Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
CassieMK wrote:Ale czy ja mogę jeść normalne rzeczy? W sensie nie muszę szukać teraz lekkostrawnych potraw? Bo ja się staram ogólnie nie przejadać, obiad to np. zjadam połowę tej porcji, co kiedyś, a za to polubiłam drugie śniadania i podwieczorki, których kiedyś w ogóle nie praktykowałam...
candles, ja też się zawsze wymiotów bałam, ale dziś się w sumie ucieszyłam, bo to znak, że dzidzia rośnie i się rozwijaoby nie za często, bo naprawdę tego nie lubię
I powiem Wam, że teraz to jestem taka głodna, że masakra!
mnie zalecono spożywanie lekkostrawnych posiłkówCassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy właśnie szykujemy się na pierwsze warsztaty pt bezpieczny maluch. Są od 17 do 20 30 zdam wam później relacje czy warto
jeszcze zapisalismy się na 2 warsztaty ale to pod koniec miesiąca i na początku następnego
Wiaterek, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Ale czy ja mogę jeść normalne rzeczy? W sensie nie muszę szukać teraz lekkostrawnych potraw? Bo ja się staram ogólnie nie przejadać, obiad to np. zjadam połowę tej porcji, co kiedyś, a za to polubiłam drugie śniadania i podwieczorki, których kiedyś w ogóle nie praktykowałam...
candles, ja też się zawsze wymiotów bałam, ale dziś się w sumie ucieszyłam, bo to znak, że dzidzia rośnie i się rozwijaoby nie za często, bo naprawdę tego nie lubię
I powiem Wam, że teraz to jestem taka głodna, że masakra!
ha ha ha czyli my dziewczyny ktore nie mamy objawów czy to oznacza ze nasza dzidzia sie nie rozwija ? ;-)oczywiscie ze nie,kazda ma inaczej ,kazda przechodzi ciaze roznie a bez objawów tez rodza piekne zdrowe dzidziusie ...sprobuj zjesc moze jakis owoc , moze ci juz przeszlo i nie bedziesz wymiotowac ? -
Ja wczoraj zjadłam 4 śledzie po kaszubsku i zaraz potem zupę pomidorową. Zanim dolecialam do łazienki to miałam juz belta w ustach
zjadłam potem resztę opakowania tych sledzi i po 6 godzinach tak rzychalam ze aż plakalam
no more śledzie!
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
bereda11 wrote:ha ha ha czyli my dziewczyny ktore nie mamy objawów czy to oznacza ze nasza dzidzia sie nie rozwija ? ;-)oczywiscie ze nie,kazda ma inaczej ,kazda przechodzi ciaze roznie a bez objawów tez rodza piekne zdrowe dzidziusie ...sprobuj zjesc moze jakis owoc , moze ci juz przeszlo i nie bedziesz wymiotowac ?
Nie o to mi chodziło, że jak nie ma objawów, to z ciążą coś nie tak, bo przecież ja też dotąd objawów żadnych nie miałamChodzi mi o to, że wolę sobie mówić, że to zdrowe zjawisko niż płakać (bo w normalnych okolicznościach zawsze po pawiu płaczę, nie wiem, dlaczego)
Kurde mam cały czas dylemat, robię to spaghetti i mam taką ochotę, że zaraz zaślinię całą podłogę, ale wiem, że to ciężkostrawne...
-
Rozumiem, że ja wymyślam.?
Wystarczy brzucha dotknąć i czuć pod ręką od razu jeżeli tak wyczuć się nie da to po przytulankach na bank wyczujecie po orgazmie to już wgl jak skurcz lekki łapie to mega kamień w brzuchu czuć wtedy.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Rozumiem, że ja wymyślam.?
Wystarczy brzucha dotknąć i czuć pod ręką od razu jeżeli tak wyczuć się nie da to po przytulankach na bank wyczujecie po orgazmie to już wgl jak skurcz lekki łapie to mega kamień w brzuchu czuć wtedy.
nie mówie,że Ty wymyślasz,mówie o sobie,że ja sobie nie będe wymyślać czegoś czego nie potrafie określićTy jesteś w 3 ciąży i jesteś doświadczona,ja jestem w pierwszej i mam prawo być niedoinformowana,nie sądzisz???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 17:11