasie?
JusWik, hiacynta99, xpatiiix3, CassieMK lubią tę wiadomość
-
malina myślę że wszystko jest ok i nie zamartwiaj sie za nadto. Mi lekarz wstępnie TP wyznaczył na 20maja ale dodał że jak by się coś zmieniło to będziemy korygować. Karty ciąży mi nawet nie założył bo stwierdził że założy na następnej wizycie. I nawet nie jestem zła. Jutro jadę badania zrobić.ma_lina wrote:Dziś byłam u gina na usg. Bobasek ma 19mm i bijące serduszko. Gin zadowolony, mówi, że jest progres, a ja jakoś średnio, bo liczyłam na większego malucha - termin znów się zmienił. Któraś z was miała podobne crl w podobnym czasie?
-

Dziewczyny mój skarbek
serduszko dzisiaj biło 174/ min
Dariaaa88, ma_lina, hiacynta99, kamisia88, Foto_Anna, Marietta, Agnieszka0812, xpatiiix3, Anna255, CassieMK, Cigaretta, milka_89, Madziaaaaa, anka418, Narinka, Kłosia, monilia84, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziś miałam usg, wszystko jest ok, fasolka ładnie rośnie, zagniezdzila się w macicy, blizna jest ładna, wygoila się po cc, serduszko pięknie bije
Agnieszka0812, Marietta, xpatiiix3, CassieMK, Madziaaaaa, JusWik, hiacynta99, monilia84, luna91, Madziuśka lubią tę wiadomość