Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam różnie. Ostatnio profilaktycznie lactovaginsl zapodaje. Zobaczymy co lekarka jutro powie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Eliana ja również z Torunia jestem
Luna to nie powiedziane ze dopiero w 7 miesiacu bedzie widac brzuch moze byc szybciej. U mnie corcia byla malutka i pewnie dlatego tak pozno brzuch mi tez wywalilo dopiero. Mała przy urodzeniu maiala wage 2800 i 52 cm dluga i do tego jeszcze mialam cukrzyce ciazowa ze na koniec ciazy wazylam mniej niz przed zajscim w ciazeEliana lubi tę wiadomość
-
No już w 4 tyg kupowałam nowe staniki, żyły też widać, bolą tylko jak dotykam ale może to noormalne?
znalazłam coś
https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/8-9-tydzien-ciazy-ustanie-bolu-piersi-i-sutkow,2142.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 12:56
luna91 lubi tę wiadomość
Kazik :* -
xpatiiix3 wrote:A my po bilansie roczniaka ważymy 8600 i mierzymy 74cm w porównaniu do syna to mało ;P Bo on na rok 10800 ważył i mierzył równo 100 cm
Kruszynke masz faktycznieCiekawe ile mój na roczek będzie miał, bo teraz ma 9,5mca i waga 11.5kg i długość ok 80 cm.
Jest co brać na ręce niestety.
Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Mój na roczek miał 12kg i 83 cm. Wszyscy mówią, że wielki jest i wygląda na 1,5 roku a nie na 13 miesięcy
A tak w ogóle to się witam dzisiejszego dniaJa jestem dziś nie do życia. Łeb mi pęka i mam mdłości no i senność okropna a ten mój brzdąc ani myśli pospać dłużej (pospał 40 min przy czym ja ze 20). Siedzę i tylko czekam żeby mąż wrócił z pracy.
A poza tym od wczoraj mam jadłowstręt i najchętniej nic bym nie jadła. Nic mi nie smakuje i na nic nie mam ochoty. No i zaczął się wstręt do mięsa. W pierwszej ciąży miałam tak przy spaghetti, którego nie jem od tamtej pory, teraz tak mam przy pieczonych kotletach z piersi indyka. Normalnie cofka mi się robi na samą myśl.
Byłam też u diabetyka i w sobotę będę miała przyjemność pić glukozę i siedzieć z dupą w przychodni 2 godz!!! Chyba wezmę ze sobą poduszkę i zapytam czy nie mają gdzieś wolnej kozetki
No to tyle u mnie. Jak mam chwilę czasu to Was czytam i piszę więc na bieżąco nie jestem za co przepraszam.
A co do bolących piersi, to normalne że przestają stopniowo boleć, nie martwcie się jeszcze po porodzie będą Was bolały aż będziecie miały dośćAgnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:No to widzę, że nie tylko ja mam jakies wydzieliny dziwne
no nic jutro doktorek spojrzy swym fachowym okiem
a to pisze w cotygodniowych informacjach na belly "Możesz również zauważyć na swojej bieliźnie więcej kremowego, białego śluzu. "
tak więc luz:)luna91, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość