Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
co do macicy to moja pierwsza ciąża ale ja ją już czuję, ja znów mam przodozgięcie i u mnie dzidzia leży na pęcherzu a po za tym czuć taką twardawą strukturę...widzę różnicę ale to może wynikać z tego,że ja czasem macałam się po brzuchu i widzę teraz różnicę.
poza tym ja miałam raczej płaski brzuch wiadomo trochę tłuszczyku było ale na koszulce opiętej było płasko a teraz czuję jak ten tłuszczyk poszedł do góry a pod nim jest taka piłeczka i powoli kurtki są na mnie za ciasne..xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dziś byłam u gina na usg. Bobasek ma 19mm i bijące serduszko. Gin zadowolony, mówi, że jest progres, a ja jakoś średnio, bo liczyłam na większego malucha - termin znów się zmienił. Któraś z was miała podobne crl w podobnym czasie?
JusWik, hiacynta99, xpatiiix3, CassieMK lubią tę wiadomość
-
ma_lina wrote:Dziś byłam u gina na usg. Bobasek ma 19mm i bijące serduszko. Gin zadowolony, mówi, że jest progres, a ja jakoś średnio, bo liczyłam na większego malucha - termin znów się zmienił. Któraś z was miała podobne crl w podobnym czasie?
-
Dziewczyny mój skarbekserduszko dzisiaj biło 174/ min
Dariaaa88, ma_lina, hiacynta99, kamisia88, Foto_Anna, Marietta, Agnieszka0812, xpatiiix3, Anna255, CassieMK, Cigaretta, milka_89, Madziaaaaa, anka418, Narinka, Kłosia, monilia84, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziś miałam usg, wszystko jest ok, fasolka ładnie rośnie, zagniezdzila się w macicy, blizna jest ładna, wygoila się po cc, serduszko pięknie bije
Agnieszka0812, Marietta, xpatiiix3, CassieMK, Madziaaaaa, JusWik, hiacynta99, monilia84, luna91, Madziuśka lubią tę wiadomość